Poslední hrané hry

Blosics 2

18.12.2014
68%
Hra - Blosics 2
Video se načítá
Podaří se vám dostat z plošiny všechny zelené kostky? Čím více kostek sundáte z plošiny, tím více dostanete bodů. Dávejte si pozor, protože s každou vystřelenou koulí se vám odečítají body.

Qubilz

9.10.2013
87%
Hra - Qubilz
Video se načítá
Quibilz je logická hra pro každého. Vaším úkolem bude postavit pevnou stavbu, která přesáhne šrafovanou čáru. Zmáčkněte start a doufejte, že vaše stavba je dost silná a přežije sprchu kuliček. Pozor, na stavbu nemusíte vždy využít všechny bloky, ale pro maximální počet hvězdiček ano. Máte na to…

Patchworkz

20.10.2012
86%
Hra - Patchworkz
Video se načítá
Ve hře Patchworkz budete mít za úkol složit rozložené obrazce a doplnit všechny chybějící části. Čím rychleji se vám to podaří, tím více bodů získáte. Obtížnost kol se postupně stupňuje, takže se nudit rozhodně nebudete.

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Snip and Style Salon

22.7.2011
78%
Hra - Snip and Style Salon
Video se načítá
Ráda si hraješ na kadeřnici? V této hře si můžeš vyzkoušet, jaké to, mít kadeřnictví. Tvým úkolem je vytvářet účesy podle toho, jak si zákaznice přejí. K dispozici máš samozřejmě fén, nůžky a spoustu dalších potřeb. Ukaž své schopnosti a předveď co v tobě je.

Cute Hair Styles

24.6.2012
89%
Hra - Cute Hair Styles
Video se načítá
Vytvořte podle předlohy nebo podle své fantazie zajímavé účesy modelce v této skvělé hře pro všechny slečny, které se rády věnují úpravě vlasů. Budete stříhat, česat, barvit... Zvládnete všechny účesy z nabídky?

Dot A Pix

5.5.2013
75%
Hra - Dot A Pix
Video se načítá
Zkuste si svůj postřeh na této spojovačce. Hra má naprosto jednoduché ovládání, používáte pouze myš, kterou stačí klikat na tečky, doporučujeme počkat, než se číslo zvýrazní, občas se můžete netrefit. Kdyby, se vám povedlo kliknout vedle, tak v levém horním rohu je šipka, pomocí které můžete vrátit…

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)

Snail Bob 8 Island Story

31.12.2014
90%
Hra - Snail Bob 8 Island Story
Video se načítá
V této logické hře budete mít za úkol dostat šneka jménem Bob v každém kole do cíle. Aby se vám to podařilo, musíte si poradit s různými překážkami a nepřáteli. Důležité bude nejen logické myšlení, ale i rychlé reakce a dobrý postřeh.

Get a HeadHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Get a Head
Video se načítá
Zahrajte si velmi jednoduchou hru, kde utrhnete robotovy hlavu a odkopnete na skládku. Vaším úkolem je získat nejvyšší skóre.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.