Poslední hrané hry

FishaoNÁŠ TIP

28.1.2014
94%
Hra - Fishao
Video se načítá
Skvělá online oddechovka, kterou si zamilují především rybáři! Hra vás vtáhne do propracovaného virtuálního světa rybaření. Chytat můžete až 150 různých druhů ryb v 10 odlišných prostředích. Můžete nakupovat lepší pruty, návnady a podobné vychytávky pro rybaření. Hra nabízí i české servery!

Thrill Rush 3

2.4.2021
74%
Hra - Thrill Rush 3
Video se načítá
Zahrajte si super hru, ve které budete jezdit na horské dráze a sbírat peníze. Můžete také jezdit i v noci a získávat více bodů. Dávejte si však pozor na různé překážky.

French Baguette

8.12.2013
97%
Hra - French Baguette
Video se načítá
Upečte si za pár minut chutnou francouzskou bagetu. Nejdříve si v obchodě vyberete suroviny, následně je zpracujete a vyválíte těsto. Pak bagetu stačí nakrojit a dát do pece. Podaří se vám to v časovém limitu?

Release the Mooks 3Hra na skóreHra o medaile

8.8.2014
78%
Hra - Release the Mooks 3
Video se načítá
Release the Mooks 3 je zábavná logická hra, ve které budete umisťovat kostky a snažit se udržet rovnováhu. Vaším úkolem bude pustit kostku vždy ve vyznačeném poli a přitom si dávat pozor, aby se nepřevážila nebo nespadla dolů.
Hra - Monkey GO Happy North Pole
Video se načítá
Opičáci mají před sebou náročný úkol, budou zachraňovat Vánoce a žádají vás o pomoc. Takže neváhejte a dostaňte se na severní pól kde navštívíte Santovu výrobu hraček. Jenže továrna je mimo provoz a na vás bude, jí dát zase do pořádku!

Mars MinerHra na skóreHra o medaile

2.5.2014
86%
Hra - Mars Miner
Video se načítá
Máme tu skvělou hru, ve které budete dolovat suroviny z hloubi země. K dispozici máte velké rypadlo, kterým můžete suroviny dolovat. Rypadlo můžete navíc za získané peníze ze surovin, dále vylepšovat.

Freeway FuryHra na skóreHra o medaile

5.3.2013
75%
Hra - Freeway Fury
Video se načítá
Zábavná hra, ve které jste již nevydrželi nervy z dopravní zácpy a rozhodli jste se to řešit po svém. Vyskočíte ze svého auta a neváháte ukrást další, na čím víc aut skočíte najednou, tím více dostanete bodů.

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video se načítá
Je tady super propracovaná novinka z rodiny farmářských her z dílny Good Game. Stačí jednoduché přihlášení a stanete se majitelem vlastního farmářského komplexu, jehož prosperita záleží jen na Vás. Hra je v češtině a na začátku Vás čeká přehledný úvod, ve kterém se naučíte jak stavět nové budovy,…

Cyclomaniacs EpicHra na skóreHra o medaile

13.6.2014
90%
Hra - Cyclomaniacs Epic
Video se načítá
Máme tu skvělou hru na kolech! Vaším úkolem bude vybrat si místo a závod. Následně si vyberte závodníka a musíte porazit všechny soupeře a přitom ještě splnit nějaké úkoly.

Goodgame Mafia

8.1.2012
90%
Hra - Goodgame Mafia
Video se načítá
Goodgame Mafia je interaktivní hra, která Vás zavede do nejtemnějšího podsvětí plného zločinu, násilí a těch nejdrsnějších existencí. Vaším úkolem bude nejen přežít, ale také si zde vybudovat co nejlepší pozici. K tomu, abyste si připadali jako ve skutečnosti Vám pomůže opravdu skvěle propracovaný…

Puzzle Freak 2

29.8.2014
77%
Hra - Puzzle Freak 2
Video se načítá
Puzzle Freak je hra ve které se pobavíte, ale i použijete mozek. Budete hrát společně s jiným hráčem a vaším úkolem je, dostat panáčka do cíle. Ale nebudete to tak jednoduché, aby se tak stalo potřebujete splnit různé úkoly.
Hra - Flash Ludo - Člověče nezlob se
Video se načítá
Určitě jste někdy hráli, člověče nezlob se, tak tu pro vás jednu takovou hru máme. Určitě pravidla znáte každý, ale radši je objasníme. Musíte hodit číslo 6, abyste mohli dát panáčka do pole. Když hodíte znovu 6, tak hrajete znovu. Panáček musí obejít celé hrací pole až do domečku. Máte na to…

Ball LiftingHra na skóreHra o medaile

22.7.2014
74%
Hra - Ball Lifting
Video se načítá
Ball Lifting je postřehová hra, ve které musíte mačkat šipky v momentě, kdy je v nich míč. S postupem se obtížnost hry zvyšuje a máte pouze omezený počet životů.

Goodgame Disco

13.12.2011
95%
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Ve hře Goodgame Disco povede svůj vlastní malý klub. Budete vybírat a mixovat hudbu, můžete být barmanem, nebo si jít chvíli sami bavit. Aby byl Váš klub tím nejlepším ze všech vybavte ho super zařízením a technikou, udržujte své návštěvníky šťastné. Abyste se mohli zapojit do rozhovorů s ostatními…

PlainChess

7.4.2017
79%
Hra - PlainChess
Video se načítá
Zahrajte si super šachy, které můžete hrát i se svým kámošem na jednom PC. Pokud však nemáte kámoše u sebe, můžete hrát online. Vyberete si bílé figurky, pojmenujete svoji hru a dáte play. Následně pošlete jméno příteli a ten se připojí za černé figurky.

Gold StrikeHra na skóreHra o medaile

23.7.2014
75%
Hra - Gold Strike
Video se načítá
Zahrajte si na zlatokopa a získejte ze žíly nejvíce zlata. Pokaždé musíte vrhnout krumpáč minimálně na dvě stejné kostky. Pozor, kostky se neustále přibližují.

Reel Gold

2.10.2013
85%
Hra - Reel Gold
Video se načítá
Reel Gold je super postřehovka, ve které budete mít za úkol těžit zlato. Hra se ovládá pouze šipkami. Začněte se zlatem, co svítí. Zlato, které nesvítí, tak ani neberte! Podaří se vám vytěžit všechno zlato v okolí?

BlosicsHra na skóreHra o medaile

20.11.2014
72%
Hra - Blosics
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete sestřelovat zelené kostky z platforem. Čím déle podržíte kuličkuj v zeleném poli, tím bude větší a bude vás stát více bodů. Dávejte si pozor, abyste nesestřelili červené kostky.

Cubium: nové levely

19.3.2015
93%
Hra - Cubium: nové levely
Video se načítá
Zahrajte si oblíbenou logickou hru a využijte co nejméně úderů, abyste porušili stavbu a získali co nejvíce bodů.

Barbie parkování

23.6.2012
85%
Hra - Barbie parkování
Video se načítá
Pomozte Barbie v jejím růžovém autě dostat se ke svému parkovacímu místu. Aby se jít o povedlo, musíte jí nachystat cestu, na které jsou nejrůznější prohlubně a volné předměty. Vy tyto útvary poskládejte tak, aby mohla v pořádku přejet.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.