Poslední hrané hry

Skywire 2

24.8.2013
66%
Hra - Skywire 2
Video se načítá
Je tu pokračování oddechové hry Skywire. Tvým úkolem bude co nejbezpečněji dopravit cestující ve vozíku na horské dráze. Musíš se ale dobře vyhýbat překážkám a zároveň dodržovat rozumnou rychlost. Hru si můžeš zahrát i ve dvou na jednom počítači.

Cheer Captain

22.8.2012
81%
Hra - Cheer Captain
Video se načítá
Jak vysoko dokážete vyskočit s kapitánkou roztleskávaček? Její kolegyně je vždycky vyhodí do vzduchu a tam musí hledat hvězdičky a odrážet se od nich, aby letěla ještě výš. Směr letu kapitánky budete ovládat pohybem myškou.
Hra - Dora the explorer dress up
Video se načítá
I pro ty úplně nejmenší nadšené slečny do oblékání je tady skvělá hra, která se jim určitě bude líbit. Obléct podle sebe budete moct malou Doru. Oblečete ji jako na karneval, půjde bruslit nebo na úplně obyčejnou procházku? Všechno je jen na Vás.

Dora vaří

28.8.2012
68%
Hra - Dora vaří
Video se načítá
Dora se učí vařit. Prvním krokem musí být správný výběr ingrediencí. Vyberte si z její kuchařky jídlo, které by se Vám líbilo a pomozte jí najít v její kuchyni všechno, co bude pro přípravu potřeba. Protože Dora mluví jen anglicky a to velice pěkně, jistě se i něco naučíte.
Hra - Dora cvičí štěňátko
Video se načítá
Pomůžete malé Doře vycvičit její štěňátko tak, aby se s ním na konci mohl předvést? Házejte mu míček, učte ho skákat přes obruč, převalovat se a mnoho dalších kousků. Nezapomeňte mu vždycky dát odměnu, aby se mu cvičení líbilo.

Dora´s Magical Garden

30.3.2012
70%
Hra - Dora´s Magical Garden
Video se načítá
Vítejte v kouzelné zahradě malé Dory. Zasaďte do květináčků nejrůznější rostlinky, zalijte je a sledujte, jak Vám pěkně porostou. Aby to šlo ještě rychleji, můžete použít kouzelný prášek. Protože se ve hře mluví velice pěkně anglicky, třeba se i něco nového naučíte ;)

Pet Detective

26.4.2012
65%
Hra - Pet Detective
Video se načítá
Zvířecí detektiv je hra, která se bude líbit hlavně nejmenším milovníkům zvířátek všeho druhu. Vašim úkolem totiž bude najít všechna zvířátka ukrytá v obrázcích. Jejich seznam můžete vidět na spodní straně hry. Dokážete je najít všechny?

Madpet Skateboader 2Hra na skóreHra o medaile

3.6.2013
86%
Hra - Madpet Skateboader 2
Video se načítá
Baví vás skateboardng? Ano? Tak tohle je hra určitě pro vás! Máme tu druhý díl zábavné hry Madpet Skateboarer. Vyberte si jednu ze 4 postav a ukažte co ve vás je. Překonávejte překážky na střechách nočního města. Provádějte triky, které svět ještě neviděl, slidujte zábradlí a další různé triky. Když…

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)

Betsy's Crafts: Mosaic

28.9.2014
77%
Hra - Betsy's Crafts: Mosaic
Video se načítá
Betsy vyrábí zajímavé obrazy v mozaikovém stylu. Tentokrát je výroba na vás, S výsledkem budete překvapené.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.