Poslední hrané hry

Barbie Girl Dress Up

11.8.2011
58%
Hra - Barbie Girl Dress Up
Video se načítá
Baví tě upravovat vzhled různých barbínám a panenkám? Potom by tě mohla zabavit tato hra. K dispozici dostaneš barbie panenku, které můžeš vybírat množství oblečení, ať už šaty, boty či naušnice.
Hra - Barbie's First Ballet Class
Video se načítá
Barbie jde na první hodinu baletu a proto chce udělat dojem nejen fyzickým výkonem, ale i pěkným výběrem šatů a make-upu. Pomozte jí, aby vypadala krásně.

Barbie Loves to Party

5.9.2013
75%
Hra - Barbie Loves to Party
Video se načítá
Barbie je pozvána na oslavu, na níž nemůže chybět. Pomůžeš jí vybrat make - up, účes a oblečení, aby na ní zazářila?

Barbie líčení

13.11.2012
80%
Hra - Barbie líčení
Video se načítá
Změňte image oblíbené panence Barbie. Je jen na Vás jaký bude mít účes, barvu vlasů, opálení i barvu rtěnky, řasenku a všechny ostatní nezbytnosti. Těšit se můžete i na velikou nabídku květin, sponek a doplňků do vlasů.

Dora Royal Makeup

23.11.2012
78%
Hra - Dora Royal Makeup
Video se načítá
I pro ty nejmenší milovnice kosmetiky je tady malá Dora, která se od Vás nechá celá upravit. Vyčistěte jí obličej, použijte všechny nezbytné krémy a pak jí vyberte podle sebe oblečení i účes.

Make Me a Model

25.11.2012
93%
Hra - Make Me a Model
Video se načítá
Každá mladá slečna dnes již jistě ví, jak se správně postarat o pleť. Své umění budete moct uplatnit v této hře, kde budete přetvářet zanedbanou dívku v krásnou modelku. Po vyčištění a ozdravení pleti na Vás čekají kreativní úkoly jako vybrat dívce nejlepší oblečení, účes a líčení.

Spot N SmashHra na skóreHra o medaile

28.5.2014
77%
Hra - Spot N Smash
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru Spot N Smash! Vaším úkolem bude vždy najít příšerku, která se nějak liší od ostatních. Na tu pak kliknete a zmizí všechny příšerky. Dávejte si pozor na počet životů a časové omezení.

Keep TalkingHra na skóreHra o medaile

10.6.2015
76%
Hra - Keep Talking
Video se načítá
Parádní hra, ve které telefonujete s několika dívkami najednou. Pokud s nějakou nebudete komunikovat, tak ji bude docházet trpělivost, dokud ji neprasknou nervy. Hra pak pro vás končí. Snažte se nahrát co nejvíce bodů.

CubitsuHra na skóreHra o medaile

4.10.2014
72%
Hra - Cubitsu
Video se načítá
Musíte měnit pole a hledat hvězdičky, které musíte spojit vždy 3, abyste měli nárok na body. Dávejte si pozor na čas. Můžete najít hodiny, které vám dají bonus k času. Rozhodně však nespojujte lebky.

Sky DropHra na skóreHra o medaile

1.8.2014
70%
Hra - Sky Drop
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které se budete snažit dostat atrakci s dětmi co nejvýše. Vždy se musíte snažit, aby ukazatel byl na zeleném či modrém poli.

Ultimate Mega HoopsHra na skóreHra o medaile

2.7.2014
73%
Hra - Ultimate Mega Hoops
Video se načítá
Další skvělá hra na váš postřeh. Vaším úkolem bude naházet během 10 kol, co největší počet košů. Obtížnost se stále zvyšuje.

ControlHra na skóre

28.8.2014
70%
Hra - Control
Video se načítá
Control je parádní hra, ve které ovládáte dvě čáry. Ty se pohybují neustále směrem dopředu a vy se musíte vždy snažit vyhnout hlavní čáře. Pokud do ní narazíte, tak přijdete o život. Životy máte pouze 3.

Centaur Scene Maker

25.3.2017
84%
Hra - Centaur Scene Maker
Video se načítá
Máme tu další parádní hru, ve které budete tentokrát upravovat kentaury. K dispozici budete mít malého kentaura nebo kentauří pár. Můžete měnit vzhled jejich těl, barvu nebo přidat různé doplňky.

My Dolphin Show 3

2.2.2014
96%
Hra - My Dolphin Show 3
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této skvělé hry, ve které opět budete řídit ve vodním světě s delfínem. Dělejte triky a získávejte body! Snažte se je provádět přesně a body navíc vás určitě neminou. Budete moci nakoupit i další savce jako kosatku a další jiné vodní tvory.

My Dolphin Show 8NÁŠ TIP

7.2.2016
90%
Hra - My Dolphin Show 8
Video se načítá
Zvládnete získat co nejvíce bodů za triky, které budete dělat s delfínem? Musíte být přesní, abyste ohromili porotu. Za tyto body můžete získat body, za které můžete koupit převleky nebo jiná zvířata.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

My Dolphin show 5

26.1.2015
94%
Hra - My Dolphin show 5
Video se načítá
Zahrajte si další parádní díl hry, ve které se budete jako delfín předvádět lidem. Vaším úkolem bude ukazovat různé atrakce, balónky, kruhy a podobně. Hlavně se snažte získat co nejvíce publika.

My Dolphin Show 4NÁŠ TIP

1.7.2014
94%
Hra - My Dolphin Show 4
Video se načítá
Her se zvířaty není nikdy dost, obzvlášť těch s delfíny. Máme tu pokračování skvělé hry My Dolphin Show, už čtvrtý díl. Vyzkoušej si s delfínem různé triky, získávej peníze a kupuj si za ně skvělé nové oblečky pro svého delfína!

Tentacle Wars 2

8.3.2012
84%
Hra - Tentacle Wars 2
Video se načítá
Zvolte vhodnou strategii a zničte všechny nepřátelské buňky. Tak přesně o to, v této hře jde. Úkol to však není snadný, protože nepřatélské buňky jsou silné, takže se budete muset skutečně snažit, aby ste dosáhli kýženého cíle.

Khan Kluay Kids

22.4.2012
85%
Hra - Khan Kluay Kids
Video se načítá
Pod exotickým názvem Khan Kluay Kids najdeme opravdu pěknou hru, kterou si můžete zahrát klasicky proti počítači, ale i s kamarádem. Hlavními hrdiny jsou sloni různých velikostí, které vysíláte na soupeřovo území. Komu se podaří dostat k soupeři více slonů vyhraje. Když se dva sloni potkají, začnou…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.