Poslední hrané hry

The Farmer

23.5.2011
79%
Hra - The Farmer
Video se načítá
Farmářské hry jsou velmi oblíbené a vyjímkou není ani hra The Farmer. V této hře dostanete k dispozici farmu a pole, na kterých můžete pěstovat co se vám zamane. Kromě pěstování ovoce a zeleniny můžete také na své farmě pěstovat zvířata. Úrodu můžete prodat a našetřit peníze na sadbu nebo na…

Roads Of Rome

8.8.2013
80%
Hra - Roads Of Rome
Video se načítá
V této strategické hře se stanete budovatelem cest. Vybudujte cesty, vystavějte pily a farmy, které vám budou dodávat suroviny. Těžte vše, na co narazíte. Můžete i vylepšovat, takže můžete mít více dělníků a přijímat více surovin. Zvládnete to do západu slunce?

Rodinná restaurace

12.12.2012
91%
Hra - Rodinná restaurace
Video se načítá
Staňte se na chvíli kuchařkou v pravé rodinné restauraci vyrábějte jídla přesně podle přání svých zákazníků. Každý den přibudou do Vašeho menu další jídla, které se budete muset naučit dobře dělat, aby byli zákazníci spokojení a dobře zaplatili. Tentokrát nebudete muset stíhat přebírat objednávky a…

Island Tribe 3NÁŠ TIP

10.10.2012
97%
Hra - Island Tribe 3
Video se načítá
V dalším pokračování výborné strategické hry Island Tribe se ocitnete opět na krásném tropickém ostrově, který budete muset svou prací zabydlet. Čekají na Vás úkoly jako je stavění dílen, budování cest, vytváření totemů. Všechno si dobře promyslete a naplánujte, abyste celý ostrov ovládli co…

Roads Of Rome 3

8.7.2013
85%
Hra - Roads Of Rome 3
Video se načítá
Máte rádi starověký Řím? Máme tu pro vás super hru, od které se jen tak neodlepíte. Hra je naprosto jednoduchá a zábavná, nabízí i pár vylepšení. Vaším úkolem každý level bude obnovit všechny cesty, odklidit překážky opravit nebo vystavět budovy, které vám budou dodávat suroviny. Doporučujeme začít…

Gibbets-flash

16.2.2013
78%
Hra - Gibbets-flash
Video se načítá
V této hře budete muset trefit šípem provaz a zachránit tak panáčka před oběšením. Ti se houpou na provazech a pomalu jim utíká život. Vy máte omezený počet šípů a tak musíte velice přesně mířit.

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Roads Of Rome 2

9.8.2013
80%
Hra - Roads Of Rome 2
Video se načítá
Staňte se budovatelem cest! Jak se říká, „Všechny cesty vedou do Říma“. Vaším úkolem bude vystavět cesty, budovy a mosty a vytěžit krystaly, rostliny do západu slunce. Hra má i pár vylepšení, můžete mít více dělníků a můžete vyrábět více surovin. Zvládnete vystavět vše včas?

Snail Bob 8 Island Story

31.12.2014
90%
Hra - Snail Bob 8 Island Story
Video se načítá
V této logické hře budete mít za úkol dostat šneka jménem Bob v každém kole do cíle. Aby se vám to podařilo, musíte si poradit s různými překážkami a nepřáteli. Důležité bude nejen logické myšlení, ale i rychlé reakce a dobrý postřeh.

Baby Blimp

16.2.2012
92%
Hra - Baby Blimp
Video se načítá
Věříte, že čáp nosí děti? V této hře rozhodně ano. A zajímalo by Vás kde je bere? No přece v továrně na děti! A právě v této továrně budete obsluhovat výrobu dětí a podle zakázek jejich rodičů posílat na zem holčičky, nebo chlapečky. Nejdůležitější ale bude se o ně postarat v době, než budou…

Honey Dance

25.3.2012
66%
Hra - Honey Dance
Video se načítá
Roztančete se na populární muziku a ověřte si zároveň svůj postřeh. Aby dívka správně a ladně tančila před kritickým okem chlapíka, který si ji možná vybere do svého videoklipu, musíte správně a včas mačkat šipky na klávesnici.

Gangnam Style Dance

28.11.2012
80%
Hra - Gangnam Style Dance
Video se načítá
Kdo by neznal jeden z nejoblíbenějších songů a hlavně klipů poslední doby - Gangnam Style od jihokorejského rappera PSY. Právě teď si ho budete moct užít a sami se zapojit. Zkuste napodobovat originální taneční kreace tohoto fakt zvláštního umělce a nahrajte co nejvíce bodů. Volit budete moct hned…

Královna Dora

15.3.2012
68%
Hra - Královna Dora
Video se načítá
Zkuste co nejrychleji poskládat krásný obrázek malé Dory a jejího kamaráda. Dora se tentokrát rozhodla přestrojit za královnu a tak jistě na co se těšit. Nebojte se, že byste obrázek nesložily. Jistě Vám pomůže, že celou dobu půjde trošku vidět.

Winx Club Hexagon

8.3.2012
71%
Hra - Winx Club Hexagon
Video se načítá
Máte rády víly Winx? Pak je tato skládačka to pravé pro Vás. Postupně budete doplňovat šestiúhelníky do krásného obrázku, aby se Vám tak objevily tři víly. Nebojte se, že byste to nezvládly, pořád uvidíte předlohu.

Shrek puzzle 1

17.3.2012
62%
Hra - Shrek puzzle 1
Video se načítá
Poskládejte obrázek oblíbeného Shreka a jeho přátel! Obrázek má moc pěknou grafiku a určitě se bude líbit nejen milovníkům tohoto zeleného zlobra. Navíc je hra vhodná i pro mladší hráče, protože po celou dobu je obrázek slabě na pozadí vidět.

Fiona's Double Makeover

29.8.2013
86%
Hra - Fiona's Double Makeover
Video se načítá
Princezna Fiona z filmu Shrek se potřebuje upravit. Můžeš jí pomoci v její lidské i zlobří podobě. V obou případech tě nejdřív čeká čas strávený v koupelně s různými přípravky a pleťovými maskami, poté můžeš Fionu namalovat a obléci.

Ashtons Family Resort

17.12.2014
75%
Hra - Ashtons Family Resort
Video se načítá
Právě jste si otevřeli rekreační středisko na krásném horském úpatí. Malá nápověda na začátku vám pomůže rozjet podnikání při prvních začátcích. Podaří se vám vyhovět všem úřadům?

Janes Hotel v češtině

19.12.2014
78%
Hra - Janes Hotel v češtině
Video se načítá
Vybudujte si vlastní hotel! Vaším úkolem bude se starat o nové hosty a samozřejmě o potřeb těch, kteří jsou u vás již ubytování. Musíte jim nosit kafe, čisti pokoje a další služby.

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?
Hra - Monster Baby Diaper Change
Video se načítá
Monster holčička potřebuje vaši péči, protože je ještě malá a nedokáže se o sebe postarat. Přebalte holčičku a udělejte ji šťastnou. Aby se nerozplakala, je nutné se řídit bublinkami nad ní.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.