Poslední hrané hry

Penguin diner

27.2.2021
84%
Hra - Penguin diner
Video se načítá
Klasická hra s obsluhováním restaurace, kterou si jistě oblíbíte. Vaším úkolem je provozovat restauraci tučňáků. Musíte rychle splnit požadavky vašich zákazníků a pak bude dobře odměněni.

Goodgame CafeNÁŠ TIP

24.1.2012
95%
Hra - Goodgame Cafe
Video se načítá
Tato hra od Goodgame, do které se můžete přihlásit a stát se tak součástí širší komunity hráčů, čerpat různé bonusy a komunikovat na chatu, není jen tak ledajaká obsluhovací hra. I když plníte přání svých zákazníků, abyste si vydělali peníze, vedete svou kavárnu jako ve skutečnosti. Musíte včas…

Papa´s Pancakeria

15.4.2012
92%
Hra - Papa´s Pancakeria
Video se načítá
Je tady další z restaurací Papa´s, tentokrát specializovaná na palačinky. Přijímejte specifické objednávky, smažte správně palačinky a ozdobte je podle přání zákazníka. Nakonec bude Váš kuchařský výkon ohodnocen a podle toho také dostanete peníze. V každém dalším levelu bude víc ingrediencí a tím i…

Plumber Game 2

9.3.2015
82%
Hra - Plumber Game 2
Video se načítá
Cílem této logické hry je dostat vodu z jednoho potrubí do druhého a dostat tak vodu k žíznivé příšerce. K tomu je potřeba vhodně rozmístit jednotlivé části potrubí a vytvořit tak souvislou cestu.

Railway LineHra na skóreHra o medaile

4.8.2014
70%
Hra - Railway Line
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete stavět cestu pro váš vláček. Musíte stavět rychle, protože máte pouze 10 vteřin, než vláček vyrazí ze stanice. Životy máte omezené.

Žhavé polibky

20.6.2012
74%
Hra - Žhavé polibky
Video se načítá
Pomozte hlavní hrdince, aby mohla líbat své kluky tak, že je nezpozorují její další nápadníci! Hra má opravdu pěknou grafiku a tak jistě poznáte, o které známé osobnosti se jedná ;)
Hra - Barbie iPhone Emoji Decoration
Video se načítá
Barbie dostala dva balíčky, ve kterém jsou ukryty výrobky od Apple. Vaším úkolem bude, abyste si jeden balík vybrali a předmět, který je v ní ozdobily tak, aby se Barbie líbil.
Hra - Beauty and the Beast Kissing
Video se načítá
Bella a její přítel by se chtěli líbat, problém je však v tom, že jejich kamarádi o tom nemohou vědět. Pomozte jim, aby si vzájemně lásku mohli projevit.

Kiss Kiss Paradise

10.9.2012
85%
Hra - Kiss Kiss Paradise
Video se načítá
Umíte flirtovat? V této zajímavé hře se vžijete do ne zrovna správného chlapíka, který chce zapůsobit na přitažlivou dívku, která jde okolo. Problém je, že vedle je jeho slečna a nesmí nic spozorovat a to není lehký úkol.

Our Story

5.4.2012
68%
Hra - Our Story
Video se načítá
Mohl by to být i Váš příběh. Dva milenci v něžném obětí v romantické krajině... Upravte si je podle svých představ. Změňte jim vlasy i oblečení. Budeš jejich předlohou ty sama, nebo je přetvoříš tak aby se k sobě co nejvíc hodili? Všechno záleží jen na tvé fantazii.

Retro Birthday Party

17.4.2015
76%
Hra - Retro Birthday Party
Video se načítá
Pokuste se připravit mladou dívku na párty, která se bude odehrávat v retro stylu. kombinací oblečení máte hodně, takže stačí uvolnit fantazii a můžete se pokusit vytvořit originální model.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.