Poslední hrané hry

Dream Pet Link

31.10.2013
66%
Hra - Dream Pet Link
Video se načítá
Hra Dream Pet Link přináší velmi jednoduchý mahjong, který je vhodný i pro nejmenší hráče. Těmto pomůže rozvíjet představivost i myšlení a postřeh. Cílem je spojit vždy dva stejné obrázky vedle sebe. Hru úspěšně dokončíte pouze v případě, že Vám nezůstane ani jeden čtvereček.

Sport Mahjong

12.4.2013
65%
Hra - Sport Mahjong
Video se načítá
Je tady klasický Mahjong ve velice zajímavié a atraktivní podobě. Na jednotlivých kamenech, jejichž dvojice musíte hledat a tak je odstaraňovat, najdete vyobrazené jednotlivé sporty. Podaří se Vám odstranit z herního pole všechny kameny?

Cube Zoobies

9.2.2016
75%
Hra - Cube Zoobies
Video se načítá
Zahrajte si parádní mahjong s barevnými kostičkami a zvýřátky. Hlavním úkolem je spojovat dvě stejné kostky. Kostky nesmí být obklopeny jinými kostkami.

Mahjong Titans

10.1.2013
72%
Hra - Mahjong Titans
Video se načítá
Další výborná hra z rodiny mahjong je tady. Spojte dvojice kamenů se stejnými symboly a odstraňte je tak. Důležité ale je, aby kameny byly "volné" - žádné další kameny na nich z větší části neležely nebo je neobklopovaly.

Snow White Mahjong 2

5.1.2014
73%
Hra - Snow White Mahjong 2
Video se načítá
Zahraj si hru Mahjong společně se Sněhurkou, se kterou budeš procházet několik úrovní. Úroveň hry je velmi jednoduchá takže je vhodná i pro menší děti. Dokážete všechny úrovně zdolat v časovém limitu a najít všechny páry?

Hello Kitty MahjongHra na skóreHra o medaile

6.10.2014
76%
Hra - Hello Kitty Mahjong
Video se načítá
Jednoduchá hra, ve které budete z pyramidy odebírat vždy dvě stejné kostky. Na výběr máte 3 typy pyramid, které mají rozdílný počet kostek. Pokud se zaseknete, můžete 3x zamíchat rozložení kostek.

Barbie Summer Princess

13.9.2014
63%
Hra - Barbie Summer Princess
Video se načítá
Pomozte Barbie s výběrem krásných šatů a doplňků na pláž, kde chce lidi oslnit.

Hollywood Hall of Fame 8

27.4.2012
73%
Hra - Hollywood Hall of Fame 8
Video se načítá
Je tady zatím snad nejlepší hra ze série Hollywood Hall of Fame, kde si podle své fantazie upravíte vždy 3 celebrity. Tentokrát je zástupcem mužů Johnny Depp a nejen jemu budete moct vytvořit úplně novou vizáž. Jak bude ve Vašem podání vypadat?

Hollywood Hall of Fame 7

22.4.2012
71%
Hra - Hollywood Hall of Fame 7
Video se načítá
Užijte si další super hru plnou celebrit a přesvědčte se, jak moc se může člověk díky líčení a změně účesu změnit. Upravte opět tři celebrity úplně podle svých představ.
Hra - Baby Hazel Halloween Party
Video se načítá
Hazel je zpět a tentokrát se chystá na dětskou halloweenskou párty. Prvně ji musíte pomoci vybrat ty vhodné šaty a následně ji doprovodit na párty. O zábavu nebude nouze, chybět nebudou strašidla, dobré jídlo, dýně a hlavně dětské hry!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.