Poslední hrané hry

Hra - Scarlett Johansson Thanksgiving Day
Video se načítá
I hvězdy jako je Scarlett Johansson potřebují pomoc od vizážistů. Dokážete Scarlett upravit pleť a poté vše doplnit jemným makeupem. Záleží pouze a Vás, jak se k tomu postavíte.

The Fame Dan & Serena

23.3.2015
70%
Hra - The Fame Dan & Serena
Video se načítá
Kdo z vás zná seriál Gossip Girls tak jistě bude znát i Serenu a Dana. V této hře bude vaším úkolem je upravit. Tak se ukažte, jaký máte vkus a upravte je podle vašich představ.

Lana Del Rey

12.2.2016
70%
Hra - Lana Del Rey
Video se načítá
Vyberte pro zpěváka a skladatele Lanu Del Rey krásný make-up a moderní oblečení, aby mohla jít na svůj koncert. Bude se fanouškům líbit?
Hra - Ashley Tisdale Makeover
Video se načítá
Staňte se profesionální maskérkou známé americké zpěvačky, herečky a producentky. Ukažte jakou máte představivost a dejte jí pár tipů. Začněte jejím účesem a pokračujte zkrášlovaním obličeje, pak jí hezky oblečte a dejte jí módní doplňy, které jí dodají šmrnc.

Selena Gomez 2

3.6.2014
73%
Hra - Selena Gomez 2
Video se načítá
Slavná americká zpěvačka a herečka potřebuje nového maskéra! Hledá přímo vás! Tak jí pomozte vybrat správný účes a make-up na velký gala večer!

Maleficent Real Makeup

12.7.2014
74%
Hra - Maleficent Real Makeup
Video se načítá
Proměňte Angelinu Jolie na špatnou královnu, vyberte jí hezký make-up a oblečení, aby vypadala věrohodně.

Ariana Grande Make-Up

9.9.2014
76%
Hra - Ariana Grande Make-Up
Video se načítá
Ariana je mladá zpěvačka, herečka a modelka proto musí mít i reprezentativní vzhled. Pomozte jí se správným výběrem líčení a doplňků.

Lily Collins Makeover

3.7.2012
77%
Hra - Lily Collins Makeover
Video se načítá
Znáte mladou hvězdu Lily Collins? Tak právě tu budete moct v této hře podle svých představ a vkusu nalíčit. Vyberete jí samozřejmě také účes, halenku, doplňky a tentokrát i tetování na ruku.
Hra - Selena Gomez True Make Up
Video se načítá
Selena je skoro připravená na párty, musíte ji však pomoci s malováním. K dispozici budete mít různé druhy a barvy účesů, rtěnek, očních čoček nebo stínů.

Mila Kunis Movie Star

6.7.2015
79%
Hra - Mila Kunis Movie Star
Video se načítá
Mila Kunis potřebuje pomoci s vytvořením nového vzhledu. Cílem je vytvořit co nejlepší vzhled, který zaujme všechny její fanoušky. Můžete vybrat nový účes, oblečení a také celou řadu doplňků, bez nichž se celebrita neobejde.
Hra - Kendall Jenner & Friends Hair Salon
Video se načítá
Pomozte kadeřnici, aby upravila známé celebrity, co nejlépe. Každá z nich od vás bude očekávat něco jiného. Splňte každé z nich vše, co požaduje.

Nina Dobrev Make Up

21.10.2013
81%
Hra - Nina Dobrev Make Up
Video se načítá
Nina Dobrev je známá mladá herečka, a jako taková potřebuje svou vlastní hru, kde bys jí mohla udělat kompletní make-up. Znát ji můžeš například ze seriálu Upíří deníky. Vyber jí nejen střih vlasů, ale i barvu očí, pleti, stíny, rtěnku i řasenku.

Ashley Greene Makeover

24.6.2014
81%
Hra - Ashley Greene Makeover
Video se načítá
Staňte se maskérkou Ashley Greenové, známé americké modelky a herečky! Můžete jí také znát z Twilight! Pomozte jí vybrat ten správný make up a účes!

2NE1 Make Over

30.1.2014
83%
Hra - 2NE1 Make Over
Video se načítá
V této hře budete maskérkou známé jihokorejské dívčí skupiny. Holky se chystají na velké turné po celém světě a potřebují někoho schopného a flexibilního. Hledají právě vás! Tak ukažte co ve vás je a dodejte holkám pořádný šmrnc!
Hra - Pretty Little Liars Aria Makeover
Video se načítá
Pomozte s vyčištěním pleti, výberrom účesu a šatů mladé herečce ze seriálu. Bude s výběrem spokojená?

Lucy Hale Make Up

25.8.2013
87%
Hra - Lucy Hale Make Up
Video se načítá
Chceš udělat pěkný makeup známé zpěvačce a herečce Lucy Hale? Znát ji můžeš například ze seriálu Prolhané krásky. Vychutnej si tuhle takřka reálnou hru a dej si pozor, ať nepřetáhneš stíny nebo naopak nevynecháš kousek rtů.

Dating a Vampire: Damon

10.5.2014
87%
Hra - Dating a Vampire: Damon
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem obléci hlavní hrdinku z Upířích Deníků. Nejdříve jí vyčistěte pleť a pak vyberete make-up a oblečení.

Nina Dobrev

17.8.2013
88%
Hra - Nina Dobrev
Video se načítá
Další klasická povedená make up hra. Tentokrát se snažíš zkrášlit Ninu Dobrev. Tu můžeš znát například ze seriálu Upíří deníky, kde si zahrála jednu z hlavních postav Elen Gilbert. Pomož jí nalíčit se co nejlépe!
Hra - Ariana Grande Real Makeup
Video se načítá
Ariana má vystoupení a potřebuje krásné nalíčit. Upravíš ji, aby vypadala krásně a svému publiku se líbila?

Rosie Huntington Make-up

17.7.2014
90%
Hra - Rosie Huntington Make-up
Video se načítá
Povedená make-up hra s modelkou a herečkou Rosie Huntington, kterou jsi mohla vidět například ve filmu Transformens. Znát ji můžeš také z módních přehlídek. Teď můžeš upravit její vzhled a klidně ho celý úplně změnit střihem vlasů, makeupem i doplňky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.