Poslední hrané hry

The Farmer

23.5.2011
79%
Hra - The Farmer
Video se načítá
Farmářské hry jsou velmi oblíbené a vyjímkou není ani hra The Farmer. V této hře dostanete k dispozici farmu a pole, na kterých můžete pěstovat co se vám zamane. Kromě pěstování ovoce a zeleniny můžete také na své farmě pěstovat zvířata. Úrodu můžete prodat a našetřit peníze na sadbu nebo na…

Mini Putt 3

3.9.2014
59%
Hra - Mini Putt 3
Video se načítá
Zahrajte si známou hru minigolf a staňte se nejlepším hráčem. Princip hry je jednoduchý po poležení míčku na zem ji musíte trefit do jamky a to s nejnižším počtem pokusů. Každé kolo je náročnější a musíte zvolit jinou taktiku.

Fashion Designer

29.7.2012
91%
Hra - Fashion Designer
Video se načítá
V této hře se dostanete do centra módy do New Yorku, kde se stanete návrháři a budete na prestižní mola oblékat krásné modelky. Dodržíte zadaný styl nebo je upravíte podle svých vlastních představ.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Factory Balls 2

21.12.2014
67%
Hra - Factory Balls 2
Video se načítá
Zábavná logická hra, ve které budete vytvářet takové míčky, jaké vidíte na krabici. Míček musí projít vždy několika body ve správném pořadí.

Factory Balls 4

19.9.2014
73%
Hra - Factory Balls 4
Video se načítá
Čtvrtý díl oblíbené hry jménem Factory Balls je tu. Princip je pořád stejný - vytvářej všelijaké míčky podle modelu. Musí vypadat naprosto identicky! Dokážeš to?
Hra - Factory Balls The Christmas Edition
Video se načítá
V této hře budete muset využít logické myšlení a barvit vánoční koule tak, aby vypadaly podle obrázku na pravé horní straně. Podaří se vám to?

Baby Hazel Dental Care

25.11.2013
81%
Hra - Baby Hazel Dental Care
Video se načítá
Byl to den jako jiný, kdy se Hazel spokojeně hrála ve svém pokojíčku. Avšak po kousnutí do lízátka, si Hazel udělala poranění, a proto musí jít k zubaři. Vaším úkolem je poskytnout Hazel, co nejlepší péči o zuby. Musíte ji uklidňovat, bavit a nakonec Hazel naučit, jak si správně mýt zuby a jaké…

Barbie Angel Bride

21.3.2015
65%
Hra - Barbie Angel Bride
Video se načítá
Vyberte Barbie krásné oblečení a vytvořte z ní svého strážného anděla. Na výběr máte nejen šaty, ale i krásné účesy a křídla, které prostě k andělům patří.

Squares vs. CirclesHra na skóreHra o medaile

1.10.2014
74%
Hra - Squares vs. Circles
Video se načítá
Posbírejte všechny žluté čtverce. Čtverce sbíráte postupně a na výběr máte buď kruh nebo čtverec. Mají rozdílné vlastnosti, kruh je rychlejší, ale čtverec má větší výdrž.

The ice cream Parlour

10.11.2012
82%
Hra - The ice cream Parlour
Video se načítá
V této obsluhovací hře se stanete na chvíli zmrzlinářkou a budete plnit přání svých hodně netrpělivých zákaznic a zákazníků. Dokážete dost rychle vyrábět a prodávat zmrzlinu do kornoutku, poháry i nejrůznější nápoje abyste vydělali dost peněz na postup do dalšího náročného dne?

How Do I Look?

9.9.2013
72%
Hra - How Do I Look?
Video se načítá
How Do I Look? Nebo jak budu vypadat? Je zábavná hra pro dívky, kde nebudete mít času na přemýšlení, co s čím ladí, ale prostě bude výběr sestávat z náhody. Ve hře najdete 3 okénka, v nichž uvidíte, jak se pohybují různé účesy, oči, nos, šaty a doplňky. Vaším úkolem je hru zastavit v náhodném…

Castle wars

30.5.2011
63%
Hra - Castle wars
Video se načítá
Cíle karetní strategické hry Castle wars jsou dva. Jedním z nich je poražení nepřátelského hradu kombinací vhodných útočných karet, druhý cíl je potom dosažení 100 levelu vašeho. Ať už si vyberete kterýkoliv z cílů, určitě se při této hře pobavíte.

Papa's Cheeseria

25.6.2015
88%
Hra - Papa's Cheeseria
Video se načítá
Zahrajte si parádní díl z dílny Papa's. Tentokrát si vaši zákazníci budou chtít dát pořádný sýrový toast. Na výběr mají hodně možností! Všechny druhy sýrů a toastů. Navrh přidáte nějaký doplněk a za dobré ohodnocení dostanete vysoké dýško. Za peníze pak můžete nakupovat různá vylepšení.

Vampire Girl Makeover

18.3.2017
82%
Hra - Vampire Girl Makeover
Video se načítá
Pomůžete upíří slečně s její proměnou na halloweenskou párty! Nejdříve musíte upírku nalíčit, nějaké oční stíny, tvářenku, rtěnku a linky. Pak vyberete vhodný účes. Dále je nutný nějaký pěkný kostým, který vám bude ladit. Nakonec přidáte nějaké halloweenské doplňky.
Hra - Princesses Fashion Puffer Jacket
Video se načítá
V této hře budete oblékat několik slečen. Vždy, jakmile jednu obléknete, odemkne se vám další slečna. K dispozici budete mít několik outfitů a doplňků.

Uphill Rush 6NÁŠ TIP

27.11.2013
90%
Hra - Uphill Rush 6
Video se načítá
V šestém pokračování závodní hry Uphill Rush 6 se opět vydáte do zábavního parku, kde si můžete vyzkoušet jízdu na několika dopravních prostředcích. Abyste během každého kola získali co možná nejvíce bodů, musíte sbírat peníze a předvádět různé bláznivé triky.
Hra - Selena Gomez mezi dvěma kluky
Video se načítá
Je tady super hra se Selenou Gomez. Tentokrát ji nebudete oblékat ani česat, ale v hlavní roli bude líbání a její dva kluci. V první části musíte pomoci Danielu Samonasovi, aby ji políbil ve spánku, v další části pojede autem s Nickem Jonasem a nesmí se vybourat. Nakonec se octne mezi oběma klukama…

The Fame Elle Fanning

4.3.2015
70%
Hra - The Fame Elle Fanning
Video se načítá
Elle Fanningová je mladá americká herečka, která se chystá na autogramiádu po USA. Takže jí musíte hezky upravit!

Nina Dobrev Makeover

11.5.2014
69%
Hra - Nina Dobrev Makeover
Video se načítá
Nina je hlavní herečka ze známého seriálu Vampire Diaries a proto se musí účastnit mnoha akcí. Pomozte jí na jednu z nich vybrat pěkný outfit.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.