Poslední hrané hry

Hra - Disney High School Love
Video se načítá
Pomozte Rapunzel, aby si získala Flynna svým vzhledem a skvělou povahou. Aby si ho získala musíte ji a její kamarádky obléci, přichystat zamilovaný dopis a nakonec projít úspěšně testem. Podaří se vám je dát dohromady?

Home Sheep Home 2: Lost in SpaceNÁŠ TIP

19.11.2013
96%
Hra - Home Sheep Home 2: Lost in Space
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl ztracených oveček. Ty jsou tentokrát ve vesmíru, kam je unesla mimozemská loď. Zachraňte ovečky dříve, než na nich budou mimozemšťani provádět pokusy. V každém levelu musíte vyřešit, jak dostat všechny ovečky na druhý konec.
Hra - Cindy & Barbie Teen Rivalry
Video se načítá
Kdo získá srdce Flynna? Barbie nebo Popelka. Která z princezna se mu bude líbit víc?

Disney princezny

25.5.2013
95%
Hra - Disney princezny
Video se načítá
Komu by se nelíbily a neměl rád princezny a hrdinky pohádkových příběhů Disney? V této opravdu super hře si jednu takovou princeznu budete moct vytvořit přesně podle vlastních představ. A je opravdu z čeho vybírat. Měnit můžete nos, pusu, líčení, tvar očí, barvu pleti a vlasů, účes a samozřejmě…

Uphill Rush 6NÁŠ TIP

27.11.2013
90%
Hra - Uphill Rush 6
Video se načítá
V šestém pokračování závodní hry Uphill Rush 6 se opět vydáte do zábavního parku, kde si můžete vyzkoušet jízdu na několika dopravních prostředcích. Abyste během každého kola získali co možná nejvíce bodů, musíte sbírat peníze a předvádět různé bláznivé triky.
Hra - New Girl At Princess College
Video se načítá
Tři slečny a jeden obrovský šatník. V prvně však budete muset dát na své místo nějaké věci. Pak můžete vybírat pro všechny holky šaty.
Hra - Princess Life For Villain
Video se načítá
V této hře nejprve musíte umýchat lektvar, který obě zlé čarodějnice promění v princezny. Následně musíte obě princezny obléci. Nejprve si vyberete jednu a jakmile ji oblečete, vyberete si druhou.

Princess Travel Blog

5.3.2017
80%
Hra - Princess Travel Blog
Video se načítá
Parádní hra, ve které budete pomáhat slečně s jejím blogem o cestování. Nejdříve musíte vybrat vhodný název a vytvořit první příspěvek s fotkami. Následně pomůžete slečně vybrat vhodné oblečení pro další cestování.
Hra - Princess Eurotrip Planning
Video se načítá
V této hře pomůžete naplánovat slečně její výlet po Evropě. Vyberete si 4 různé destinace, kam se chcete podívat. Jakmile vyberete destinace, musíte nakoupit letenky. Snažte se nakupovat co nejvýhodněji. Následně budete v každé destinaci muset vybrat hotel, ve kterém přespíte. Jakmile budete mít…

Adelanto Trilogy

15.1.2013
84%
Hra - Adelanto Trilogy
Video se načítá
Ponořte se do světa objevování nových zemí a civilizací. Jako zkušený mořeplavec budete objevovat nové země a civilizace, se kterými navážete komunikaci a naučíte se jejich kultuře. Ve hře můžete navíc budovat i vlastní vesnice.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.