Poslední hrané hry

Colorgama

30.9.2017
81%
Hra - Colorgama
Video se načítá
V této postřehovce budete hledat vždy požadovaný odstín u dané barvy. Každé kolo má těžší obtížnost a limituje vás i čas.

Robo Chess

30.5.2011
56%
Hra - Robo Chess
Video se načítá
Hezky zpracované šachy pro jednoho hráče. V této hře je vaším soupeřem robot, ovšem nemusíte se bát, že by byl neporazitelný. I on má své nedostatky, je tedy jen na vás, zda ho dokážete porazit.

PlainChess

7.4.2017
79%
Hra - PlainChess
Video se načítá
Zahrajte si super šachy, které můžete hrát i se svým kámošem na jednom PC. Pokud však nemáte kámoše u sebe, můžete hrát online. Vyberete si bílé figurky, pojmenujete svoji hru a dáte play. Následně pošlete jméno příteli a ten se připojí za černé figurky.

Wedding Trouble

9.4.2012
96%
Hra - Wedding Trouble
Video se načítá
Wedding Trouble je super hra pro všechny holky, které si někdy představovaly, jak by asi měla vypadat jejich svatba. Postupně si totiž podle svých představ budete moct vybrat a vyzdobit svatební místo, nakoupit oblečení pro nevěstu i ženicha a zvolit všechny nezbytné doplňky. Na rozdíl od běžných…

Chess online

30.5.2011
55%
Hra - Chess online
Video se načítá
Tato hra funguje na podobném principu jako klasické šachy. Rozdíl je pouze v tom, že jsou figurky umístěny jinak a mají jiné funkce. Cíl je ale stejný, porazit protivníka. Tato verze je určena pro dva hráče. Ovládání je pouze myší.

Totally Spies šachy

12.8.2012
87%
Hra - Totally Spies šachy
Video se načítá
Agentky Totally Spies se vrhly do další bitvy s padouchy. Aby je mohly zajmout musí skočit na jejich pole na hrací ploše. Musí se jim to ale podařit dříve, než skočí oni k nim. Každá z agentek může skákat jinak a v každém tahu vždy vyberete jednu z nich a její pohyb. Podaří se Vám zajmout všechny…

My New Room 3

25.10.2012
93%
Hra - My New Room 3
Video se načítá
Užijte si zařizování dokonalého dívčího pokoje, kde budete moct ovlivnit opravdu úplně všechno. Vyberte nábytek, doplňky, koberec, osvětlení i barvu stěn a podlahy. Ve vaší moci budou taky domácí mazlíčci a obyvatelky pokoje. Všemu pak můžete určit velikost i barvy a vzory.

My Pony Park

30.5.2011
85%
Hra - My Pony Park
Video se načítá
Velmi povedená hra s poníky. V této hře si můžete vytvořit váš park s poníky přesně tak jak byste si ho představovali. Poníky si můžete vyzdobit nejrůznějšími doplňky a usadit je na nejvhodnější louku, ať už do prostředí léta nebo zimy.

Horse Eventing 2

31.8.2013
92%
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Ve druhém díle této skvělé 3D hry si opět vyberete, na jakém koni chcete jezdit s jakou žokejkou. Postupně můžete i další koně dokupovat. Čeká vás spousta disciplín jako parkur, drezúra nebo country. Na vše potřebujete trochu jiné schopnosti. Zvládnete ve všem zvítězit?

Forest Girl Escape

20.1.2015
75%
Hra - Forest Girl Escape
Video se načítá
Cílem hry je dostat se co nejrychleji k dívce, která je vězněna v lese. Pokud dokážete odkrýt všechny nástrahy, pak bude jistě velmi ráda. Problém je ten, že se zde nacházejí jak logické, tak matematické úkoly, které nejsou pro každého.

Jeníček a Mařenka

21.9.2012
86%
Hra - Jeníček a Mařenka
Video se načítá
Hra Jeníček a Mařenka vás přenese do pohádkového světa, v němž tyto dvě děti žijí. Na rozdíl od původní předlohy děti nemusí utíkat před zlou bosorkou, ale před macechou, která je chce vyhnat do lesa. Přestože les je nebezpečné místo, rozhodne se Mařenka udělat vše proto, aby našla opět cestu domů.…
Hra - Escape The Amazing Garden
Video se načítá
Kdo má rád adventury tak si zkuste tuto hru, ve které budete utíkat ze záhadné zahrady. Dokážete najít cestu ven?

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Movie Star

3.12.2013
97%
Hra - Movie Star
Video se načítá
Oblečte modelku na módní přehlídku a různe druhy oslav. Po výběru, se zúčastněte dané promenády a necháte se vyfotografovat. Následně s vámi novináři udělají interviewu, které bude v novinách. Dokažte jim, že jste ta nejlepší modelka.

Alxemy

10.1.2012
92%
Hra - Alxemy
Video se načítá
Tato propracovaná hra s krásnou grafikou Vás určitě chytne. Budete totiž muset hledat správné kombinace původních čtyř základních elementů (a dále těch co vytvoříte), abyste obnovili život na planetě Zemi. Například z větru a vody vzniknou oblaka. Zvládnete vytvořit všech 119 prvků?
Hra - Rachel's Kitchen Grand Prix: Chocolate
Video se načítá
Vyberte si jeden ze tří super čokoládových receptů s čokoládou a pusťte se do vaření. Nachystejte si podle pokynů všechny potřebné věci a krájejte, vařte, míchejte,... prostě vše co bude potřeba. Nikdo za Vás tentokrát nic neudělá, o to víc Vás jistě tato propracovaná hra jistě bude bavit.

Jigsaw Palace

6.4.2017
76%
Hra - Jigsaw Palace
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem dosadit do hracího pole objekty tak, aby vyplnili všechna volná pole. Některé objekty tak budete muset otočit, rozdělit nebo jinak posunout.
Hra - Kitchen Grand Prix With Rachel
Video se načítá
Pomozte Rachel s pečením náročných koláčů. Nejdříve si jeden vyberete a pak se můžete pustit do pečení a zdobení. Jaké ingredience a potřeby potřebujete zjistíte za pomoci receptu, který najdete v pravém horním rohu. Příjemnou zábavu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.