Poslední hrané hry

Hra - Rachel's Kitchen Grand Prix Seafood
Video se načítá
Zahrajte si tuto bezvadnou hru, ve které budete hrát za krásnou kuchařku jménem Rachel. Pomozte Rachel se dostat do kuchařské soutěže! Napřed, si musíte procvičit některé recepty, než půjdete do soutěže. Postupujte podle zadání a nic nemůžete zkazit. Dávejte pozor, pokud chcete soutěž vyhrát je…

Cake Master

27.4.2012
63%
Hra - Cake Master
Video se načítá
Vyrobte podle své fantazie nebo podle předlohy ty nejlepší a nejkrásnější dorty. Vyberte si polevu, krém na zdobení i zajímavé jedlé dekorace na vršek dortu.

Choco Romance Today

7.12.2013
86%
Hra - Choco Romance Today
Video se načítá
Čokoláda je známé afrodisiakum proto je častým dárkem. Vytvořte si i vy své vlastní čokoládky, které můžete někomu věnovat. Postup přípravy je velmi jednoduchý, musíte si rozpustit čokoládu, nalít ji do formiček společně s ovocem nebo oříšky a nechat ji vychladnout. Po pár minutách, můžete čokoládu…
Hra - Wedding Haircuts Designer
Video se načítá
V této hře budete mít za úkol připravit mladou dívku na její velký den a udělat z ní nejkrásnější nevěstu. V prvním kroku si budete muset poradit s výběrem šatů a bot. Následně se stanete kadeřnicí a budete muset nevěstě vytvořit krásný účes, který se jí bude hodit k šatům.
Hra - Mermaid Beauty Hair Salon
Video se načítá
Tato krásná mořská víla potřebuje ostříhat a vytvořit nový účes. Poradíte jí, aby by se jí hodil nejvíc?
Hra - Barbie's Wedding Hair and Makeup
Video se načítá
Barbie bude mít svatbu a proto ji musí Ariel na tento den připravit. Pomozte jí s aplikací make-upu a krásným účesem, aby se Kenovi líbila.
Hra - Late To School Hairstyles
Video se načítá
Tamara usnula do školy a proto potřebuje rychlý účes. Udělejte jí ho za pár minut, aby nezmeškala první vyučovací hodinu.

My Colorful Hair Day

1.9.2013
82%
Hra - My Colorful Hair Day
Video se načítá
My Colorful Hair Day je hra, při které se nudit rozhodně nebudete. Ptáte se proč? Protože je jen vás, jakou vizáž modelce dáte. Ve hře se budete starat o její pleť, líčení, vlasy a samozřejmě zůstává na vás výběr oblečení a doplňků. Vyberte jí i vy pěkný out-fit a připravte ji na rande.
Hra - Enchanted Forest Hair Salon
Video se načítá
Rapunzel si otevřela svůj vysněný balón, do kterého k ní přišli tři pohádkové bytosti s žádostí, aby jim upravila vlasy a vybrala krásné šaty na královský ples. Vyberte pro každou z nich nejkrásnější kousky oblečení, aby se této události mohli zúčastnit.

Barbie From Drab To Fab

23.2.2016
87%
Hra - Barbie From Drab To Fab
Video se načítá
Barbie potřebuje celkovou proměnu svého vzhledu protože vypadá příšerně. Upravte její pleť, naneste make-up a oživte její vlasy novou barvou. Celkový outfit můžete uzavřít krásnými šaty.

Polly Cool Hairstyle

9.9.2012
91%
Hra - Polly Cool Hairstyle
Video se načítá
Je tady opravdu povedená hra, ve které se stanete kadeřnicí a budete moct vytvořit slečně Polly účes úplně podle svých představ. Po umytí jí ostříhejte, nabarvěte a upravte do účesu, který se Vám bude nejvíce líbit.

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

Fashion Designer

29.7.2012
91%
Hra - Fashion Designer
Video se načítá
V této hře se dostanete do centra módy do New Yorku, kde se stanete návrháři a budete na prestižní mola oblékat krásné modelky. Dodržíte zadaný styl nebo je upravíte podle svých vlastních představ.
Hra - Fashion Designer World Tour
Video se načítá
Jako proslulá módní návrhářka se vydáváš nabídnout své zkušenosti do dalších zemí. Vyber si tam tři modely a uprav jim vzhled podle tvé fantazie. Jako módní návrhářka však se však musíš snažit, protože na konci budeš podrobena kritice.

Home Sheep Home

29.12.2011
80%
Hra - Home Sheep Home
Video se načítá
Postarejte se, aby se všechny tři roztomilé ovečky z této hry dostali v pořádku do cíle. Ze začátku to bude relativně snadné, ale v pozdějších levelech budete muset opravdu dost přemýšlet a být šikovní, aby ovečky překonaly záludné překážky.

Ponies in the City

13.10.2012
88%
Hra - Ponies in the City
Video se načítá
Je tady další zábavný kvíz, ve kterém můžete odhalit svou momentální náladu, rozpoložení a snad i kousek osobnosti. Tentokrát si zkuste představit, jakým krásným poníkem byste se asi staly. Každý den jednou odpovězte na sérii otázek ve kterých vybíráte ze dvou možností a objeví se Váš…

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Avie Pocket: Birthday

19.2.2016
84%
Hra - Avie Pocket: Birthday
Video se načítá
Oblékněte si a namalujte krásnou slečnu. Než se však dostanete k oblečení a make upu, tak musíte hrát několik miniher. Každá minihra je jiný, jednou dekorujete dort, pak hledáte předměty nebo bavíte hosty. Za každou splněnou minihru získáte nějaké oblečení pro slečnu.

Sands of the Coliseum

6.7.2012
66%
Hra - Sands of the Coliseum
Video se načítá
Sands of the Coliseum je tahová bojovka, která vás přenese do starověkého světa plného gladiátorských zápasů a soubojů. Se svým gladiátorem budete začínat téměř od nuly, postupně se však můžete vypracovat na nejsilnějšího a nejobávanějšího bojovníka.
Hra - Elsa and Jack perfect date
Video se načítá
Jack chce, aby s ním Elsa šla na rande, avšak při každé příležitosti ji pozve na jiné místo. Vy jí na dané místo musíte vybrat i vhodné šaty.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.