Oblíbené hry

Nurse Slacking

11.8.2013
81%
Hra - Nurse Slacking
Video se načítá
Pokud tě baví hry ze série Slacking, pak tě jistě potěší, že je tu další. V tomto případě se nudí sestřička v nemocnici. Strašně moc chce pomáhat nemocným, ale dělá to po svém a doktorovi se to úplně nezdá. Během toho, co se nedívá, musíš stihnout spoustu věcí, jako například utěšit malé dítě,…

Cheerleader Slacking

5.7.2013
71%
Hra - Cheerleader Slacking
Video se načítá
Vyzkoušejte, jaký máte postřeh, v této hře hrajete za malou holčičku Sáru, která udělá cokoli, aby byla vidět. Jste na tréningu roztleskávaček, jenže Sára si opět dělá, co chce. Vaším úkolem bude, dělat cokoli jenom ne trénovat. Dávejte si pozor, aby vás u toho nechytnul trenér, protože jinak hra…

Home Slacking

23.6.2013
75%
Hra - Home Slacking
Video se načítá
Zahrajte si hru Home Slacking, kde hrajete za malou holčičku, která píše domácí úkoly, ale tak jí to nebaví, že radši dělá něco jiného. Konejte různé činnosti jako třeba, zalívaní kytiček, barvení omalovánek, hraní hada a tak dále. Musíte si dávat pozor, protože vás maminka chodí každou chvíli…

Úklid pokoje

26.6.2012
90%
Hra - Úklid pokoje
Video se načítá
Malá hrdinka této hry má uklízet svůj pokoj. Ale jako všem dětem se jí samozřejmě nechce, a tak si zkouší hrát své oblíbené hry, když se maminka nedívá. Stihnete si je s ní všechny zahrát tak, aby Vás její maminka nepřistihla?

Pirate Slacking

23.9.2013
91%
Hra - Pirate Slacking
Video se načítá
Mladá pirátka má na lodi vytírat podlahu, a tak se není co divit, že ji to nebaví. Mnohem radši dělá dobrodružnější věci jako hledání pokladu, vybírání peněz z truhly, zpívání s papouškem nebo skládání dokonalého pirátského outfitu.

Bratz Real Haircuts

12.10.2013
90%
Hra - Bratz Real Haircuts
Video se načítá
Ve hře Real haircuts si zahrajete na kadeřnici postavičky Bratz. Je na vás, jaký účes, barvu a střih jí vyberete. Vlasy můžete natáčet, žehlit, stříhat, a dokonce i barvit. Nakonec jí můžete vybrat hezké šaty a doplňky. Jak bude vypadat vaše postavička Bratz?

Style Your Feet

16.12.2012
87%
Hra - Style Your Feet
Video se načítá
Lakujete si rády nehty? V této hře si určitě přijdete na své. Na výběr budete mít z laků mnoha barev a druhů, od normálních jednobarevných, přes duhové až po opravdu zajímavé vzorované. Nalakovat a ozdobit přitom budete moct nejen nehty na rukou, ale i na nohou. A to není všechno. K super ozdobám…

My Nails and Mobile

13.5.2012
80%
Hra - My Nails and Mobile
Video se načítá
Taková dekorační hra tu ještě nebyla. Nejen že vytvoříte slečně nehty podle své fantazie, ale uděláte jí i originální mobilní telefon, který drží. Jaké barvy, vzory a ozdoby by měl mít?

Nefera de Nile Dress up

15.4.2012
72%
Hra - Nefera de Nile Dress up
Video se načítá
Je tady další výborná oblíkačka v hlavní roli s jednou z žaček strašidelné střední školy. Učešte a oblečte v tom pravém egyptském stylu Neferu de Nile. Nakonec jí samozřejmě budete moct vybrat barvu pleti a nejrůznější doplňky.

Ballet Slacking

2.9.2013
86%
Hra - Ballet Slacking
Video se načítá
Skvělá postřehovka, ve které budete dělat vše, jenom ne se učit balet. Vaše učitelka vás hlavně nesmí při těchto neplechách chytit, a tak musíte být na pozoru. Vaším úkolem tak bude se nepozorně nalíčit, napsat smsku nebo si jen tak pro radost zatančit.

Winx Heart Dress up

20.4.2012
63%
Hra - Winx Heart Dress up
Video se načítá
Je tady další pěkná odlíkačka s vílou Winx v hlavní roli. Upravte si ji podle svých představ a vyberte jí nejzajímavější účes i oblečení.

Halloween Winx

29.9.2013
72%
Hra - Halloween Winx
Video se načítá
Je to tady, oblečte si krásnou vílu z vašeho oblíbeného seriálu do Halloweenského! Vybírejte z pár účesů a spousty oblečení nevídaných střihů a barev. Je jen na vás jak ji vystrojíte.

Halloween Hair Studio

31.10.2012
70%
Hra - Halloween Hair Studio
Video se načítá
Protože je tu Halloween, tak i tato kadeřnická hra je opravdu stylová. Jednotlivé účesy jsou doplněné tématickými drobnostmi a nechybí ani strašidelné kostýmy a šperky. Udělejte z hlavní hrdinky čarodějnici, andílka s rohama nebo prostě jen děsivou krásku ;)

Brunette Hairstyle

20.10.2012
83%
Hra - Brunette Hairstyle
Video se načítá
Vyhrajte si s úpravou vlasů zajímavé brunetky. Jednotlivé prameny vlasů v super účesech budete moct barvit podle libosti a samotnou slečnu potom nalíčíte, vyberete jí šperky i tričko.

Catrine Scaris Style

13.5.2013
74%
Hra - Catrine Scaris Style
Video se načítá
Pro všechny milovnice seriálu Monster High je tady další super oblíkačka s jednou ze studentek této strašidelné střední školy v hlavní roli. Vezměte si do péče Caterine Scaris a vyberte pro ni to nejlepší oblečení, doplňky, účes i barvu vlasů. Jak bude nakonec vypadat?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.