Oblíbené hry

Big Teeth

19.11.2013
84%
Hra - Big Teeth
Video se načítá
Zábavná hra na skore, kde se budete snažit posbírat do sítě co nejvíce perel. Dávejte si však pozor na zubatou rybku, která je hlídá a síť se snaží zničit.

Shoes Quiz

25.11.2012
93%
Hra - Shoes Quiz
Video se načítá
Na jaké botičky máte dnes náladu a které by se k Vám nejvíce hodily? To se dozvíte v této super hře s testem nálady. Odpovězte na sérii jednoduchých otázek (vždycky si vyberete kliknutím jeden ze dvou obrázků, který je Vám sympatičtější) a na konci se Vám ukážou ty pravé boty pro Vás. Navíc si je…

Touristic Dress Up

12.10.2013
74%
Hra - Touristic Dress Up
Video se načítá
Oblečte si krásnou, mladou slečnu jako turistku. Dejte jí krásný účes a oblečte jí do šatů nebo trička a sukně, volba je jen na vás. Samozřejmostí je i foťák a další módní doplňky, které jí můžete nasadit.
Hra - Wydowna Spider as Webarella
Video se načítá
Ráda by sis oblékla někoho z Monster High? Co takhle pavoučí slečnu? Nemá ruce dvě, ale rovnou šest, takže opravdu vypadá jako pavouk. Vyber jí nějaké stylové oblečení a doplňky.

Waterfun

13.3.2013
74%
Hra - Waterfun
Video se načítá
V této zábavné hře budete muset se snažit na vodních lyžích dojet co nejdále. V cestě Vám však bude plavat mnoho překážek, které je potřeba přeskočit.

Tudor Fashion

5.7.2013
90%
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkačku, která vás zaručeně ohromí. Vyberte si ženu nebo muže a hurá na to. Upravte obličej, barvu očí, máte na výběr ze spousty starodávných účesů. Tato hra je opravdu velmi propracovaná a máte opravdu veliký výběr, který se vám bude zaručeně líbit. Tak na co ještě čekáte?…

Illiana Honesty Dress Up

23.10.2013
80%
Hra - Illiana Honesty Dress Up
Video se načítá
V této oblíkačce budete mí možnost vystrojit krásnou a mladou Illianu. Vyberte jí krásný účes, oblečte jí do krásných šatů a samozřejmě nezapomeňte na nějaké ty doplňky!

Douchebag's chick

4.7.2013
91%
Hra - Douchebag's chick
Video se načítá
V této hře hrajete za ošklivou ženu, která potřebuje práci, aby měla peníze na to se udělat krásnější. Napřed jí přes internet najděte práci, abyste mohli vydělávat peníze. Potom můžete chodit nakupovat oblečení, boty a doplňky. Můžete chodit i do salónu krásy, kde vám můžou udělat naprosto vše od…
Hra - Equestria Girls Rainbow Dash
Video se načítá
V této hře budete mít možnost obléknout krásnou, mladou, duhovou slečnu, která potřebuje vaši pomoc s výběrem oblečení a doplňků na sebe. Vyberte jí s množství krásných účesů, triček, kalhot, kraťásků, šatiček a samozřejmě bot a nějaké ty doplňky. Na konec jí můžete dát i krásného poníka.

Suma

30.11.2012
89%
Hra - Suma
Video se načítá
Zahrajte si další super hru typu ZUMA. Opět bude Vašim úkolem zlikvidovat všechny kuličky v hracím poli a nedopustit, aby se dostaly až k otvoru který hlídáte. Kuličky zmizí tak, že vystřelíte barevnou kuličku a spojíte tím minimálně 3 kuličky stejné barvy. Všechny, kdo rádi soutěží, jistě nadchne i…

Frankie Steins Clawesome MakeoverNÁŠ TIP

7.4.2012
90%
Hra - Frankie Steins Clawesome Makeover
Video se načítá
Pro všechny milovnice Monster High je tu super hra, ve které budete moct pomoci Franke Steinové, aby byla co nejkrásnější. První jí musíte vyčistit pleť požitím všech dostupných prostředků jako jsou toaletní vody, masky, korektor... Potom už můžete sáhnout k oblékání, líčení a česání. Jak bude po…
Hra - Elements Makeover Fire Princess
Video se načítá
Ohnivá princezna trpí problémy s pletí stejně jako všichni ostatní. Zkus jí pomoci různou kosmetikou a pleťovými maskami, abys ji pak mohla nalíčit a obléct. Bude tvá princezna ta nejkrásnější?
Hra - Zombie Princess Facial Makeover
Video se načítá
V tento den se má konat sjezd všech čarodějnic a tajuplných bytostí. Vyber této čarodějnici, co nejstrašidelnější outfit. Ve výběru najdeš zajímavé doplňky, ale i make-up. Vyhraje tvůj outfit?

Pirate Bride

2.5.2012
73%
Hra - Pirate Bride
Video se načítá
Pirate Bride, neboli pirátská nevěsta je originální oblíkačka se zajímavou grafikou, ve které vyberete stylové oblečení a hlavně doplňky na svatbu pirátky, která se rozhodla vdávat. Bude mít klasický závoj a kytici nebo ji necháte jít spíš pořádně "po pirátsku"?

Magic Feather Dress Up

11.12.2012
90%
Hra - Magic Feather Dress Up
Video se načítá
Chtěly byste vlastního krásného papouška? V této velice povedené dekorační hře si ho budete moct vytvořit úplně podle svých představ. Vyberte mu barvu, druh peříček, klec i spoustu super doplňků. Nechte promluvit svou fantazii a uvidíte, jak to bude ptáčkovi v kleci slušet ;)

Piškvorky online

5.8.2012
79%
Hra - Piškvorky online
Video se načítá
Piškvorky už nemusíte hrát jen na klasickém čtverečkovaném papíře, ale můžete vyzvat kohokoliv prostřednictvím této super on-line hry. V reálném čase se utkáte na poli logiky a hlavně pozornosti, kdy vítězí ten, komu se podaří vytvořit řadu pěti svých symbolů.

Monster High Twyla

6.6.2013
76%
Hra - Monster High Twyla
Video se načítá
Pustěte se do přeměny další ze studentek oblíbené seriálové střední školy Monster High. Tou je tentokrát Twyla. Budete pro ni jako vždy moci vybrat podle vlastní fantazie ten nejlepší z účesů i změnit barvu vlasů. Čeká na Vás také spousta super oblečení i typické sexy punčochy a boty.

Horolezci

3.7.2012
80%
Hra - Horolezci
Video se načítá
Zahrajte si super hru přímo on-line v reálném čase a s reálným protihráčem, kterého si můžete nechat náhodně vylosovat nebo pozvat konkrétního kamaráda. Jako horolezec budete šplhat do kopce. Za každé správně uhodnuté písmeno z tajenky se posunete o jeho hodnotu nahoru (nebo za špatné písmeno naopak…

Dáma

7.8.2012
88%
Hra - Dáma
Video se načítá
Hráli jste už dámu? Má jednodušší pravidla než šachy, ale zvítězit v ní rozhodně snazší není. Vyzvěte kamaráda nebo náhodného protihráče a ukažte, co ve Vás je. Vašim cílem, je přeskočením zničit všechny soupeřovy kameny. Pohybovat se ale můžete jen o jedno pole úhlopříčně. Tedy dokud si nepostavíte…

Hallowinx Dress Up

1.10.2013
85%
Hra - Hallowinx Dress Up
Video se načítá
I když právě není Halloween, můžeš si zahrát tuhle haloweenskou hru. Oblékni si jednu svou vílu winx, vyber jí vlasy, oblečení i křídla, a samozřejmě čarodějnický klobouk. Je to přeci čarodějnice, lítá na koštěti, ne?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.