Oblíbené hry

Shopaholic HollywoodNÁŠ TIP

12.8.2013
95%
Hra - Shopaholic Hollywood
Video se načítá
Zahraj si další hru ze série Shopaholic. Bydlíš ve velmi známém Hollywoodu a dostáváš pozvánky na různé večírky, kde se ale musí dodržovat dress code. Oblečení tedy nakupuj podle stylu a barev, které obdržíš v pozvánce. Jedině tak můžeš vydělávat víc a víc a stát se úspěšnou celebritou! V každé…

Summer Camp Slacking

12.10.2013
91%
Hra - Summer Camp Slacking
Video se načítá
Další z mnoha Slacking her tě zavede do prostředí letního tábora. Sára si ho chce co nejvíc užít, ale má vedoucího, který jí nic nechce dovolit. A tak musí vše dělat tajně - rozdělávat oheň, hrát na kytaru, mazat se opalovacím krémem, hledat kamarády nebo třeba jezdit na lodi.

Princess Slacking 2

22.9.2013
86%
Hra - Princess Slacking 2
Video se načítá
Druhý díl s nudící se princeznou. O princeznu se zajímá mnoho nápadníků, ale ji to moc nezajímá, nebo přinejmenším ne ten jeden. Proto se snaží dělat mnoho jiných věcí jako malovat se, pusinkovat další nápadníky (aby z nich byly žáby), jíst dort nebo se projet v kočáře.

Popstar Slacking

20.9.2013
88%
Hra - Popstar Slacking
Video se načítá
I popová hvězda se někdy nudí, a tak když má trénovat, snaží se mermomocí dělat pořád něco jiného. Aniž by ji viděl manažer, musí stihnout namalovat si pusu, zatancovat, napsat smsku, zahrát na bubny, podepsat svou fotku a olíbat několik fanoušků.

Wedding Slacking

26.8.2013
88%
Hra - Wedding Slacking
Video se načítá
Možná se tomu budeš divit, ale nudit se dá i na svatbě, a to když Sára a Tim čekají na obřad. Sára by ráda ještě stihla mnoho věcí, ale Tim ji přitom nesmí vidět. Rychle si maluje rty, líčí se, píše smsku, dokonce píše status na Facebook. Také chce zkusit sníst celý dort a ještě si ozdobit šaty.

Zoo Slacking

28.8.2013
81%
Hra - Zoo Slacking
Video se načítá
Ačkoli Sáru v zoo baví dívat se na zvířata, zdaleka jí to nestačí a nejradši by vyváděla spoustu lumpáren, aby zahnala nudu. Nesmí ji ale vidět hlídač! Myslíš, že se Sáře podaří nakrmit bombóny všechny roztomilé veverky, vytrhat pštrosovi peří, propíchat balónky nebo třeba sesbírat kytky?

Restaurant Slacking

6.9.2013
82%
Hra - Restaurant Slacking
Video se načítá
Jedna z mnoha Slacking her zahrnuje číšnici, která si chce dělat spoustu vlastních věcí, jenom ne pracovat. Nesmí ji ovšem vidět číšník. Stihne díky tobě slečna vypít džus, sníst všechny dortíčky, zavolat si s několika kamarádkami, udělat si make-up nebo třeba napsat smsku?

Airplane Slacking

16.9.2013
78%
Hra - Airplane Slacking
Video se načítá
Myslíš si, že všechny předchozí Slacking hry byly jednoduché? Vyzkoušej si tuhle. Když ti začne blikat vykřičník, musíš kliknout na velké červené tlačítko a odejít jako letuška obsloužit cestující. Mezitím bys nejraději stihla co nejvíc věcí. Psaní SMS a statusu (velmi těžké), vymalování poníka,…

Party Slacking

13.9.2013
81%
Hra - Party Slacking
Video se načítá
Sáře se moc nechce na rodinnou oslavu, ale jít tam musí. A má hlídat babičku a děděčka, aby neusnuli. Mezitím se snaží dělat si to, co chce. Fotit, psát smsku, napsat status na Facebook, všechny lekat pomocí rachejtlí a podobně.

Pony Slacking

19.9.2013
85%
Hra - Pony Slacking
Video se načítá
Sára je ve stáji a měla by uklízet, ale to se jí rozhodně nechce. Aniž by ji majitelka stájí viděla, ráda by stihla spoustu věcí. Například nakrmit koníky mrkví, uplést poníkovi copánek, umýt ho, napsat smsku, zamíchat mísu plnou ovsa a podobně.

Mermaid Slacking

18.5.2013
91%
Hra - Mermaid Slacking
Video se načítá
Ponořte se pod mořskou hladinu, kde se k smrti nudí u svých povinností malá mořská panna. Pomozte jí proto uskutečnit ve chvílích, kdy se nikdo nedívá, všechny její oblíbené činnosti. Zkuste třeba rychle okoulit všechny námořníky, pochytat bublinky i rybičky, nebo zapracovat na jejím vzhledu ;)…

Fairy Tale Slacking

14.9.2013
86%
Hra - Fairy Tale Slacking
Video se načítá
Vydej se do pohádkové říše za princeznou, která se nudí a chce pořád něco dělat, aniž by ji při tom viděla zlá čarodějnice. Čekají na tebe úkoly jako jezení perníkové chaloupky, zpívání s ptáčky, stavění domečku třem prasátkům nebo třeba spouštění dlouhých blonďatých vlasů dolů z věže.

Mother's Day Slacking

14.8.2013
86%
Hra - Mother's Day Slacking
Video se načítá
Tentokrát se ve hře ze série Slacking nebudete nudit, ale Vašim úkolem bude udělat tajně dárek pro maminku ke dni matek. Dokážete vyrobit, zabalit dárek i další úkoly tak, aby si Vás nevšimla a nepokazilo se překvapení.

Princess Slacking

16.8.2013
88%
Hra - Princess Slacking
Video se načítá
Jestliže tě baví Slacking hry, můžeš si zahrát další. Pro tentokrát se šíleně nudí princezna a snaží se dělat věci, které by princezna dělat neměla, aniž by jim při tom někdo viděl. Kolik se ti podaří získat bodů?

Carnival Slacking

15.9.2013
87%
Hra - Carnival Slacking
Video se načítá
Slacking her není nikdy dost. Sarah se vydala do karnevalového průvodu a nejradši by se stala královnou karnevalu, ale musí předtím stihnout mnoho věcí. Například nalíčit se, namalovat si pusu, napsat smsku nebo zatancovat. Povede se jí stát se královnou?

Beach Slacking

12.8.2013
74%
Hra - Beach Slacking
Video se načítá
Další z oblíbených her "Slacking" je tady. Tentokrát se bude snažit stihnout všechny své oblíbené aktivity pár dětí na pláži. Jako vždy budete mít na každou malou hru jen omezený čas s době, než se na děti podívá zlý strážce pláže.

Vet Slacking

27.10.2013
84%
Hra - Vet Slacking
Video se načítá
Sára je se svými zvířátky u veterináře, ale ten je příliš zaneprázdněný a ona se nudí. Myslíš, že se ti povede vyvést spoustu lumpáren, aniž by tě veterinář viděl? Budeš vybírat kočce klíšťata, házet si balónem s pejskem, česat si vlasy, psát smsku, poslouchat bití srdce zvířátkům a další věci.

Candy Store Slacking

15.10.2013
74%
Hra - Candy Store Slacking
Video se načítá
Tato holčička se evidentně na brigádě velmi nudí. Tak jí pomozte zkrátit čas psaním sms zpráv, ujídáním perníčků a muffinů. Musíte si ale dávat pozor, aby vás nezastihla majitelka obchodu!

Kitty Slacking

7.9.2013
85%
Hra - Kitty Slacking
Video se načítá
Jestliže máš ráda Slacking hry, je tu pro tebe další, tentokrát s kočičkou. Ta je zavřená v pokoji a docela se tam nudí. Lákají ji věci jako lovení ptáčka, chytání mouchy, lovení myší, pití mléka, rozmotávání klubíčka nebo otrhávání záclon. Také chce napsat smsku, v českém znění "Hej, lidi si pořád…

Puppy Slacking

6.9.2013
81%
Hra - Puppy Slacking
Video se načítá
V této velmi zajímavé Slacking hře hraješ tentokrát za pejska. Ten je zavřený v pokoji a to ho velmi nudí. Proto se nepozorovaně snaží vyvést lumpárny jako ukrást pečené kuře, chytit ptáčka, rozkousat polštář a pantofle, a dokonce poslat smsku a napsat status.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.