Oblíbené hry

Hra - Bee Do the Emergency Minion Respons
Video se načítá
Skvělou zábavu si užijete ve hře Bee Do the Emergency Minion Respons. S postavičkou z filmu Despicable Me musíte přeskákat všechny nástrahy a také uhasit plameny, které se Vám postaví do cesty.

Warpy 2

24.10.2011
75%
Hra - Warpy 2
Video se načítá
Warpy sice není klasická hra pro holky, ovšem určitě spoustu z vás zabaví. Je zde totiž několik levelů a v každém se musíte dostat do portálu, který je umístěn různě po herní ploše. Abyste se k němu dostali, je potřeba různě projít a proskákat se přes překážky. Zajímavostí je to, že když se…

Cave Chaos 2

21.10.2014
66%
Hra - Cave Chaos 2
Video se načítá
Pomozte tomuto hrdinovi se dostat přes překážky, které musíte neustále zdolávat. Dávejte pozor, protože podlaha moc dlouho nevydrží.

Frizzle Fraz 3

4.5.2013
76%
Hra - Frizzle Fraz 3
Video se načítá
Pomůžete kuličce ve třetím pokračování této úžasné hry dostat se až do cíle? K tomu budete potřebovat vždy určitý počet klíčů. Navíc můžete po cestě sbírat i mince nebo malé kuličky pro získání většího množství bodů.

Frizzle Fraz 6

13.6.2015
86%
Hra - Frizzle Fraz 6
Video se načítá
Máme tu parádní pokračování hry, ve které se snažíte najít v každém levelu všechny chlupaté kuličky. V každém levelu se však skrývá mnoho nástrah, které budete muset překonat.

FRIZZLE FRAZ

27.9.2013
83%
Hra - FRIZZLE FRAZ
Video se načítá
Hlavní hrdina této skvělé skákačky je malá chlupatá růžová koule. Ta musí posbírat další kuličky, také chlupaté, ale zelené, a navíc všechny klíče, aby se dostala do dalšího levelu. Cestu jí ale mohou zkřížit příšery, které ji mohou zabít.

Frizzle Fraz 4

7.4.2014
76%
Hra - Frizzle Fraz 4
Video se načítá
Skákačka Frizzle Fraz má už čtvrtý díl! Budeš pomáhat chlupatému stvoření, aby se v pořádku dostalo do dalšího kola. Cestou musíš osvobodit malé příšerky, které jsou zamrzlé v ledu. Vyhni se ale zlým nepřátelům i všem nebezpečným překážkám!

Red Ball 4 vol.2

1.6.2013
90%
Hra - Red Ball 4 vol.2
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této super logické hry Red Ball vol. 2. Dostaňte se s míčkem až na konec. Budete čelit nebezpečí od různých nepřátel, budete překonávat překážky a řešit jednoduché úkoly. Dávejte si pozor, máte 3 životy. Projdete všemi levely?

Red Ball 4 vol.3

6.10.2013
90%
Hra - Red Ball 4 vol.3
Video se načítá
Vydejte se se sympatickým kulatým panáčkem na dobrodružnou cestu a pomozte mu zachránit jeho přátele, kteří byli proměněni na kostky v logické skákačce Red Ball 4 vol.3. Vaše cesta bude plné nástrah a protivníků, takže dojít až do cíle nebude jednoduché.

Run Ram Run

1.11.2013
85%
Hra - Run Ram Run
Video se načítá
Run Rum Run je pěkně zpracovaná skákačka, ve které bude vaším úkolem překonat s ovečkou náročný terén. Po cestě na vás číhají nebezpečí v podobě jam či vražedných ostnů. Kromě toho se snažte posbírat co nejvíce mincí, za které získáte na konci hry body.
Hra - Home Sheep Home 2: Lost Underground
Video se načítá
Home Sheep Home 2: Lost Underground je pokračování logické hry, ve které se se třemi ovečkami dostanete do tmavého podzemí. Vzájemnou spoluprací mezi ovečkami musíte najít způsob, jak se z podzemí dostat. Každá ovečka má jinou velikost, co budete muset při řešení jednotlivých kol využít.

Home Sheep Home 2: Lost in SpaceNÁŠ TIP

19.11.2013
96%
Hra - Home Sheep Home 2: Lost in Space
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl ztracených oveček. Ty jsou tentokrát ve vesmíru, kam je unesla mimozemská loď. Zachraňte ovečky dříve, než na nich budou mimozemšťani provádět pokusy. V každém levelu musíte vyřešit, jak dostat všechny ovečky na druhý konec.

Lamb Care

3.11.2013
85%
Hra - Lamb Care
Video se načítá
Lamb Care je hra, ve které bude vaším úkolem postarat se o ovečku nebo ovečky. Záleží na tom, zda si zvolíte hru s časovým limitem nebo bez. V časovém limitu se musíte za určitý čas postarat, o co nejvíce oveček. Ve druhé možnosti, si můžete dát na čas a užít její krmení, kartáčování, hraní nebo…

Skelita's Style

7.4.2013
71%
Hra - Skelita's Style
Video se načítá
Znáte Skelitu z Monster High? Zatím ještě ve hrách nevystupovala, tak si pořádně užijte oblíkačku, ve které tentokrát hraje hlavní roli a vyberte pro ni oblečení ze super nabídky šatů, triček, sukní i boty, kabelku, šperky a samozřejmě některý z typických účesů. Jak bude po Vašem zásahu vypadat?
Hra - Monster High Swim Class Frankie Stein
Video se načítá
Frankie se rozhodla, že si tento den užije na pláži. vyberte její pěkný outfit a doplňky, aby byla krásná jako obvykle.
Hra - Sarah Screams Hair Spa & Facial
Video se načítá
Postarejte se o hrdinku Sarah z Monster High. Vyčistěte její pleť, vyberte nové šaty a make-up, aby byla krásná.

Super Castle Sprint

14.1.2015
75%
Hra - Super Castle Sprint
Video se načítá
V této postřehové hře budete mít za úkol pomoci rytíři uprchnout před nebezpečným kostlivcem. Během běhu se musíte vyhýbat různým překážkám, které vám stojí v cestě. Kromě toho se snažte posbírat co nejvíce zlatých mincí.

Red Girl in the Woods

29.4.2015
83%
Hra - Red Girl in the Woods
Video se načítá
Vydejte se s červenovlasou dívkou na dobrodružnou cestu skrz levely plné rozličných nástrah a překážek. Abyste je všechny dokázali zdolat, musíte vhodně přesouvat dřevěné krabice, a hledat cestu, která vás dovede až do cíle. Mějte se na pozoru před různými nepřáteli.

Qubed: Mysterious Island

23.1.2014
72%
Hra - Qubed: Mysterious Island
Video se načítá
V této skvělé skákačce na vás čeká zatím neprobádaný svět, který může být plný nástrah. V každé úrovni musíte posbírat všechny potřebné hvězdy k jeho ukončení.

Hopy Go Go

21.4.2013
80%
Hra - Hopy Go Go
Video se načítá
Hopy Go Go je skvěle zpracována skákačka, ve které se s malým dráčkem vydáte na dobrodružnou cestu. Překonejte všechny nástrahy, za pomoci plamene zničte všechny nepřátele a hlavně posbírejte všechny drahokamy, které vám umožní kupovat různé užitečné vylepšení.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.