Oblíbené hry

Movie Star

3.12.2013
97%
Hra - Movie Star
Video se načítá
Oblečte modelku na módní přehlídku a různe druhy oslav. Po výběru, se zúčastněte dané promenády a necháte se vyfotografovat. Následně s vámi novináři udělají interviewu, které bude v novinách. Dokažte jim, že jste ta nejlepší modelka.

My Dolphin Show 3

2.2.2014
96%
Hra - My Dolphin Show 3
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této skvělé hry, ve které opět budete řídit ve vodním světě s delfínem. Dělejte triky a získávejte body! Snažte se je provádět přesně a body navíc vás určitě neminou. Budete moci nakoupit i další savce jako kosatku a další jiné vodní tvory.

My Dolphin Show 4NÁŠ TIP

1.7.2014
94%
Hra - My Dolphin Show 4
Video se načítá
Her se zvířaty není nikdy dost, obzvlášť těch s delfíny. Máme tu pokračování skvělé hry My Dolphin Show, už čtvrtý díl. Vyzkoušej si s delfínem různé triky, získávej peníze a kupuj si za ně skvělé nové oblečky pro svého delfína!
Hra - Wydowna Spider Hair Spa & Facial
Video se načítá
Wydowna ze seriálu Monster High je pavoučí žena, která se chce také líbit klukům, a proto potřebuje změnu celkového image-u. Vytvoř jí ho za pomocí pleťových masek, make-upu a oblečení.
Hra - Viperine Gorgon Haircuts
Video se načítá
Pomozte Viperine s celkovou proměnou a výběrem nového oblečení. Vlasy jí můžete změnit tím, že jejich ostříháte nebo přebarvit. Nakonec ji můžete vylepšit o make-up.
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
Je tady jedna z nejreálnějších kadeřnických her, které si tak opravdu užijete. Navíc nedostanete do rukou jen tak ledajakou modelku ale rovnou celebritu Hannah Montanu. Její nezkrotnou hřívu musíte nejdřív učesat a potom můžete dát průchod své fantazii za pomoci nůžek, barev, žehličky na vlasy nebo…
Hra - Monster High Wolf Babies
Video se načítá
Péče o malé děti Monster Hight je pouze na Tobě. Dokážeš je nakrmit, hrát si s nimi a splnit další požadavky? Následně je potřeba vybrat jim nové oblečení a také zajímavé doplňky. Kdo se dokáže o děti postarat nejlépe?
Hra - Skelita Calaveras Dress Up
Video se načítá
Oblékni si svou Skelitu z Monster High! Vybrat jí můžeš různé oblečení i doplňky. Také se těš na skvělou hudbu, která tě bude doprovázet po celou dobu hraní. Obleč si svou Monster High!
Hra - Monster High Zombie Shake Venus McFlyTrap
Video se načítá
Vyberte Venus hezké oblečení z jejího skříně. Kromě toho v ní najdete pěkné účesy a doplňky, které by se jí mohly hodit.

My Dolphin show 5

26.1.2015
94%
Hra - My Dolphin show 5
Video se načítá
Zahrajte si další parádní díl hry, ve které se budete jako delfín předvádět lidem. Vaším úkolem bude ukazovat různé atrakce, balónky, kruhy a podobně. Hlavně se snažte získat co nejvíce publika.

Papa's Burgeria

10.7.2012
90%
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Papas Burgeria je jedna z nejpovedenějších her s obsluhováním. V této hře budete se budete starat o celý provoz rychlé občerstvení. Budete mít tedy na starost jak přijímaní a vyřizování objednávek, tak práci v kuchyni.

Papa's PastariaHra na skóreHra o medaileNÁŠ TIP

10.12.2013
95%
Hra - Papa's Pastaria
Video se načítá
Konečně je tu další díl této oblíbené hry! V tomto díle budete pozváni na svatbu, jenže ve městě není žádný hotel, který by vás ubytoval. Najdete si práci v luxusní restauraci, kde si odpracujete ubytování. Váš úkol je naprosto jasný, berte objednávky, co nejrychleji, nejpřesněji připravte jídlo a…

Dragon Maker

4.9.2013
85%
Hra - Dragon Maker
Video se načítá
Draci jsou překrásná, hrdá a mocná stvoření. Teď si můžeš jednoho takového vytvořit. Vyber mu vše, nejen barvu, ale hlavně tvar hlavy, končetin, křídel a dalších částí těla. Až budeš spokojená, můžeš si obrázek uložit do počítače.
Hra - Spyro The Dragon Cavern Escape
Video se načítá
Zahrajte si i vy tuto hru, ve které budete ovládat draka, sbírat diamanty a vyhýbat se různým překážkám. Diamanty, které jsou ve hře mají různou sílu, například vám dodají rychlost nebo naopak zpomalí. Podaří se vám projít nejdelší úsek?

Run Santa Run

31.12.2014
74%
Hra - Run Santa Run
Video se načítá
Dokážete pomoci Santovi v běhu po střechách. Při rozdávání dárku se mu totiž některé rozsypaly a teď je potřeba je posbírat. Dejte pozor, aby nespadl do žádné propasti. Nebude to jednoduché, ale prostě si budete muset poradit. Chce to trochu cviku.

Anna Real Cosmetics

4.11.2014
83%
Hra - Anna Real Cosmetics
Video se načítá
Pomozte Anne vrátit její bývalou krásku moderními přístroji a zázračnou kosmetikou. Podaří se vám, aby vypadala jako předtím? Navíc ji můžete oživit krásným make-upem a oblečením.

Elsa Great Makeover

28.8.2014
86%
Hra - Elsa Great Makeover
Video se načítá
Vyberte Else nový make-up, šaty a krásný účes. Po přeměně ji možná ani nepoznáte.
Hra - Baby Elsa Butterfly Face Art
Video se načítá
Vyberte jeden z obrázků a namalujte ho na tvář mladé Else. S výsledkem budete jistě spokojené.
Hra - Elsa Goes Horseback Riding
Video se načítá
Elsa je vaše oblíbená postava, dnes se chystá na výlet se svým koněm. Vaším úkolem bude jí nalíčit, učesat a vystrojit na tuto příležitost.

Frozen Princess

26.11.2014
71%
Hra - Frozen Princess
Video se načítá
Pomozte princezně s výběrem oblečení na svatbu. Má být svědkyní apretovat chce vypadat moderně a krásně. Splníte jí to?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.