Oblíbené hry

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

My Tiger

16.7.2013
88%
Hra - My Tiger
Video se načítá
My Tiger je oddechová hra, která je věnována hlavně dívkám. Hra spočívá v tom, abyste se co nejlépe postarala o svého Tygra. Měli byste mu dát najíst, starat se o jeho zdraví, hrát ukolébavky a samozřejmě věnovat lásku. Postarejte se o tygra, co nejlépe!
Hra - Dokonalý účes na rande
Video se načítá
Hlavní hrdinka Hairmione se chce líbit svému vysněnému klukovi a na Vás je, abyste jí vybraly a potom hlavně vytvořily ten nejlepší účes, který jejího vyvoleného určitě okouzlí. Zvolte některou z mnoha variant a pusťte se do stříhání česání a barvení.

Royal Wedding

4.5.2013
79%
Hra - Royal Wedding
Video se načítá
Máte rády poníky? A myslíte si, že máte dobré oči a umíte hledat? Pak určitě vyzkoušejte tuto super hru, ve které bude Vašim úkolem najít v krásných obrázcích všechna utajená čísla. Abyste schovaná čísla lépe našli, můžete poušívat lupu. Kolik levelů a různých obrázků zvládnete?

Rainbow Dash Mix-Up

9.6.2013
74%
Hra - Rainbow Dash Mix-Up
Video se načítá
Nejen pro milovnice krásných poníků je tady opravdu povedená hra na způsob puzzle. Rozdíl je v tom, že už všechny dílky v obrázku jsou, jen se přeházely. Vy musítě měnit pozice vždy dvou dílků tak, aby vznikl zpět celý obrázek. Jak rychle to jednotlivých kolech dokážete?

Rapunzel Hairstyle

7.4.2013
86%
Hra - Rapunzel Hairstyle
Video se načítá
Užijte si tuto super kadeřnickou hru inspirovanou pohádkou Na vlásku. Právě dlouhé krásné vlasy princezny budete mýt, sušit a česat, abyste pak mohli popustit uzdu své fantazii při stříhání, barvení a vytváření nejrůznějších účesů. Je jen na Vás, jestli princezně necháte vlasy dlouhé, nebo ji…

Hair Salon

23.7.2013
75%
Hra - Hair Salon
Video se načítá
Chtěli byste být kadeřnicí? Na hře Hair Salon si to můžete vyzkoušet. Ke své tvorbě módních účesů dostanete modelku a vaším úkolem je jí vytvořit účes, který si na daném obrázku vyberete. Staňte se i vy profesionální kadeřnicí.

Chicken Leap

19.7.2013
80%
Hra - Chicken Leap
Video se načítá
Otestujte si svůj postřeh a reakce na hře Chicken Leap. V této hře bude vaším úkolem dostat nejlépe všechny kuřátka z jedné strany budovy na druhou. Nebude to tak jednoduché, jak se zdá, protože jsou odpalována dělem, které je pokaždé střílí pod jiným úhlem a jinou kadencí. Pomocí trampolíny je…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.