Oblíbené hry

Winx Club Just Bloom

26.7.2013
86%
Hra - Winx Club Just Bloom
Video se načítá
Pro všechny milovnice puzzle, které mají navíc rády seriál Winx, je tady super hra s Bloom v hlavní roli. Budete skládat krásné obrázky s touto vílou v hlavní roli. Hra je výborná v tom, že si můžete vybrat obtížnost i tvar jednotlivých částí.

Winx Spring Adventure

12.9.2012
76%
Hra - Winx Spring Adventure
Video se načítá
Vyberte jedné z víl Winx některý z jejích klasických zajímavých účesů a sexy modelů. Oblečete jí barevné šatičky nebo raději krátké tričko a sukýnku? Nezapomeňte ani na charakteristické vysoké boty :)

Winx Club Fashion

7.4.2012
79%
Hra - Winx Club Fashion
Video se načítá
Užijte si bezvadnou oblíkačku panenek Winx. Nastrojte Bloom a Floru tak, aby jim to podle Vás co nejvíc slušelo. Vyberte jim stylové účesy, barvy vlasů i oblečení a boty. Na konci se pak samy vyjádří k tomu, jak se Vám to povedlo. Která bude krásnější?

Attack to magix

23.4.2012
71%
Hra - Attack to magix
Video se načítá
Je tady super hra s vílami Winx v hlavních rolích. Tentokrát je nebudete oblékat, ale budou bojovat s příšerou. Vyberte si vílu a nechte ji vystřelit jednu z jejích kouzelných schopností. Aby se Vám podařilo monstrum zlikvidovat, musíte včas kliknout na sílu úderu, aby byla co největší.

Goal! South Africa

14.8.2013
70%
Hra - Goal! South Africa
Video se načítá
Ten z vás kdo má rád fotbal, tak jistě ocení tuto hru. Máte na výběr ze, spoustu týmů světa kromě České republiky. Nastavte počítači, za koho bude hrát (manual), potom nastavte úroveň (ze začátku je lepší EASY), potom máte možnost nastavit i hrací dobu. Pak už jenom záleží na vašich schopnostech,…

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…

Nuda v kanceláři 6

23.5.2013
91%
Hra - Nuda v kanceláři 6
Video se načítá
V této super postřehové hře na vás zase čeká znuděná slečna, která se chce místo práce v každé volné chvilce věnovat svým záležitostem. Pomozte jí vystihnout ty správné okamžiky, aby mohla v klidu napsat sms, vyčistit si boty, upravit vzhled nebo dokonce něco uplést.

Doggy Day CareHra na skóreHra o medaile

19.7.2011
82%
Hra - Doggy Day Care
Video se načítá
Zůstali jste sami doma s vaším pejskem, který ovšem vyžaduje vaši plnou péči. Na začátku hry dostanete seznam úkolů, které je potřeba splnit. Poté se musíte snažit, abyste splnili všechno, co pejsek potřebuje i když to nemusí být nejsnazší.

Zoo Park

2.8.2013
80%
Hra - Zoo Park
Video se načítá
Zábavná hra, ve které se stanete ošetřovatelem v zoologické zahradě. Každý den budete mít na starost více a více zvířátek, které potřebují nakrmit, vyčistit klec, vykoupat nebo ošetřit. Pokud se Vám bude dařit, dostanete mnoho bodů navíc.
Hra - Mr. Bean hledání obrázků
Video se načítá
Určitě znáte oblíbeného Mr. Beana. V této hře, kde je krásně animovaný při svých oblíbených činnost budete mít za úkol najít v obrázcích ztracené předměty. Ze začátku to nebude vůbec těžké, ale stále Vám půjde o co nejlepší čas a nejvíce bodů. Když se totiž spletete a kliknete na něco jiného, body s…

Kitten Maker

20.10.2012
94%
Hra - Kitten Maker
Video se načítá
Nejen pro milovnice koček je tady super dekorační hra, ve které si vytvoříte úplně podle svých představ a fantazie malou kočičku. Jakou jí dáte barvu, vzor, ouška, ocas i pozadí? Bude z kočičky nakonec šelma jako tygřík, lvíček, gepard,... nebo dáte přednost milému domácímu koťátku?

My Little Pegasus

4.8.2013
77%
Hra - My Little Pegasus
Video se načítá
Uprav si vzhled svého pegasa. Podle toho, co bude dělat, můžeš poznat, jestli se mu tvá volba líbí nebo ne, a případně ji upravit. Vyjdeš mu vstříc, nebo si navzdory jemu budeš dělat, co chceš?

Bounce

14.3.2012
86%
Hra - Bounce
Video se načítá
Nápaditost, hratelnost a skvělá grafika, tak by se dala tato hra ve zkratce charakterizovat. Úkol je jednoduchý - udržet všechny barevné míčky ve hře. Míčky však stále přibývají, takže se budete muset skutečně snažit, abyste dosáhli co největší skóre.

Fruit Ninja Online

28.6.2012
80%
Hra - Fruit Ninja Online
Video se načítá
Ověřte si svou rychlost a postřeh v bezvadné hře, kde budete mít za úkol rozkrajovat létající ovoce. Kolik hrušek, jablek, kiwi, banánů a dalšího ovoce dokážete rozkrájet než uděláte 5 chyb. Kromě krájení ovoce se musíte vyhnout stejně poletujícím zvířátkům, které naopak zasáhnout nesmíte.

Animal Dash

7.3.2012
75%
Hra - Animal Dash
Video se načítá
V této opravdu zajímavé závodní hře pojede na nejrůznějších zvířatech jako je kůň, kráva nebo dokonce žirafa. Navíc zvířata běhají po zadních :) Abyste dorazili do cíle v pořádku a nejlépe jako první, musíte vyrovnávat jejich vzpřímenou polohu šipkami vpravo a vlevo.

Pony racing

30.5.2011
93%
Hra - Pony racing
Video se načítá
Zahrajte si závody poníků. V této hře si můžete vybrat ze tří závodnic, každá z nich má jiné jizdní vlastnosti. Se svým vybraným poníkem se potom snažte porazit ostatní dva protivníky. Tažením myši zrychlujete tempo a kliknutím poník skočí.

Úklid pokoje

26.6.2012
90%
Hra - Úklid pokoje
Video se načítá
Malá hrdinka této hry má uklízet svůj pokoj. Ale jako všem dětem se jí samozřejmě nechce, a tak si zkouší hrát své oblíbené hry, když se maminka nedívá. Stihnete si je s ní všechny zahrát tak, aby Vás její maminka nepřistihla?

Maus Trap

11.3.2013
70%
Hra - Maus Trap
Video se načítá
Chyťte sýr a nalákejte myšku do díry! Postřehová hra, ve které musíte pomocí sýru lákat myš, která jde za Vámi. Po cestě se snažte posbírat co nejvíce jídla a dávejte si přitom pozor na překážky.

Horse Eventing 3

11.7.2013
82%
Hra - Horse Eventing 3
Video se načítá
V bezchybné hře Horse Eventing 3 se stanete džokejkou, která má vlastního koníka. Kromě péče o něj, se budete účastnit i různých závodů či běhu přes překážkovou dráhu. Ve hře nechybí ani množství vylepšení pro žokejku i pro jejího koníka.

Domácí mazlíčci

25.9.2012
96%
Hra - Domácí mazlíčci
Video se načítá
Pořiďte si virtuálního domácího mazlíčka. Budete si moct vybrat mezi kočičkou a pejskem o které se potom budete starat. Zvířátka budou chodit po celém bytě a vy je budete muset jako ve skutečnosti krmit, hrát si s nimi a dobře o ně pečovat.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.