Oblíbené hry

Home Sheep Home

29.12.2011
80%
Hra - Home Sheep Home
Video se načítá
Postarejte se, aby se všechny tři roztomilé ovečky z této hry dostali v pořádku do cíle. Ze začátku to bude relativně snadné, ale v pozdějších levelech budete muset opravdu dost přemýšlet a být šikovní, aby ovečky překonaly záludné překážky.

Adam a Eva

30.5.2011
93%
Hra - Adam a Eva
Video se načítá
V této hezky zpracované hře máte za úkol dostat Adama za Evou. Cestou k ní bude ovšem muset překonávat různé překážky a logické hádanky, které budete muset vyřešit. Hra se ovládá pouze klikáním myší, tím také odhalíte různé řešení problémů.

Attack to magix

23.4.2012
71%
Hra - Attack to magix
Video se načítá
Je tady super hra s vílami Winx v hlavních rolích. Tentokrát je nebudete oblékat, ale budou bojovat s příšerou. Vyberte si vílu a nechte ji vystřelit jednu z jejích kouzelných schopností. Aby se Vám podařilo monstrum zlikvidovat, musíte včas kliknout na sílu úderu, aby byla co největší.

The Farmer

23.5.2011
79%
Hra - The Farmer
Video se načítá
Farmářské hry jsou velmi oblíbené a vyjímkou není ani hra The Farmer. V této hře dostanete k dispozici farmu a pole, na kterých můžete pěstovat co se vám zamane. Kromě pěstování ovoce a zeleniny můžete také na své farmě pěstovat zvířata. Úrodu můžete prodat a našetřit peníze na sadbu nebo na…

The CountrySide

3.3.2012
72%
Hra - The CountrySide
Video se načítá
Postarejte se správně o zvířátka na farmě. Když včas splníte všechna jejich přání dostanete od nich mléko, vlnu, vejce,... a postoupíte do dalšího levelu, za dalším krásným zvířátkem. Pomáhat Vám bude jako na každé farmě věrný pes.
Hra - Pečování o mláďátka
Video se načítá
V této hře budete pečovat o zvířecí miminka. Potom, co k Vám přijdou, je uložíte do kolébky a hned jak se jim nad hlavou objeví bublina s jejich přáním co nejrychleji je nakrmíte nebo přebalíte. Když se budete starat správně, budou zvířátka spokojená odcházet a Vy dostanete dobře zaplaceno.

Veselé kadeřnictví

15.6.2012
89%
Hra - Veselé kadeřnictví
Video se načítá
V této kadeřnické hře budete mít za úkol vytvořit zadaný účes a to navíc v časovém limitu. Dokážete modelku správně ostříhat, učesat i nabarvit? Nezapomeňte ani na úpravu obočí.

Čas na úklid

19.8.2012
85%
Hra - Čas na úklid
Video se načítá
Je na čase uklidit dům. Pomozte malé slečně s její prací a místnost po místnosti hezky ukliďte. Všechny odpadky patří do koše, hračky do speciální krabice, špinavé nádobí do dřezu a ostatní věci na svá místa ve skříních a poličkách.

Mighty Fin

21.5.2012
86%
Hra - Mighty Fin
Video se načítá
Mighty Fin je pěkně zpracovaná oddechovka, ve které se vydáte do podmořského světa s rybičkou jménem Fin. Vaším úkolem je sbírat bublinky, za které budete získávat body. V cestě vám budou stát různé překážky, které musíte přeskakovat nebo podplout.

Frogtastic 2

7.7.2011
84%
Hra - Frogtastic 2
Video se načítá
Povedená oddechovka, ve které musíte vytvořit lektvar. Ne však ledajaká lektvar - přísady musíte zvolit tak, aby účinky lektvaru proměnili žábu v prince. Pomozte princezně s přeměnou a najděte správný recept.

Bone Sniffer

19.11.2011
84%
Hra - Bone Sniffer
Video se načítá
Ve hře Bone Sniffer budete muset tentokrát zapojit své logické myšlení, jedině tak můžete získat pro tohoto pejska kost, kterou mu ukradli. Procházejte jednotlivými částmi hry, ve kterých musíte vždy splnit určitý úkol a najít řešení situace.

Splash Around

19.9.2012
90%
Hra - Splash Around
Video se načítá
Odrážejte se na skokanském můstku nad vanou jako malá roztomilá želva a vytvořte skokem co největší šplouchnutí :) Tato hra s krásnou grafikou, kde půjde hlavně o techniku výskoku a přípravu skoku do vody, se Vám bude určitě líbit.

Želví cesta

29.5.2012
78%
Hra - Želví cesta
Video se načítá
Vydejte se na cestu za potravou s roztomilým želvákem. V každém kole budete mít za úkol jednak projít a také najít a získat schovanou houbičku. Ze začátku to bude dost jednoduché, ale postupem času se budete muset pořádně zamyslet co použít, abyste dostali co chcete.

Youda Farmer 3

30.5.2012
90%
Hra - Youda Farmer 3
Video se načítá
Je tady další z výborných farmářských her, které si určitě užijete. Tentokrát se ocitnete v zimním období, kde budete hospodařit se dřevem a i nezbytnými zásobami.

Farm Frenzy 3 Ice Age

7.7.2011
91%
Hra - Farm Frenzy 3 Ice Age
Video se načítá
Určitě znáte oblíbenou hru Farm Frenzy, ve které se staráte o chod farmy. V této pozměněné verzi je princip podobný, farma je ovšem v době ledové. Místo slepic se tak například staráte o tučňáky. Dokážete správně vést farmu tak, aby byla zisková?

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)

Polly Cool Hairstyle

9.9.2012
91%
Hra - Polly Cool Hairstyle
Video se načítá
Je tady opravdu povedená hra, ve které se stanete kadeřnicí a budete moct vytvořit slečně Polly účes úplně podle svých představ. Po umytí jí ostříhejte, nabarvěte a upravte do účesu, který se Vám bude nejvíce líbit.

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Skládaly jste někdy mozaiku? V této propracované hře si to vyzkoušíte. Na výběr budete mít spoustu krásných obrázků i množství barev. Vybraná barevná sklíčka rozbijete kladívkem a můžete začít skládat.

Nuda v knihovně

25.8.2012
90%
Hra - Nuda v knihovně
Video se načítá
Hlavní hrdinka této hry se má učit v knihovně. Samozřejmě by ale místo toho dělala raději spoustu jiných věcí. Zvládnete s ní udělat v sérii miniher všechny zábavné věci, aniž by Vás nachytala knihovnice?

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.