Oblíbené hry

Goodgame CafeNÁŠ TIP

24.1.2012
95%
Hra - Goodgame Cafe
Video se načítá
Tato hra od Goodgame, do které se můžete přihlásit a stát se tak součástí širší komunity hráčů, čerpat různé bonusy a komunikovat na chatu, není jen tak ledajaká obsluhovací hra. I když plníte přání svých zákazníků, abyste si vydělali peníze, vedete svou kavárnu jako ve skutečnosti. Musíte včas…

Goodgame Disco

13.12.2011
95%
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Ve hře Goodgame Disco povede svůj vlastní malý klub. Budete vybírat a mixovat hudbu, můžete být barmanem, nebo si jít chvíli sami bavit. Aby byl Váš klub tím nejlepším ze všech vybavte ho super zařízením a technikou, udržujte své návštěvníky šťastné. Abyste se mohli zapojit do rozhovorů s ostatními…

My Perfume Salon 2

26.10.2011
90%
Hra - My Perfume Salon 2
Video se načítá
Druhé pokračování hry My Perfume Salon z vás opět udělá majitelku obchodu s parfémy. Vaším úkolem nebude pouze prodej voňavek, ale také jejich správná příprava. Pokud to neumíte, nemusíte se ničeho obávat, ve hře je návod, díky kterému se vaši práci dobře naučíte.

Bratz 25 Ice Champions

12.8.2011
80%
Hra - Bratz 25 Ice Champions
Video se načítá
Tak trochu neobvyklá hra s tématikou Bratz. Nejde totiž o oblékací ani make up hru. V této hře jste na šampionátu v bruslení a vaším úkolem je připravit úžasnou show. Vyberte si správnou muziku a vytvořte choreografii pro vaši bruslící Bratz panenku. Potom si samozřejmě můžete celou show…

Way of an Idea

27.5.2012
78%
Hra - Way of an Idea
Video se načítá
Nakreslete křídou na tabuli cestu pro jablko a dostaňte ho až k hlavě fyzika v logické hře Way of an Idea. V cestě vám bude mnoho překážek a pohyblivých objektů, které musíte správně využít, abyste daný level splnili. Mějte však na paměti, že křídy máte jen omezené množství, takže si každý svůj tah…

Ragdoll Cannon 3

17.7.2012
68%
Hra - Ragdoll Cannon 3
Video se načítá
Dostaňte umělou figurínu ke svému cíli a dostaňte se tak do dalšího kola. Figurínu budete střílet z děla, které je nutné správně nasměrovat. Abyste úkol splnili, musíte využít různé herní prvky jako jsou například bomby.

Civiballs 2

29.7.2012
74%
Hra - Civiballs 2
Video se načítá
Civiballs 2 je druhé pokračování logické hry, ve které budete mít za úkol dostat všechny barevné postavičky do uren stejné barvy. Důležité je odebírat různé herní prvky ve správném pořadí tak, aby se každá postavička dostala do správné urny.
Hra - Home Sheep Home 2: Lost Underground
Video se načítá
Home Sheep Home 2: Lost Underground je pokračování logické hry, ve které se se třemi ovečkami dostanete do tmavého podzemí. Vzájemnou spoluprací mezi ovečkami musíte najít způsob, jak se z podzemí dostat. Každá ovečka má jinou velikost, co budete muset při řešení jednotlivých kol využít.

Pony racing

30.5.2011
93%
Hra - Pony racing
Video se načítá
Zahrajte si závody poníků. V této hře si můžete vybrat ze tří závodnic, každá z nich má jiné jizdní vlastnosti. Se svým vybraným poníkem se potom snažte porazit ostatní dva protivníky. Tažením myši zrychlujete tempo a kliknutím poník skočí.

My sweet hamster

28.3.2012
85%
Hra - My sweet hamster
Video se načítá
Dokážete se správně postarat o křečka? Takový křeček má spoustu potřeb. Musíte mu čistit klec, krmit ho, starat se o jeho zábavu, zdraví, dávat ho spát a spoustu dalších věcí. Udržujte křečka šťastného a zdravého, aby byl u Vás spojený a nechtěl z Vašeho terária utéct.

Blue Ribbon Bash

23.9.2012
69%
Hra - Blue Ribbon Bash
Video se načítá
Postarejte se dobře o svěřenou kravičku. Musíte jí upravit kopýtka, správně ji umýt, vykartáčovat a všechno udělat správně tak, aby byla spokojená. Dokážete udělat všechno ze zadaného seznamu v časovém limitu?

Petz Fashion

30.5.2011
96%
Hra - Petz Fashion
Video se načítá
Velmi povedená hra nejen pro holky. V této hře si vyberete některého domacího mazlíčka a připravíte ho na módní přehlídku. Musíte ho správně umýt, načesat a obléknout a na všechno máte jen několik minut. Poté se vydáte na samotnou přehlídku, kde musíte získat co nejvíce pozornosti.

Mini Hair Dresser 2

3.11.2012
88%
Hra - Mini Hair Dresser 2
Video se načítá
Vyzkoušejte si jaké by to bylo být kadeřnicí v této povedené hře, která se bude líbit i těm nejmenším vlasovým stylistkám :) Vyberte si jednu ze tří předloh a zkuste svou modelku co nejpřesněji podle ní ostříhat, obarvit i učesat. Určitě to hravě zvládnete.

Mini Hair Dresser 3

11.11.2012
88%
Hra - Mini Hair Dresser 3
Video se načítá
Je tady pokračování povedené kadeřnické hry Mini Hair Dresser. Teď na Vás čekají nové vzory pro vytváření účesů. Ostříhejte, nabarvěte a učešte svou malou modelku tak, aby co nejvíce odpovídala předloze. Určitě to zvládnou i ty nejmenší malé kadeřnice ;)

Domácí mazlíčci

25.9.2012
96%
Hra - Domácí mazlíčci
Video se načítá
Pořiďte si virtuálního domácího mazlíčka. Budete si moct vybrat mezi kočičkou a pejskem o které se potom budete starat. Zvířátka budou chodit po celém bytě a vy je budete muset jako ve skutečnosti krmit, hrát si s nimi a dobře o ně pečovat.
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
Je tady jedna z nejreálnějších kadeřnických her, které si tak opravdu užijete. Navíc nedostanete do rukou jen tak ledajakou modelku ale rovnou celebritu Hannah Montanu. Její nezkrotnou hřívu musíte nejdřív učesat a potom můžete dát průchod své fantazii za pomoci nůžek, barev, žehličky na vlasy nebo…

Fashion Designer

29.7.2012
91%
Hra - Fashion Designer
Video se načítá
V této hře se dostanete do centra módy do New Yorku, kde se stanete návrháři a budete na prestižní mola oblékat krásné modelky. Dodržíte zadaný styl nebo je upravíte podle svých vlastních představ.

Goodgame fashion

7.7.2011
90%
Hra - Goodgame fashion
Video se načítá
Povedená hra, ve které je vaším úkolem starat se o módní butik. K dispozici dostanete několik švadlen, se kterými vyrábíte nejrůznější druhy oblečení. Hra je velmi povedená a je dokonce v češtině.

TakeoverNÁŠ TIP

14.11.2012
83%
Hra - Takeover
Video se načítá
Ve strategické hře Takeover se stanete velitelem armády, kterou musíte vést k vítězství v nesčetných bitvách. Kromě toho však musíte i spravovat vaši pevnost, kterou je možné postupně vylepšovat a tím zvyšovat její obrannou sílu a sílu vaší armády. V boji je také možné využít kouzla, které časem…
Hra - Jennifer Rose: Cat Grooming
Video se načítá
Jennifer Rose se rozhodla, že se bude starat o kočičky. Aby byli její čtyřnozí svěřenci spokojení musí je včas krmit, hrát a mazlit se s nimi a samozřejmě je dávat na kočičí písek. Každý den vydělá nějaké peníze, za které si může koupit vylepšení, která jí budou pomáhat. Bude to potřebovat, protože…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.