Oblíbené hry

Beauty resort

23.5.2011
68%
Hra - Beauty resort
Video se načítá
V této hře se z vás stane majitelka wellnes centra. Vaším úkolem je starat se o zákazníky a co nejrychleji jim poskytovat služby. Pokud se vám bude dařit, můžete ve vyšších levelech získat lepší vybavení a také více zákazníků.

Amuse Park

12.8.2011
78%
Hra - Amuse Park
Video se načítá
Pokud už vás přestali bavit oblíkačky a hry s líčením, můžete vyzkoušet tuto originální hru Amuse Park. Vaším úkolem v této hře je vybudovat zábavní park a nalákat co nejvíce kolemjdoucích. K tomu můžete využít samozřejmě různé atrakce a lákadla. Hra je hezky zpracovaná a určitě vás na dlouho…

Shopping street

7.7.2011
79%
Hra - Shopping street
Video se načítá
V této budovatelské hře se staráte o to, aby vaše obchody, které vystavíte, vydělávali co nejvíce. Můžete si vybrat ze spousty různých obchodů, ať už jde o zlatnictví či hračkárny. Ve hře máte také několik možností, jak udržet zájem kolemjdoucích. Dokážeš zařídit, aby tvé obchody úspěšně fungovaly?

Dinner city

12.8.2011
74%
Hra - Dinner city
Video se načítá
Pokud máte rádi hry s provozováním restaurace, tak si jistě oblíbíte tuto hru Dinner city. V ní se totiž staráte o provoz restaurace ve městě. Abyste byli úspěšní, musíte nalákat co nejvíce kolemjdoucích a nabídnout jim dobré služby. Musíte si ovšem dávat pozor na konkurenční restauraci, které sídlí…

Sněhurka Make Up

6.6.2012
66%
Hra - Sněhurka Make Up
Video se načítá
Vytvořte dokonalý make up jedné z nejoblíbenějších pohádkových princezen - Sněhurce. Jaké by měla mít stíny, rtěnku nebo řasy, aby se princi opravdu líbila?

Mateřská školka

15.6.2012
90%
Hra - Mateřská školka
Video se načítá
Jak by měla vypadat dokonalá školka pro nejmenší děti? V této hře budete moct jednu takovou zařídit a vybrat si i paní učitelku s dětmi. Ve třech různých prostředích zvolíte vybavení, hračky a všechno co do takové školky patří. Možností je tu opravdu hodně a navíc můžete všechny věci různě otáčet a…

Dogs Sewing

7.7.2011
71%
Hra - Dogs Sewing
Video se načítá
Máte rádi pletení či vyšívání? Tak potom je tato hra určená právě pro vás. Vaším úkolem v této hře je vyšít obrázek, který si vyberete. K dispozici máte různé druhy nití a bavlnek. Hra funguje na podobném principu jako omalovánky.

Shopaholic HawaiNÁŠ TIP

14.4.2012
96%
Hra - Shopaholic Hawai
Video se načítá
Užijte si to pravé nadšení z nakupování, tentokrát na pláži exotického Hawaie. Zajděte si na kosmetiku, ke kadeřníkovi, nakupujte oblečení, šperky i doplňky. Ale nezapomeňte, že máte omezený rozpočet ;) Peníze si můžete vydělat tak, že budete pracovat v obchodech Burger Restaurant, Fruity Fizz nebo…

Living Room

5.11.2012
77%
Hra - Living Room
Video se načítá
Prozkoumejte spolu se sympatickou malou holčičkou její dům i okolí. Začněte v pokoji, zkuste koupelnu a pokračujte ven, kde se můžete stavit na dětské hřiště nebo na návštěvu ke kamarádovi. Prozkoumávejte všechno myškou. Když narazíte na něco, co jde vyzkoušet a kurzor se změní z červené šipky na…

Animal Shelter

7.7.2011
92%
Hra - Animal Shelter
Video se načítá
Zahrajte si tuto povedenou hru, ve které se stanete majitelem zvířecího útulku. Na začátku hry dostanete několik zvířátek, o které musíte pečovat. Musíte se starat o to, aby byla zvířátka zdravá a v útulku se nenudila. Postupně se do vašeho útulku bude dostávat více a více zvířátek.

Barbie doll room escape

11.3.2012
69%
Hra - Barbie doll room escape
Video se načítá
Je tady netradiční hra s panenkou Barbie v hlavní roli. Tentokrát ji nebudete oblékat, ani líčit, ale Vašim úkol bude pomoci jí odejít z vlastního pokoje. Proto musíte nejdříve najít klíč od dveří. Dokážete to?

Barbie skákačka

23.8.2012
94%
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Je tady dokonalá skákačka pro holky. Hlavní hrdinkou je totiž malá panenka Barbie, se kterou podstoupíte náročnou cestu za cennými body. Stejně jako v ostatních skákačkách se nesmíte nechat zabít všudypřítomnými potvůrkami, ani nikam spadnout. Máte sice 3 životy, ale s těmi je dobré šetřit.

Awesome Hedgehog

20.11.2012
89%
Hra - Awesome Hedgehog
Video se načítá
Staráte se rády o zvířátka? Pak se Vám jistě bude líbit tato hra, ve které na Vás čeká roztomilý ježek. V několika minihrách mu budete sbírat broučky k jídlu, schovávat se s ním před sovou i volit tu správnou potravu. Tak nezapomeňte že ježek je masožravec a hezky si hru užijte.

Bratz Little PonyNÁŠ TIP

30.5.2011
88%
Hra - Bratz Little Pony
Video se načítá
Připravte svého poníka na módní přehlídku. Vyberte si vašeho oblíbence, toho potom upravte a vyšperkujte tak, aby si první místo opravdu zasloužil. Možností na výběr máte spoustu - od změny hřívy až po oční stíny. Podaří se vám vyhrát první místo?

The Bratz Style

21.8.2012
73%
Hra - The Bratz Style
Video se načítá
Jaký je podle Vás charakteristický styl oblékání a líčení pro panenky Bratz? V této hře si to budete moct samy vyzkoušet a vytvořit celkový look jedné z animovaných slečen.

Popstar Bratz

17.8.2012
73%
Hra - Popstar Bratz
Video se načítá
Udělejte to pravé hvězdné image jedné z panenek Bratz. Co by si měla obléct, jak by se měla učesat a nalíčit, aby mohla vystoupit jako popová zpěvačka před své nadšené publikum?

Bratz Facial Makeover

18.11.2012
95%
Hra - Bratz Facial Makeover
Video se načítá
Je tady panenka Bratz, která tentokrát není úplně dokonalá a je jen na Vás, abyste z ní udělaly krásku. Vzpomeňte si jak je potřeba postarat se o pleť před samotným líčením a upravte jí obočí, zbavte ji pupínků, použijte pleťové masky a další nezbytnosti. V závěrečné fázi uplatněte svou fantazii a…

Kiss My Dream Boy

14.11.2012
89%
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Pomozte mladé slečně připravit se na její první polibek vysněnému klukovi. Právě s ním jede školním autobusem a snaží se nenápadně co nejvíce vylepšit svou vizáž. Dokáže s Vaší pomocí najít naušnice, namalovat si řasy i použít rtěnku tak, aby ji nikdo neviděl?

Cutie Pet Care

17.11.2012
83%
Hra - Cutie Pet Care
Video se načítá
Postarejte se dokonale o očistu roztomilého pejska nebo kočičky. Na začátku hry si budete moct zvolit, o jaké zvířátko se chcete starat. Na výběr budete mít také jestli chcete hrát na čas nebo ne. Pak už na Vás čeká koupání, fénování, úprava drápků, čištění zubů i výběr doplňků.

Cute Baby Bathing

16.11.2012
81%
Hra - Cute Baby Bathing
Video se načítá
V této opravdu povedené hře dostanete na starost malé děťátko při večerním koupání. Napusťte mu vodu do vany a pak už jen vybírejte jakou mu do vody dáte pěnu a hračky. Můžete ho také umýt různými houbami. Po koupání se musí usušit, vyfénovat vlásky a obléknout do roztomilého zvířecího pyžamka. Tak…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.