Oblíbené hry

Horse Rancher

17.1.2013
90%
Hra - Horse Rancher
Video se načítá
Staňte se dostihovou trenérkou a vybudujte si vlastní úspěšnou stáj. Nakupujte koně, pečujte o ně, správně je trénujte a účastněte se prestižních závodů. Když si vše dobře naplánujete, budete s rozvahou investovat a Vaši koně budou spokojí, pak jistě budete vítězit a vydělávat peníze na ty nejlepší…

Chytněte Kachnu

13.3.2013
84%
Hra - Chytněte Kachnu
Video se načítá
Dokážete si jako liška chytit kachnu k večeři? Budete muset prokázat rychlost i důvtip, protože žádný lov není snadná záležitost. A jak to v přírodě chodí, ani Vy nebudete úplně v bezpečí. Číhat na Vás totiž budou hladoví vlci a ti naopak velice rádi sežerou Vás, pokud jim nestihnete utéct.

Devilish Stylist

7.7.2011
75%
Hra - Devilish Stylist
Video se načítá
Zajímavá i když trochu neobvyklá hra pro dívky. V této hře je vaším úkolem udělat styl dívky podle sebe. Nesmíte ovšem dívku upravovat, pokud se dívá anděl. Pokud vás totiž zahlédne, uvězní vás a hra pro vás skončila. Na změnu stylu máte ovšem pouze omezený čas, tak si pospěšte.

Ďábelský psí salon

6.7.2012
75%
Hra - Ďábelský psí salon
Video se načítá
Staňte se čerticí a zkuste pokazit dílo andílkovi a upravit pejska podle svých vlastních představ. Musíte to ale stihnout v krátkých chvílích, kdy se anděl nebude dívat a nenechat se nachytat. Jak bude pejsek vypadat?

Devilish Cooking

1.1.2013
95%
Hra - Devilish Cooking
Video se načítá
Určitě znáte postřehové hry, ve kterých se ďáblice snaží prosadit vedle anděla a skazit jí andělskou práci. Tentokrát budete mít za úkol upéct a začarovat jídlo. První podle návodu uděláte jídlo (v každém levelu jiné) a pak už půjde jen o to začarovat ho na svou stranu, když se druhá slečna nebude…

Khan Kluay Kids

22.4.2012
85%
Hra - Khan Kluay Kids
Video se načítá
Pod exotickým názvem Khan Kluay Kids najdeme opravdu pěknou hru, kterou si můžete zahrát klasicky proti počítači, ale i s kamarádem. Hlavními hrdiny jsou sloni různých velikostí, které vysíláte na soupeřovo území. Komu se podaří dostat k soupeři více slonů vyhraje. Když se dva sloni potkají, začnou…
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Mirrored Maze 3

28.3.2013
80%
Hra - Mirrored Maze 3
Video se načítá
V této hře budete mít za úkol dorazit se šipkami až do finiše. Vtip je v tom, že ovládáte dva ukazatele zároveň a to zrcadlově. Bludiště navíc nejsou vždy stejná a pozor si musíte dávat i ohraničení, abyste se nedotkli modré plochy.

Nakupování oděvů

7.10.2012
89%
Hra - Nakupování oděvů
Video se načítá
Vyberte si jednu z dívek, která se v současné módě moc nevyzná a vezměte ji na ty pravé nákupy a ke kadeřníkovi a udělejte jí ten pravý super styl. Abyste jí mohly koupit ty nejlepší šaty, boty, kabelku i účes budete potřebovat taky patřičné peníze. Ty si vyděláte postřehových minihrách.

Island Tribe 3NÁŠ TIP

10.10.2012
97%
Hra - Island Tribe 3
Video se načítá
V dalším pokračování výborné strategické hry Island Tribe se ocitnete opět na krásném tropickém ostrově, který budete muset svou prací zabydlet. Čekají na Vás úkoly jako je stavění dílen, budování cest, vytváření totemů. Všechno si dobře promyslete a naplánujte, abyste celý ostrov ovládli co…

Doggy Chef

30.3.2013
69%
Hra - Doggy Chef
Video se načítá
Jak rychlé dokážete být v kuchyni? Tato hra Vám to určitě ukáže. Pro roztomilého pejska, který Vás hrou bude provázet, budete muset připravit chutné rolky. Na každý úkon ale máte jen velice omezený časový limit a za svou rychlost navíc dostáváte body. Jak rychlé a přesné nakonec budete?

Pixel Bomb 2

15.11.2012
73%
Hra - Pixel Bomb 2
Video se načítá
Užijte si výborně graficky zpracované pokračování rychlé postřehové hry Pixel Bomb. Cílem hry je opět projít co nejrychleji všemi levely. Abyste se dostali dál, musíte se kurzorem dotknout všech barevných hvězdiček a tak je zničit. Hru tentokrát komplikují červené body, které Vás znatelně zpomalí,…

Pixel Bomb

13.11.2012
70%
Hra - Pixel Bomb
Video se načítá
V této postřehové hře budete mít jediný úkol - odstranit co nejrychleji všechny hvězdičky z herního pole. Dosáhnete toho tak, že se jich dotknete kurzorem myši. Jak rychle dokážete projít všechny levely? Hra může mít problém s ukládáním výsledku a je pravděpodobné, že se vůbec neuloží.

Rakeťácký Bubble ShooterNÁŠ TIP

25.2.2013
86%
Hra - Rakeťácký Bubble Shooter
Video se načítá
Velmi zábavná hra, kterou Vám navíc přináší Raketka.cz. Princip této parádní postřehovky je jednoduchý, stačí sestřelit všechny barevné kuličky. K tomu Vám slouží kuličky, které vystřelujete a snažíte se je spojit se stejně barevnými kuličkami. Spojit musíte minimálně 3, aby odpadly.

Jeníček a Mařenka

21.9.2012
86%
Hra - Jeníček a Mařenka
Video se načítá
Hra Jeníček a Mařenka vás přenese do pohádkového světa, v němž tyto dvě děti žijí. Na rozdíl od původní předlohy děti nemusí utíkat před zlou bosorkou, ale před macechou, která je chce vyhnat do lesa. Přestože les je nebezpečné místo, rozhodne se Mařenka udělat vše proto, aby našla opět cestu domů.…

Famous Date

13.6.2013
89%
Hra - Famous Date
Video se načítá
Famous Date není hra v pravém slova smyslu, ale spíš velice zajímavý test, který Vám po sérii otázek určí, kdo z celebrit by byl právě pro Vás tím nejlepším partnerem pro rande snů. Tak neváhejte jděte do toho!

Slovní fotbal

1.8.2012
88%
Hra - Slovní fotbal
Video se načítá
Utkejte se na hřišti slovní zásoby s reálným protivníkem. Vymyslete ze zadaných písmen více slov a dejte mu gól. V omezeném čase vytvořte co nejvíce slov, která by měla být co nejdelší, nejoriginálnější a hlavně spisovná podstatná jména.

Study Hall

27.2.2013
69%
Hra - Study Hall
Video se načítá
Nepropásněte postřehovou hru s pastelkami! Vaším úkolem bude nepustit barevnou kuličku ven ze čtverce. Kulička mění barvu, a vždy jí musíte odrazit stejně barevnou pastelkou. Pokud se spletete, tak se pastelka zmenší a vznikne tak mezera, kterou Vám může utéct.
Hra - Black Forest Cake Cooking
Video se načítá
Upečte ten nejlepší čokoládový dort. Podle návodu ve hře si první připravte těsto, to potom ve formách upečte, správně navrstvěte a nakonec si užijte zdobení. Hra je velice zábavná a třeba Vás bude inspirovat a zkusíte péct i samy doma.

Hairstyle Wonders

4.3.2013
80%
Hra - Hairstyle Wonders
Video se načítá
Pro všechny nadšené kadeřnice je tady pěkná hra, ve které budete moct svěřené slečně vytvořit některý z mnoha účesů. Je jen na Vás jakou délku zvolíte, jestli použijete žehličku na vlasy, nebo naopak natáčky a jakou barvu vyberete. Nejdříve ale bude třeba slečně vlasy pořádně umýt a vysušit. Úplně…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.