Oblíbené hry

Hra - Mermaid Face Painting Design
Video se načítá
Vylepšete malou mořskou vílu krásnou barvou na obličej a novými šaty. Udělejte z ní nejkrásnější mořskou pannu v oceánu.
Hra - Princess Prom Photoshoot
Video se načítá
V této hře budete mít za úkol nachystat slečnu na focení před plesem! Slečně musíte vyčisti pleť, namalovat ji a zvolit vhodný účes. Následně zvolíte i slušivé šaty.
Hra - Barbie iPhone Emoji Decoration
Video se načítá
Barbie dostala dva balíčky, ve kterém jsou ukryty výrobky od Apple. Vaším úkolem bude, abyste si jeden balík vybrali a předmět, který je v ní ozdobily tak, aby se Barbie líbil.

Barbie Prom Disaster

24.1.2016
87%
Hra - Barbie Prom Disaster
Video se načítá
Barbie a Ellie šli do módního salonu, aby se zkrášlili na taneční večírek. Výsledek je však příšerný, pomozte každé z nich s výběrem krásnějšího a modernějšího make-upu, aby zábavu stihli.

Tasty Planet Dinotime

18.7.2013
85%
Hra - Tasty Planet Dinotime
Video se načítá
Přinášíme vám již druhé pokračování této super hry, ve které hrajete za malou bakterii, která má neustále hlad. Začínáte v laboratoři, kde vás pozorují pánové. Vaším úkolem bude, sníst naprosto všechno co vám přijde pod nos. Čím více toho sníte, tím více se zvětšíte. No jenže vaše chuť se vymkne…

4 Elements 2

13.3.2016
73%
Hra - 4 Elements 2
Video se načítá
Cílem v této hře bude spojit všechny kameny tak, abyste udělali cestičku proudu energie. Tento proud musíte dostat do cíle, abyste mohli dokončit level.

Gift Rush 2

10.6.2014
78%
Hra - Gift Rush 2
Video se načítá
Pokuste se v 20 různých levelech v logické hře Gift Rush 2 dostat dárek k mouše. K dispozici budete mít malou příšerku s vystřelovacím lanem, pomocí kterého se můžete sami pohybovat nebo přesouvat i jiné objekty.

A Disney Easter

6.4.2016
86%
Hra - A Disney Easter
Video se načítá
Elsa rozdělila práci tak, aby měla každá princezna něco na starosti, aby zvládli Velikonoce. Pomozte každé z nich, aby to zvládli.

Elsa & Anna Easter Fun

2.4.2016
88%
Hra - Elsa & Anna Easter Fun
Video se načítá
Elsa a Anna se těší na Velikonoce a proto by se už dnes chtěli připravit. Vyberte každé z nich outfit a pomozte jim se zdobením vajíček.

Puzzle Freak 2

29.8.2014
77%
Hra - Puzzle Freak 2
Video se načítá
Puzzle Freak je hra ve které se pobavíte, ale i použijete mozek. Budete hrát společně s jiným hráčem a vaším úkolem je, dostat panáčka do cíle. Ale nebudete to tak jednoduché, aby se tak stalo potřebujete splnit různé úkoly.
Hra - Disney High School Love
Video se načítá
Pomozte Rapunzel, aby si získala Flynna svým vzhledem a skvělou povahou. Aby si ho získala musíte ji a její kamarádky obléci, přichystat zamilovaný dopis a nakonec projít úspěšně testem. Podaří se vám je dát dohromady?

Puzzle Freak

23.5.2011
74%
Hra - Puzzle Freak
Video se načítá
Tato stolní hra se skládá z různých miniher, kde je vaším úkolem správně poskládat rozházené puzzle ve vymezeném čase. Hru mohou hrát až čtyři hráči proti sobě, nebo proti počítači.

Disney Girls Night Out

22.11.2015
90%
Hra - Disney Girls Night Out
Video se načítá
Ariel a Elsa se chystají ven hledat noční život a proto si potřebují vybrat krásné šaty a nový make-up, pomozte jim s tím a vyberte jim něco přitažlivé.

Four Color

26.6.2016
75%
Hra - Four Color
Video se načítá
Parádní logická hra, ve které musíte vyplnit všechna pole barvami. Musíte si však dávat pozor, aby vedle sebe nebyly dvě stejné barvy.

Uno

8.5.2013
80%
Hra - Uno
Video se načítá
UNO je výborná karetní hra, kterou si teď máte možnost zahrát on-lline. Pro ty, kdo se s ní náhodou ještě nesetkali jsou tady pravidla: Vítězí hráč, který se jako první zbaví všech karet. Při svém tahu můžete zahodit jednu kartu, ale jen pokud máte takovou, co má stejné číslo nebo barvu jako je…
Hra - Cinderella`s Wedding Makeup
Video se načítá
Popelka má už jen pár minut do svatby a neumí se rozhodnout, jaké doplňky a make-up by si měla na tuto událost vzít. Usnadněte její výběr a pomozte jí s aplikací jednotlivých doplňků.
Hra - Cinderella's Punk Rock Look
Video se načítá
Popelce se líbí rockový styl a proto by uvítala, pokud byste jí v tomto stylu vybrali oblečení a make-up. Pomůžete jí?
Hra - Cinderella Shoes Designer
Video se načítá
Popelka by potřebovala nové botičky, pomůžeš jí s výběrem a samotným návrhem, jak by mohly vypadat? Nakonec můžete botu vybarvit a ozdobit dekoracemi.

Epic Snowman

23.6.2016
70%
Hra - Epic Snowman
Video se načítá
V této hře se budete z padajících kousků snažit sestavit celého sněhuláka. Musíte však dodržet stanovený postup, který určuje barvy, jaké má mít.

Meet Puppy

22.6.2016
76%
Hra - Meet Puppy
Video se načítá
Vaším úkolem bude odstranit z cesty všechny překážky a dát tak dva pejsky znovu dohromady. Také se můžete pokusit nasbírat co nejvíce hvězd.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.