Oblíbené hry

WonderPutt

24.8.2013
76%
Hra - WonderPutt
Video se načítá
Stejně jako v každém jiném minigolfu i tady musíš trefit míček do jamky, nejlépe na co nejméně úderů. Jenže to není jen tak! Celá hra se totiž odehrává v budoucnosti ve velmi zajímavém městě. Nech se potěšit netradičním zpracováním i nezvyklým prostředím a vyzkoušej si minigolf trochu jinak!

Tasty Planet

4.4.2012
93%
Hra - Tasty Planet
Video se načítá
Vaše role v této hře bude velmi jednoduchá - budete muset požírat všechny bakterie a jedince, kteří jsou menší, než vy sami. Na větší tvory si dávejte však pozor, aby vás nesežrali.

Yummy Nuts

29.8.2013
82%
Hra - Yummy Nuts
Video se načítá
Yummy Nuts je skvělá logická hra plná veverek a oříšků. Snažíš se dostat dvě veverky k sobě a přitom posbírat právě oříšky, ne jen tak obyčejné, ale zlaté. K tomu je potřeba přeřezat lana, na kterých veverka visí, ve správném pořadí. V pozdějších kolech lze využít i vzduchové bubliny, které veverku…

Water Element

14.4.2014
93%
Hra - Water Element
Video se načítá
Vytvořte si krásnou vodní vílu, která žije v moři a je královnou všech vod. Vybrat její můžete účes, šaty a doplňky.

Disney princezny

25.5.2013
95%
Hra - Disney princezny
Video se načítá
Komu by se nelíbily a neměl rád princezny a hrdinky pohádkových příběhů Disney? V této opravdu super hře si jednu takovou princeznu budete moct vytvořit přesně podle vlastních představ. A je opravdu z čeho vybírat. Měnit můžete nos, pusu, líčení, tvar očí, barvu pleti a vlasů, účes a samozřejmě…

Air Element

17.2.2014
95%
Hra - Air Element
Video se načítá
Víte jak vypadá víla větru? My také ne, ale za pomoci této hry si svoji vlastní vílu větru můžete vymyslet. V nabídce najdete krásné šaty, doplňky a všemožně dekorace, které udělají obrázek originálním.

Solitaire GolfHra na skóreHra o medaile

18.10.2014
70%
Hra - Solitaire Golf
Video se načítá
Zahrajte si parádní karetní hru! Vaším úkolem bude skládat karty z hrací plochy. Karty umisťujete na kartu, která je vedle balíčku. Pokud je tam karta s hodnotou 5, tak na ně můžete umístit karty 4 nebo 6. Hra obsahuje dvě obtížnosti.

Picross Madness

17.2.2015
78%
Hra - Picross Madness
Video se načítá
Máme tu další parádní logickou hru, ve které budete něco odhalovat. V této hře to budou vždy obrázky složené z modrých čtverců. Ovšem pozor, modré čtverce odhalíte pouze na základě číselných řad po bocích.

ClickPlayTime 6

19.9.2016
80%
Hra - ClickPlayTime 6
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, kde budete plnit logické úkoly. V každé mini hře musíte získat tlačítko play. Podaří se vám to?

Live Puzzle 2

27.9.2013
80%
Hra - Live Puzzle 2
Video se načítá
Tak tohle puzzle vám dá opravdu zabrat. Již druhé pokračování skvělé hry, kde skládáte neobyčejné puzzle. Obrázek je totiž animovaný a neustále běhá dokola. Je tedy mnohem obtížnější poskládat jednotlivé kousky k sobě. Podaří se vám to?

Live Puzzle

2.8.2013
79%
Hra - Live Puzzle
Video se načítá
Pokud vás už nebaví klasické puzzle, vyzkoušejte Live Puzzle. Vaším úkolem bude v každém kole poskládat pohyblivý obrázek. Zpočátku se vám to bude zdát možná náročné, avšak postupem času si dozajista najdete způsob, jak postupovat a obrázek tak správně poskládat.
Hra - Live Puzzle 2 Christmas Edition
Video se načítá
Hra Live Puzzle 2 Christmas Edition je určena opravdu pro ty nejodhodlanější luštitele puzzle. Jde totiž o pohyblivé puzzle, které zaberou mnohem více času. Pokud se Vám podaří poskládat obrázek, pak se dostanete do dalšího kola.

DIY Uggs Design

9.2.2016
76%
Hra - DIY Uggs Design
Video se načítá
Vytvořte ze starých bot moderní zimní boty, které by se líbily každému. Zapojte barvy a svou fantazii, určitě vám vznikne výjimečný kousek.

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Skládaly jste někdy mozaiku? V této propracované hře si to vyzkoušíte. Na výběr budete mít spoustu krásných obrázků i množství barev. Vybraná barevná sklíčka rozbijete kladívkem a můžete začít skládat.

Rapunzel Brain Surgery

7.11.2014
76%
Hra - Rapunzel Brain Surgery
Video se načítá
Jako hlavní lékařka budeš muset pomoci Rapunzel vyřešit její problém s bolestí hlavy. Dokážeš ji operovat a objevit v čem je problém? Třeba má v hlavě něco co tam úplně nepatří.
Hra - Sářina lekce vaření - sušenky Pinata
Video se načítá
Všechny milovnice vaření budou mít jistě radost s další lekce vaření od oblíbené učitelky Sáry, která Vás tentokrát naučí originální recept na sušenky inspirované pinatami - tedy sladkostmi plněnými zvířátky. Jako vždy budete muset samy zvládnout celý postup pečení od přípravy ingrediencí až po…
Hra - Monster High Design School Shoes
Video se načítá
Vytvořte si podzimní kolekci na tento rok ve stylu Monster High. Výběr tvaru a barev je jen na vás.

Groom That Kitty!

29.9.2014
80%
Hra - Groom That Kitty!
Video se načítá
Postarejte se o roztomilou kočičku, která přišla do vašeho salonu. Musíte ji kompletně vyčistit, učesat a nakonec obléci do pěkného kostýmu. Bude po přeměně ještě krásnější?

Patchworkz

20.10.2012
86%
Hra - Patchworkz
Video se načítá
Ve hře Patchworkz budete mít za úkol složit rozložené obrazce a doplnit všechny chybějící části. Čím rychleji se vám to podaří, tím více bodů získáte. Obtížnost kol se postupně stupňuje, takže se nudit rozhodně nebudete.

Baby Painting Face

2.8.2016
78%
Hra - Baby Painting Face
Video se načítá
Vyberte pro holčičku masku a následně ji vyrobte. Budete muset spojovat body a následně masku vybarvit. Také můžete přidat různé doplňky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.