Oblíbené hry

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Qubilz

9.10.2013
87%
Hra - Qubilz
Video se načítá
Quibilz je logická hra pro každého. Vaším úkolem bude postavit pevnou stavbu, která přesáhne šrafovanou čáru. Zmáčkněte start a doufejte, že vaše stavba je dost silná a přežije sprchu kuliček. Pozor, na stavbu nemusíte vždy využít všechny bloky, ale pro maximální počet hvězdiček ano. Máte na to…

Stick Figure Badminton 2

16.5.2014
78%
Hra - Stick Figure Badminton 2
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete muset své soupeře porazit v badmintonu. Hra nabídne na výběr několik postaviček, za které je možné hrát. Navíc, pokud Vás přestane bavit hrát proti počítači, můžete to zkusit proti kamarádovi.

Gold StrikeHra na skóreHra o medaile

23.7.2014
75%
Hra - Gold Strike
Video se načítá
Zahrajte si na zlatokopa a získejte ze žíly nejvíce zlata. Pokaždé musíte vrhnout krumpáč minimálně na dvě stejné kostky. Pozor, kostky se neustále přibližují.

Stick figure badminton

23.5.2011
75%
Hra - Stick figure badminton
Video se načítá
Zahrejte si proti vašim kamarádům tuto sportovní hru. Váš úkol je stejný jako v badmintonu - získat požadovaný počet bodů dříve než váš soupeř. Hru můžete hrát ve dvou módech, jednou ovládáním šipkami na klávesnici a podruhé pouze myší.

Bubble Pop Story

19.7.2016
74%
Hra - Bubble Pop Story
Video se načítá
Super pařba, ve které budete spojovat vždy minimálně tři stejné bubliny. Pokud spojíte více jak 4, tak vám vznikne super bublina. Snažte se spojit všechny požadované bubliny na co nejmenší počet tahů.

Bomb It 4

30.12.2012
86%
Hra - Bomb It 4
Video se načítá
Čtvré pokračování oblíbené hry Bomb It navazuje na dobrou tradici svých předchůdců, kde jste si mohli užít skvělou grafiku, spoustu vylepšení a zahrát si i proti kamarádovi. Tentokrát máte navíc milou možnost za své výhry sbírat body a za ně kupovat svému hrdinovi nové zajímavé kostýmy ;)

Jasmine Lamp Makeover

2.12.2014
79%
Hra - Jasmine Lamp Makeover
Video se načítá
Jasmína má ve svém pokoji neskutečný nepořádek, aby se v něm cítila opět dobře potřebuje vaši pomoc s úklidem. Nejdříve musíte pokoj vyčistit od odpadků a prádla, následně pak se můžete pustit do dekorování pokoje.

Belle House Makeover

5.1.2015
81%
Hra - Belle House Makeover
Video se načítá
Bella by potřebovala uklidit po svém snoubenci. Pomozte jí s opravou předmětů, úklidem a zdobením pokoje. Bude se jí snoubenci líbit?
Hra - Elsa's Frozen House Makeover
Video se načítá
Elsa má zničený byt a předtím, než přijde její přítel ho musí vylepšit. Nasjkôr musí najít předměty, které potřebuje, uklidit nepořádek a nakonec vymalovat. Pomůžeš jí, aby to stihla v čas?
Hra - Rapunzel Wedding Hair Design 2
Video se načítá
Připravte Rapunzel na svatbu a udělejte její nejhezčí účes na světě. Ozdobit ho můžete různými dekoracemi. Příjemnou zábavu.

Monster High Lagoona Spa

2.11.2014
91%
Hra - Monster High Lagoona Spa
Video se načítá
Lagoona si potřebuje nejen odpočinout v lázních, ale také vybrat nové oblečení, účes a make-up. Podaří se vám přeměnit na krasavici?

Thanksgiving Makeover

6.12.2014
85%
Hra - Thanksgiving Makeover
Video se načítá
Upravte tuto krásnou, mladou slečnu na slavnostní večeři! Napřed jí udělejte pár masek, pak jí můžete nalíčit a nakonec obléct.

Rapunzel Tower

10.7.2016
78%
Hra - Rapunzel Tower
Video se načítá
Parádní hra, ve které se snažíte s princem vyskákat jak vysoko to jen půjde. Musíte se přitom vyhnout všem překážkám. Za nasbírané hřebeny pak můžete nakoupit různá vylepšení.

UFO Run

10.7.2016
74%
Hra - UFO Run
Video se načítá
Zajímavá hra, ve které budete s ufounkem utíkat sklepením a sbírat hvězdy. Musíte se však vyhnout všem nebezpečným překážkám, které vám stojí v cestě. Za nasbírané hvězdy se vám zvýší level a dostanete navíc životy.

Candy Flip World

9.7.2016
75%
Hra - Candy Flip World
Video se načítá
Podaří se vám v každém kole vytvořit jeden druh ovoce? Vždy musíte vybrat ovoce, kterého je kolem nejvíce.

Bomb It 7NÁŠ TIP

21.3.2014
89%
Hra - Bomb It 7
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl hry Bomb It. V novém díle si budete moci vyzkoušet nové bonusové vybavení, které vám při hře padá. Dále budete moci vaši postavičku i obléci do pěkného oblečku.

Závod ChrtůNÁŠ TIP

20.7.2013
90%
Hra - Závod Chrtů
Video se načítá
Přinášíme vám super sporotvní pařbu, kde budete trénovat a závodit s vaším chrtem. Na začátku hry si vyberte slot, na který se bude ukládat vaše hra. Potom si vyberte barvu svého pejska a pojmenujte ho. Vyberte mu jeden ze tří závodních stylů, buď může být vyvážený (all rounder), může vyběhnout…
Hra - Rainbow Fairy Tattoo Artist
Video se načítá
Vyber pro mladou dívku vhodné tetování a také jeho umístění. Poté se postarej o bezchybný postup a také samotné tetování. I výběr barev bude na Tobě, takže by všechno mělo pěkně ladit.

Barbie Tattoo Design

17.11.2015
85%
Hra - Barbie Tattoo Design
Video se načítá
Barbie chce nové tetování a je na vás, abyste jí vybrali místo a tvar pro tetování. Po výběru se můžete pustit do práce. Bude se Barbie líbit?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.