Oblíbené hry

Crazy Dentist

11.8.2013
87%
Hra - Crazy Dentist
Video se načítá
Zkuste si jaké to je být zubařem celebrit. Ošetřovat budete hvězdy jako je Selena Gomez, Barbie nebo Draculaura. Každému musíte zuby vyčistit, odstranit povlak a kaz. Pokud je nějaký zub černý, musíte ho vytrhnout a nahradit novým a zdravým zoubkem. Následně můžete přidat nějakou ozdobu nebo zuby…

Winx Club Bloom Dress Up

10.12.2013
83%
Hra - Winx Club Bloom Dress Up
Video se načítá
Tato sympatická slečna ze seriálu Winx potřebuje radu v oblasti mody. Vyber jí účes, který můžeš kombinovat s ofinou a obarvit ho. Nezapomeň ani na oblečení a doplňky v podobě křídel.

Hallowinx Dress Up

1.10.2013
85%
Hra - Hallowinx Dress Up
Video se načítá
I když právě není Halloween, můžeš si zahrát tuhle haloweenskou hru. Oblékni si jednu svou vílu winx, vyber jí vlasy, oblečení i křídla, a samozřejmě čarodějnický klobouk. Je to přeci čarodějnice, lítá na koštěti, ne?

Winx Club 3D Puzzle

18.9.2013
85%
Hra - Winx Club 3D Puzzle
Video se načítá
Máš ráda Winx Club? Zahraj si tuhle hru a slož si spoustu obrázků! Skládáš tak, že vyměňuješ kousky, které chceš, a snažíš se poskládat smysluplný obrázek. Jakmile dáš nějaký kousek na správné místo, už s ním nejde hnout. Když klikneš na otazník, ukáže se ti, jak má obrázek vypadat.

Monster High Rock Band

19.11.2013
90%
Hra - Monster High Rock Band
Video se načítá
Baví tě oblékání slečen z Monster High? Jestli ano, tak tě tohle zaručeně bude bavit! Oblékat budeš totiž hned pět studentek Monster High, které se rozhodly založit si rockovou kapelu. Podle toho musí také vypadat a tak jejich vzhled nebude jen tak obyčejný!

Baby Pony Bath

11.12.2013
91%
Hra - Baby Pony Bath
Video se načítá
Postarejte se o tohoto milého poníka, který potřebuje vykoupat, přebalit a nakonec vybrat hezké doplňky. Po úpravě se můžete s poníkem zahrát a podávat mu věci, které si vyžádá v bublinách. Udělejte tohoto poníka šťastným.
Hra - Monkey GO Happy Elevators 2
Video se načítá
V dalším pokračování her série Monkey GO Happy se opičky již po druhé dostanou mezi výtahy. Musíte přejíždět z jednoho patra do druhého a vyřešit všechny hádanky. Do dalšího kola postoupíte pouze tehdy, až všem malým opičkám najdete hračky. U hraní se musíte také trochu zamyslet a vyřešit zajímavé…

Monkey Go Happy Elevators

21.11.2013
85%
Hra - Monkey Go Happy Elevators
Video se načítá
Zahrajte si další díl Monkey Go Happy! Na začátku si stačí vybrat opici, kterou chcete mít ve hře. Vaším úkolem bude hledat hračky pro mláďata. Když to zvládnete co nejrychleji tak tím více bodíků budete mít. Podaří se vám vyřešit všechny levely a zároveň být TOP v tabulce?

BioGemsHra s oceněním

17.3.2013
88%
Hra - BioGems
Video se načítá
Pěkně zpracovaná hra, ve které musíte zničit nepřátelská monstra! S nepřáteli se vždy utkáte v logické spojovačce, ve které vybíráte, co uděláte. Když tedy spojíte 3 zelené kameny, tak Vám to doplní život nebo žluté zase energii.

The Light Work

4.1.2013
92%
Hra - The Light Work
Video se načítá
Staňte se krsánou vílou, která má za úkol hlídat svou hvězdičku ve výborné hře typu zuma. K Vaší hvězdě bude neustále směřovat řetěz svítících ptáčků a vy je musíte odstraňovat tak, že vytvoříte skupiny alespoň 3 ptáčků stejné barvy. Ptáčky uděláte ze světýlek, která seberete na herní ploše. Cestou…

Alchemy Swap

26.2.2013
70%
Hra - Alchemy Swap
Video se načítá
Zábavná hra, ve které máte za úkol spojit co nejvíce lahviček. Spojit však můžete minimálně 3 lahvičky stejné barvy. Bohužel máte jen jednu minutu na získání co největšího počtu bodů. Pokud se Vám ale podaří spojit více jak 3 lahvičky, objeví se speciální, za kterou můžete dostat bonusový čas.

Doodle God

9.6.2013
88%
Hra - Doodle God
Video se načítá
Zahrajte si na pána a stvořitele světa. V této logické hře si budete hrát na boha. Pomocí čtyř základních elementů stvořte veškerý život na té pusté planetě jménem Země. Začněte párou, prachem, pískem, pak tvořte základní jednobuněčné organismy, planktony, bakterie, potom se dostanete až ke hmyzu…

Doodle Devil

30.5.2011
89%
Hra - Doodle Devil
Video se načítá
Trochu neobvyklá logická hra, ve které je vaším úkolem vymýšlet nové elementy kombinací vhodných předchozích. Ne všechny elementy jdou ovšem spojit a tak nalezení vhodné dvojice. Cílem hry je nasbírat co nejvíce bodů vytvářením nových elementů.

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

Sonic Heroes Puzzle

13.6.2012
71%
Hra - Sonic Heroes Puzzle
Video se načítá
Oblíbený Sonic se tentokrát neobjeví v žádné skákačce, ale bude Vaším průvodcem v logicko - postřehové hře, kde budete muset odstřelovat kuličky z hracího pole. Dosáhnete toho tak, že vystřelíte kuličku a spojíte tak 3 a více stejné barvy. Za každou kuličku dostanete body. Kolik bodů dokážete nahrát…

My Little Pony Dress Up

27.8.2013
80%
Hra - My Little Pony Dress Up
Video se načítá
V této oblíkačce si můžeš vytvořit poníka přesně jako ze seriálu My little pony. Nebo si naopak stvoř nějakého úplně jiného, protože všechno je jenom na tobě, možností je spousta.

Rainbow Dash Mix-Up

9.6.2013
74%
Hra - Rainbow Dash Mix-Up
Video se načítá
Nejen pro milovnice krásných poníků je tady opravdu povedená hra na způsob puzzle. Rozdíl je v tom, že už všechny dílky v obrázku jsou, jen se přeházely. Vy musítě měnit pozice vždy dvou dílků tak, aby vznikl zpět celý obrázek. Jak rychle to jednotlivých kolech dokážete?
Hra - Equestria Girls Fluttershy
Video se načítá
V této hře budete oblékat krásnou slečnu s křidélky. Vyberte jí účes, barvu, oblečte jí do oblečení, co jí podle vás nejvíce sluší. Navlečte jí různé módní doplňky a dejte k ní roztomilého poníka.
Hra - Equestria Girls Sweetshop
Video se načítá
Máme zde další hru, která se váže k seriálu My little pony a k navazujícímu filmu Equestria girls. Pinkie Pie si otevřela obchod se sladkostmi a potřebuje tvou pomoc. Budeš obsluhovat zákaznice a balit bombóny. Za každou prodanou položku dostaneš určitý počet peněz, přičemž v každém kole musíš…
Hra - Equestria Girls Rainbow Dash
Video se načítá
V této hře budete mít možnost obléknout krásnou, mladou, duhovou slečnu, která potřebuje vaši pomoc s výběrem oblečení a doplňků na sebe. Vyberte jí s množství krásných účesů, triček, kalhot, kraťásků, šatiček a samozřejmě bot a nějaké ty doplňky. Na konec jí můžete dát i krásného poníka.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.