Oblíbené hry

Draculaura Hairstyles

1.5.2013
86%
Hra - Draculaura Hairstyles
Video se načítá
Další ze studentek Monster High, tentokrát Draculaura, je tady, aby si od Vás nechala upravit účes. Před tím, než popustíte uzdu své fantazii a vkusu při výběru účesu, barvy vlasů a oblečení jí musíte vlasy pořádně umýt, dát masku, vyfoukat i rozčesat. Pojďte na to a dobře se bavte :)
Hra - Monster High Omalovánka 2
Video se načítá
Je tady už druhé pokračování super omalovánky s dalšími žáky a žákyněmi strašidelné střední školy Monster High. Vybarvíte je podle reálné předlohy, nebo popustíte uzdu své fantazii?
Hra - Monster High Omalovánka
Video se načítá
Vymalujte postupně šest studentek strašidelné střední školy. Můžete se nechat inspirovat seriálovou předlohou, nebo popustit uzdu své fantazii. Všechno je jen na Vás :)
Hra - Rochelle Goyle´s Chic Makeover
Video se načítá
Je tady Rochelle z Monster High aby se svěřila do Vaší péče a nechala si od Vás ošetřit pleť. Víte jak správně postupovat při čištění, úpravě obočí, dodávání živin i líčení? Pokud ne, jistě se to v této hře naučíte.
Hra - Draculaura Bloody Makeover
Video se načítá
Pomůžete Draculauře s její proměnou v krásnou slečnu? Prvně jí musíte očistit pleť na obličeji. Následně nanesete nějaké ty pleťové masky a máte hotovo. Pak můžete vybrat nějaké šaty, účes a hlavně ji nalíčit.

Cupid Dress Up

27.10.2013
85%
Hra - Cupid Dress Up
Video se načítá
Oblečte krásnou a mladou moderátorku. Udělejte jí krásný účes a pak jí oblečete podle vašeho gusta. Samozřejmostí jsou i nějaké ty módní doplňky.

Monster High Fashion

5.7.2012
89%
Hra - Monster High Fashion
Video se načítá
Je tady super hra pro všechny, kdo mají rádi Monster High. Budete totiž moct obléct ne jednu, ale hned několik žaček této strašidelné střední školy. Budou vypadat jako v seriálu, nebo je vylepšíte podle své vlastní fantazie?

Cleo De Nile Hairstyle

31.5.2013
75%
Hra - Cleo De Nile Hairstyle
Video se načítá
Kdo by neznal oblíbený seriál Monster High. Pro všechny slečny tady je super oblíkačka s Cleo De Nile v hlavní roli. Kromě stylového oblečení pro ni vyberete i některý z mnoha zajímavých účesů a změníte jí dokonce i barvu vlasů. Nezapomeňte ani na doplňky a dobře si to užijte :)

Cleo de Nile Dress up

22.4.2012
72%
Hra - Cleo de Nile Dress up
Video se načítá
Upravte v pravém egyptském stylu žačku Monster High, krásnou Cleo de Nile. Kromě toho správného účesu a doplňků bude jistě potřebovat ty nejlepší šaty. K těm můžou patřit i pravé obvazy z mumií, které jí dodají ten pravý strašidelný vzhled.

Monster High Manicure

27.6.2012
72%
Hra - Monster High Manicure
Video se načítá
Jistě znáte hry, ve kterých se staráte o nehty. Můžete je stříhat, prodlužovat, lakovat a zdobit. Ani tentokrát to nebude jinak. Nehty které dostanete do své péče ale budou patřit některé ze studentek strašidelné střední školy.

Frankie Stein Haircuts

2.12.2013
73%
Hra - Frankie Stein Haircuts
Video se načítá
Frankie se rozhodla změnit svůj styl. V této roli si vybrala právě tebe. Pomoz jí vymyslet nový střih, barvu vlasů a šaty, které by jí pasovaly.
Hra - Monster High Draculaura
Video se načítá
Další ze super oblíkaček inspirovaných seriálem Monster High. Tentokrát můžete podle své fantazie vybrat účes, oblečení a doplňky mladé Draculauře.

Nefera de Nile Dress up

15.4.2012
72%
Hra - Nefera de Nile Dress up
Video se načítá
Je tady další výborná oblíkačka v hlavní roli s jednou z žaček strašidelné střední školy. Učešte a oblečte v tom pravém egyptském stylu Neferu de Nile. Nakonec jí samozřejmě budete moct vybrat barvu pleti a nejrůznější doplňky.
Hra - Monster High Clawdeen Wolf
Video se načítá
Udělejte opravdovou krasavici z kočičí ženy z Monster High. Vyberte jí super účes, ty nejvíc cool šaty a boty i pravé "kočičí" doplňky. Všechno je jen na Vás, tak si tuhle super oblíkačku pořádně užijte!

Monster High Toralei

28.4.2012
72%
Hra - Monster High Toralei
Video se načítá
Toralei z Monster High chce novou vizáž, jak by měla podle Vás vypadat? Jaké jí vyberete šaty a účes? Rozhodně by měla být pořádná kočka ;)
Hra - Monster High Spectra Vondergeist
Video se načítá
Změňte vzhled další žačce strašidelné střední školy. Spectra Vondergeist čeká, až jí vyberete účes, barvu vlasů, očí i pleti a nejlepší oblečení s doplňky. Uděláte z ní ještě strašidelnější dámu nebo raději normální holku?

Monster High´s Lagoona

16.5.2013
73%
Hra - Monster High´s Lagoona
Video se načítá
Lagoona Blue, jedna z nejoblíbenějších studentek starašidelné střední školy - Monster High je tady. Vy jí tentokrát nebudete oblékat do školy, ale připravíte ji na výlet na pláž k moři. Blíží se léto a i ona si chce užít krásné počasí. Jaký účes, stylové oblečení a doplňky pro ni na výlet zvolíte…

Monster High Twyla

6.6.2013
76%
Hra - Monster High Twyla
Video se načítá
Pustěte se do přeměny další ze studentek oblíbené seriálové střední školy Monster High. Tou je tentokrát Twyla. Budete pro ni jako vždy moci vybrat podle vlastní fantazie ten nejlepší z účesů i změnit barvu vlasů. Čeká na Vás také spousta super oblečení i typické sexy punčochy a boty.
Hra - Monster High Series CA Cupid
Video se načítá
Je tady další ze studentek Monster High aby se od Vás nechala učesat, upravit a obléknout. Jaké pro ni zvolíte líčení, oblečení i doplňky?
Hra - Robecca's Steamin' Makeover
Video se načítá
Upravte Robeccu z Monster High, aby jí to opravdu slušelo. Nebudete to mít ale vůbec jednoduché. Její obličej je opravdu zanedbaný a tak budete muset použít všech dostupných kosmetických prostředků, vytrhat jí obočí a pak teprve budete moct začít přemýšlet o oblečení, účesu a líčení.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.