Oblíbené hry

Little Pony Bike Racing

16.4.2014
89%
Hra - Little Pony Bike Racing
Video se načítá
Zahrajte si i vy závody s my Little Pony. nejdříve si vyberete poníka, za kterého budete hrát pak už jen stačí Vašeho protivníka v každém kole překonat.

Horse Grooming 2

21.3.2014
90%
Hra - Horse Grooming 2
Video se načítá
Chtěli byste mít vlastního koně? S hrou Horse Grooming ho mít můžete. V této hře si můžete vybrat z několika koní o které se můžete starat. Po výběru budete koně uklízet výběh, čistit srst, zuby a kopyta. Myslíte si, že to zvládnete?

Horse Grooming 3

30.6.2015
93%
Hra - Horse Grooming 3
Video se načítá
Máme tu třetí pokračování úspěšné hry, ve které si opět vyberete svého koníka a vaším úkolem bude, abyste o něj postarali a dostali peníze na nových. Podaří se vám zakoupit všech.

Pečování o koně

15.8.2011
94%
Hra - Pečování o koně
Video se načítá
Máte rádi hry s koňmi? To si jistě oblíbíte naši onlinovku, ve které musíte o pár koníků pečovat. Hra má několik levelů, ve kterých musíte koně krmit nebo se o ně starat. Hra je velmi povedená a jistě vás bude bavit.

Winx Club Mermaid Layla

29.4.2012
93%
Hra - Winx Club Mermaid Layla
Video se načítá
V této hře se seznámíte s vílou Winx z mořských hlubin. Layla je totiž mořská panna, kterou tentokrát nebudete oblékat, ale podniknete nebezpečnou cestu za krásnými perlami a dalšími cennostmi na v moři. Musíte si dát ale pozor na zákeřné ryby, které Vám můžou ubrat životy a vyřadit Vás ze hry.

Chibi Musa Dress Up

24.9.2013
80%
Hra - Chibi Musa Dress Up
Video se načítá
Oblíkačka s jednou z hrdinek seriálu Winx, a to Musou. Je to víla hudby, tedy ani v této hře se neobejde bez mikrofonu, sluchátek nebo obojího. Vyber jí barvu i střih vlasů, oblečení a doplňky a udělej z ní tu nejhezčí Musu!

Monster High Lagoona Spa

2.11.2014
91%
Hra - Monster High Lagoona Spa
Video se načítá
Lagoona si potřebuje nejen odpočinout v lázních, ale také vybrat nové oblečení, účes a make-up. Podaří se vám přeměnit na krasavici?

Moje nové město

25.7.2012
91%
Hra - Moje nové město
Video se načítá
Vytvořte si podle své fantazie úplně nové město se vším co k němu patří. S domy, ulicemi, auty i obyvateli. Vyberete si, jestli budete chtít venkov, moderní město nebo dokonce měsíční osadu pro mimozemšťany ;)
Hra - Winx Club Girls Dress up
Video se načítá
Oblečte hned všechny čtyři víly Winx najednou! Které oblečení nejvíce padne, které krásné slečně? Jak zkombinujete boty a šaty? Oblečení na výběr nemáte opravdu málo, jen musíte vytrvat a probrat se jejich neuspořádaným šatníkem ;)

Winx Club Mah-jongg 2

30.8.2014
83%
Hra - Winx Club Mah-jongg 2
Video se načítá
Zahrajte si známou čínskou hru Mahjong. Ha je velmi jednoduchá, musíte hledat stejné páry a odstranit je, čímž se vám otevřou jiné obrázky.

Operate Now Nose Surgery

29.9.2013
80%
Hra - Operate Now Nose Surgery
Video se načítá
Ti z Vás, kteří by se v budoucnu chtěli stát lékařem, si mohou procvičit své schopnosti již teď. Ve hře Operate Now Nose Surgery se stanete operatérem na ORL. Operovat budete nos, kde je potřeba vyseknout kousek nosní přepážky. Následně musíte vše dobře nastavit a také zašít, aby pacientka neměla…

Pets Beauty Salon 2

5.11.2013
86%
Hra - Pets Beauty Salon 2
Video se načítá
Pets Beauty Salon 2 je volné pokračování, kde si můžete vybrat jedno ze tří koťat. Po výběru jedné z kočiček, se ji postaráte o srst, zuby, drápky a nakonec ji můžete vybrat oblečení. Po odehrání, si můžete vybrat další kotě a opět mu poskytnout váš nejlepší komfort.

Winx Club Fashion

7.4.2012
79%
Hra - Winx Club Fashion
Video se načítá
Užijte si bezvadnou oblíkačku panenek Winx. Nastrojte Bloom a Floru tak, aby jim to podle Vás co nejvíc slušelo. Vyberte jim stylové účesy, barvy vlasů i oblečení a boty. Na konci se pak samy vyjádří k tomu, jak se Vám to povedlo. Která bude krásnější?

Rock Star Musa

30.4.2013
79%
Hra - Rock Star Musa
Video se načítá
Rock Star Musa je super hra s oblíbenou vílou Winx v hlavní roli. Vašim úkolem bude tentokrát připravit ji na focení na obálku časopisu. Zvolte pro ni ten nejlepší a nejzajímavější účes, barvu vlasů, oblečení, doplňky a samozřejmě nepostradatelná křídla. Můžete dokonce nakonec rozhodnout o designu…

Chibi Winx Flora

5.5.2013
77%
Hra - Chibi Winx Flora
Video se načítá
Jedna z oblíbených víl Winx je opět tady, aby si od Vás nechala poradit, jak si má upravit vlasy, jak se obléknout, obout.... Vyberte proto pro ni podle vlastního vkusu a chuti ty nejkrásnější šaty nebo sukýnku s topíkem, dopňky i neodmyslitelná vílí křídla, aby jí to co nejvíce slušelo :)

Pop Pixie Chatta

24.4.2013
78%
Hra - Pop Pixie Chatta
Video se načítá
Pusťte se do úpravy vzheldu krásné malinké víly Winx. Vyberte pro ni podle svého vkusu ten nejlepší účes i barvu vlasů a zvolte některé ze super oblečení. Dáte jí raději sukni s tričkem nebo některé z šatů? Tak už na nic nečekejte a pusťe se do toho :)

Miniwinx Dollhouse

14.5.2013
87%
Hra - Miniwinx Dollhouse
Video se načítá
Pro všechny milovnice krásných víl z klubu Winx je tady bezvadná dekorační hra, ve které můžete úplně podle svých představ přestavět jejich nový dům. Pro každou je v něm nachystaná ložnice a je jen na vás, kde bude která víla bydlet a jak budou pokoje vypadat. Tak uplatňete své estetické cítění a…

Flora Hair and Facial

12.10.2013
88%
Hra - Flora Hair and Facial
Video se načítá
Flora potřebuje celkovou změnu vzhledu, protože ten starý ji už omrzel. Pomůžeš jí a vybereš jí hezké šaty, doplňky s kosmetickými úpravami, ia výběrem účesu, aby zazářila? Jak bude vypadat tvá Flora?

Red Velvet Cake

8.12.2013
93%
Hra - Red Velvet Cake
Video se načítá
Upečte si za pár minut chutný koláček , po kterém se vám budou sbíhat sliny . Postupný návod , jaké suroviny budete potřebovat a míchat, naleznete v levém dolním rohu . Nezapomínejte ani na to, že když budete chtít nalít tekuté ingredience, musíte je nejprve otevřít. Nakonec se společně se Sárou…

Winx Club Flora

9.10.2013
77%
Hra - Winx Club Flora
Video se načítá
Oblečte si svojí krásnou přírodní vílu z vašeho oblíbeného seriálu! Vyberte jí nevídané účesy a oblečení, ve kterém bude nádherná. Ke konci jí můžete dát i křidélka.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.