Oblíbené hry

Winx Fashion

15.8.2011
70%
Hra - Winx Fashion
Video se načítá
Hra Winx Fashion je určena všem fanynkám Winx panenek. Jedná se totiž o oblíkačku, ve které budete vybírat oblečení a doplňky pro jednu z Winx panenek. Musíte se ovšem pořádně snažit, protože ji připravujete na rande s jejím princem.
Hra - Enchantix or Believix Mix-Up
Video se načítá
Enchantis or Believisx je zábavná hra, ve které si budete skládat puzzle. Jednotlivé díly můžete přesouvat libovolně. Pokud se s jednotlivými dílky trefíte na správné místo, vytvoří se pěkný obrázek s jednou postavičkou z Winx.

Hallowinx Dress Up

1.10.2013
85%
Hra - Hallowinx Dress Up
Video se načítá
I když právě není Halloween, můžeš si zahrát tuhle haloweenskou hru. Oblékni si jednu svou vílu winx, vyber jí vlasy, oblečení i křídla, a samozřejmě čarodějnický klobouk. Je to přeci čarodějnice, lítá na koštěti, ne?

Inspiration Beauty

29.5.2014
79%
Hra - Inspiration Beauty
Video se načítá
Jak bude vypadat víla Musa z Winx, kterou si oblečeš? Teď na to máš totiž vhodnou příležitost v této hře.

Bloom Girl Bathroom

31.5.2013
86%
Hra - Bloom Girl Bathroom
Video se načítá
Připravte dokonalou koupelnu pro víly Winx. Z široké nabídky jednotlivých druhů zařízení zvolte to, co se vám bude nejvíc líbit jako zrcadlo, umyvadlo, vana, sprchový kout, kobereček i barva podlahy a stěn. Nakonec si vyberte, kterou vílu necháte právě koupat ve vaně ;)

Winx Tecna

10.1.2013
75%
Hra - Winx Tecna
Video se načítá
Zase je tady jedna z víl Winx aby se od Vás nechala učesat a obléknout. Kromě klasicky zajímavých a docela odvážných šatů, kterých má v šatníku opravu hodně, jí vyberte i některé ze super bot. Nezapomeňte ani na krásná vílí křídla, která k ní neodmyslitelně patří.

Winx Fan Room

23.11.2014
68%
Hra - Winx Fan Room
Video se načítá
Připravte pro jednu slečnu z Winx novou moderní pokoj. Vybrat si můžete z několika druhů nábytků a vybrat hezké doplňky. Je to jen na vás.

Winx Club Stella Style

5.4.2013
78%
Hra - Winx Club Stella Style
Video se načítá
Užijte si povedenou oblíkačku se Stellou ze seriálu Winx v hlavní roli. Oblékněte ji podle vlastní fantazie a vkusu do super šatů nebo topíků se sukněmi. Na výběr máte taky množství barevných typických bot a šperků. Nezapomeňte ani některý ze zajímavých účesů. Jak bude nakonec vypadat záleží jen na…

Flora Makeover

28.8.2013
80%
Hra - Flora Makeover
Video se načítá
Flora, kterou jistě znáš ze seriálu Winx, by ráda upravila svůj zevnějšek. Ty jí v tom máš pomoci. Vybrat si můžeš střih vlasů, makeup a nakonec ji obléci do krásného oblečení. Nakonec si vybereš, jaký doplněk bude mít Flora v ruce. Co třeba kytara nebo paraple?

Chibi Stella Dress Up

3.7.2014
84%
Hra - Chibi Stella Dress Up
Video se načítá
Stella z Winx ve stylu chibi. Jak ji oblečeš a jak bude nakonec vypadat? To je jen na tobě!

Operate Now: Ear Surgery

4.12.2013
78%
Hra - Operate Now: Ear Surgery
Video se načítá
Ve hře Operate Now: Ear Surgery se stanete doktorem, který musí pomoci mladému chlapci navrátit sluch. Operace bude vyžadovat zavedení speciálního přístroje do ucha pacienta. Jelikož se jedná o poměrně náročný zákrok, musíte přesně dodržovat všechny instrukce.

Chibi Tecna Dress Up

23.11.2014
68%
Hra - Chibi Tecna Dress Up
Video se načítá
Oblečte si malou roztomilou Chibi, která od vás očekává, že její vyberete nejhezčí outfit.

Winx Club Bloom Dress Up

10.12.2013
83%
Hra - Winx Club Bloom Dress Up
Video se načítá
Tato sympatická slečna ze seriálu Winx potřebuje radu v oblasti mody. Vyber jí účes, který můžeš kombinovat s ofinou a obarvit ho. Nezapomeň ani na oblečení a doplňky v podobě křídel.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.