Oblíbené hry

Goodgame fashion

7.7.2011
90%
Hra - Goodgame fashion
Video se načítá
Povedená hra, ve které je vaším úkolem starat se o módní butik. K dispozici dostanete několik švadlen, se kterými vyrábíte nejrůznější druhy oblečení. Hra je velmi povedená a je dokonce v češtině.

Bratz fashion show

9.3.2012
86%
Hra - Bratz fashion show
Video se načítá
Výborná oblíkačka, ve které můžete podle svých představ nastrojit hned několik panenek Bratz najednou.

Coin Pusher Mania

30.9.2012
70%
Hra - Coin Pusher Mania
Video se načítá
V této odpočinkové hře si zkusíte zahrát na výherním automatu. Nemusíte se bát, že byste přišli o reálné peníze, ale množství mincí, které budete mít k dispozici je omezené. Proto se musíte dobře rozmyslet, jak je použijete. Půjde o to, hodit minci do správného otvoru ve správnou chvíli, aby v…

Douchebag's chick

4.7.2013
91%
Hra - Douchebag's chick
Video se načítá
V této hře hrajete za ošklivou ženu, která potřebuje práci, aby měla peníze na to se udělat krásnější. Napřed jí přes internet najděte práci, abyste mohli vydělávat peníze. Potom můžete chodit nakupovat oblečení, boty a doplňky. Můžete chodit i do salónu krásy, kde vám můžou udělat naprosto vše od…

Douchebag Workout 2

17.4.2013
65%
Hra - Douchebag Workout 2
Video se načítá
Douchbag Workout je perfektní hra, ve které bude vaším úkolem pomoci chlapíkovi jménem Vince dostat se do formy. Posilovat můžete všechny partie těla, abyste získali dobrou postavu. Kromě toho budete i vydělávat peníze, seznamovat se s novými lidmi či flirtovat s různými ženami.

Douchebag Life

27.2.2014
70%
Hra - Douchebag Life
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které se budete muset vžít do role mladého muže. Hlavním cílem jeho života je zábava a hlavně dívky. Vaším úkolem bude dostat tohoto mladého muže na tu nejlepší párty a randit s nejhezčími dívkami. Máte pouze 14 dní na to, abyste mladíka dostali do formy.

Dress my Baby

15.8.2011
77%
Hra - Dress my Baby
Video se načítá
Ve hře Dress my Baby je vaším úkolem oblékat miminko. Není to však pouze na vás, musíte děťátko obléct podle toho co se mu líbí, jinak bude plakat. Abyste postoupili do dalšího levelu, musí být vaše miminko šťastné.
Hra - Kreativní stříhání papíru
Video se načítá
Máte tvůrčího ducha? V této hře si budete moct on-line vyzkoušet bezvadné vystřihování z papíru. Zvolíte si pozadí i vzor papíru a pak už budete pomocí myšky jen stříhat složený papír. Co Vám po odstranění odstřižených částí vznikne?

Farm Mania ČESKY

25.3.2011
90%
Hra - Farm Mania ČESKY
Video se načítá
Zahraj si tuto povedenou farmářskou hru, která je dokonce česky. Zasaď první zeleninu, udělej sklizeň, prodej to co jsi vypěstoval a rozšiř svoji farmu o nové věci. Hra je velmi dobře zpracovaná a česká nápověda ti určitě pomůže.

Monster High Rock Band

19.11.2013
90%
Hra - Monster High Rock Band
Video se načítá
Baví tě oblékání slečen z Monster High? Jestli ano, tak tě tohle zaručeně bude bavit! Oblékat budeš totiž hned pět studentek Monster High, které se rozhodly založit si rockovou kapelu. Podle toho musí také vypadat a tak jejich vzhled nebude jen tak obyčejný!

Shoes Quiz

25.11.2012
93%
Hra - Shoes Quiz
Video se načítá
Na jaké botičky máte dnes náladu a které by se k Vám nejvíce hodily? To se dozvíte v této super hře s testem nálady. Odpovězte na sérii jednoduchých otázek (vždycky si vyberete kliknutím jeden ze dvou obrázků, který je Vám sympatičtější) a na konci se Vám ukážou ty pravé boty pro Vás. Navíc si je…

Kouzelnický obchod

22.4.2012
88%
Hra - Kouzelnický obchod
Video se načítá
Víte co by mohli kouzelníci, čarodějnice a jiní zástupci magie potřebovat? V této hře se stanete majitelkou i prodavačkou v obchodě určeném právě jim. Bude míchat lektvary, prodávat kouzelné předměty a přísady. Když budou zákazníci spokojení, dostanete dobře zaplaceno, tak buďte rychlé a přesné!

Monster High Fashion

5.7.2012
89%
Hra - Monster High Fashion
Video se načítá
Je tady super hra pro všechny, kdo mají rádi Monster High. Budete totiž moct obléct ne jednu, ale hned několik žaček této strašidelné střední školy. Budou vypadat jako v seriálu, nebo je vylepšíte podle své vlastní fantazie?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.