Oblíbené hry

Hra - Barbie Monster High Star Dress Up
Video se načítá
I Barbie miluje seriál Monster High a proto se v tomto stylu chce obléknout. Na výběr máte pestré účesy, šaty a doplňky.
Hra - Barbie Princess High School
Video se načítá
Barbie a její dvě spolužačky Ellie a Cindy se připravují na letošní ples. Pomozte každé z nich s výběrem účesu, oblečení a doplňků. Ab y jste jednotlivou slečnu mohli obléci musíte na ni kliknout myší. Příjemnou zábavu.

Barbie Lady Gaga

20.7.2014
81%
Hra - Barbie Lady Gaga
Video se načítá
Barbie má tentokrát možnost obléknout si kostýmy, které na sobě nosí Lady Gaga. Jak v nich bude vypadat? A budeš se inspirovat originálem, nebo si vymyslíš něco úplně nového?
Hra - Barbie at the Beach Dress Up
Video se načítá
Oblíkačka s Barbie, která se vydala na pláž. Vyber si z rozličeného množství topů, plavek, kraťasů i sukní, doplňků, klobouků, nafukovacích míčů a udělej tu svou Barbie co nejkrásnější.

Barbie Island Princess

18.5.2014
83%
Hra - Barbie Island Princess
Video se načítá
Z Barbie je islandská princezna, a tak se podle toho musí oblékat. Pomůžeš jí vybrat ty nejkrásnější šaty?

Skateboarding Barbie

2.10.2013
76%
Hra - Skateboarding Barbie
Video se načítá
Neobvyklá oblíkačka, ve které tě čeká oblékání Barbie nejen normálním oblečení, také nejen vybírání účesu a doplňků, ale také vybírání jednoho ze tří skateboardů. Barbie se totiž na skateboard chystá.

Barbie on rollers

28.3.2012
68%
Hra - Barbie on rollers
Video se načítá
Krásná Barbie se tentokrát rozhodla vyjet si na kolečkových bruslích. Pomůžete jí se k této příležitosti správně obléknout? Vyberte jí barvu helmy, chráničů i bruslí a k tomu to nejlepší oblečení, aby se všem i při sportu líbila.

Barbie Army Fashion

10.9.2013
79%
Hra - Barbie Army Fashion
Video se načítá
Barbie má opět módní krizi, při které očekává od tebe pomoc. Pomůžeš jí vybrat pěkné vojenské oblečení, aby mohla vstoupit do armády, ale přitom vypadala skvěle?

Barbie Flight Attendant

11.8.2013
79%
Hra - Barbie Flight Attendant
Video se načítá
Práce letušky je velmi zajímavá, ale i důležitá. Při této práci je velmi důležitý příjemný vzhled, který byste měli vyplnit právě vy. Barbie je v této hře letuškou a neví si vybrat správné šaty na její první let. Pomozte jí a připravte ji do práce.

Barbie Roman Princess

27.9.2013
75%
Hra - Barbie Roman Princess
Video se načítá
Barbie přichází s novým nápadem a to převléci se za římskou bohyni. Pomůžeš jí s tímto problémem a vybereš jí pěkný účes, šaty a doplňky?

New Yorker Barbie

15.8.2013
80%
Hra - New Yorker Barbie
Video se načítá
Tentokrát se Barbie vybrala do New Yorku. New York je město módy a proto chce Barbie vypadat, co nejlépe. Pomoz i ty Barbie a vyber její pěkný outfit.

Barbie Rock Star

16.9.2013
89%
Hra - Barbie Rock Star
Video se načítá
Barbie Rock Star je hra věnovaná dívkám, které mají moderní vkus a mají rády Rock. Ptáte se proč? Odpověď je jednoduchá protože Barbie se chce stát rockovou hvězdou a proto tak musí i vypadat.

Barbie líčení

13.11.2012
80%
Hra - Barbie líčení
Video se načítá
Změňte image oblíbené panence Barbie. Je jen na Vás jaký bude mít účes, barvu vlasů, opálení i barvu rtěnky, řasenku a všechny ostatní nezbytnosti. Těšit se můžete i na velikou nabídku květin, sponek a doplňků do vlasů.

Barbie in the Ambulance

26.4.2014
61%
Hra - Barbie in the Ambulance
Video se načítá
Postarejte se o Barbie, která se nešťastně zranila na několika místech. Aby byla opět šťastná musíte jí podat, co nejlepší péči.

Door Hanger Creator

20.11.2012
89%
Hra - Door Hanger Creator
Video se načítá
V této výborné dekorační hře na Vás čeká výroba vlastní originální visačky na dveře. Použít můžete cokoliv z opravdu velkého výběru papírů, obrázků, štítků, jednotlivých barevných písmen,... Je jen na Vás jak bude nakonec visačka vypadat a co bude příchozím říkat.

Perfect Date

13.12.2012
91%
Hra - Perfect Date
Video se načítá
Dokázaly byste připravit opravdu dokonalé rande, abyste svého vyvolého úplně ohromily a nikdy na Vás nezapomněl? V této hře si to budete moct zkusit. Při výběru kluka na začátku hry je dobré přečíst si jeho charakteristiku a to co má rád, abyste mohly zvolit správné oblečení, dekorace a hlavně jídlo…

Create a Handbag

9.8.2013
85%
Hra - Create a Handbag
Video se načítá
Kabelka je dámský doplněk, který prostě nemůže žádné ženě chybět. Ale, co byste řekli na to, kdybyste si ji mohli navrhnout sami? Ve hře Create a Handbag je možné vytvořit si moderní, ale i drahou kabelku. Tak směle do toho.

Match Match Date

26.8.2013
89%
Hra - Match Match Date
Video se načítá
Jak by podle vás mělo vypadat a probíhat ideální romantické rande. Scénu z takovéto schůzky můžete vytvořit podle vlastní fantazie v této super hře. Nejdřív zvolíte pro zamilovaný pár jména, potom barvu vlasů, oblečení a všeho ostatního. Pak se pusťte do úpravy samotné scény.

Bratz kissing

12.8.2011
68%
Hra - Bratz kissing
Video se načítá
Ve hře Bratz kissing se vaše hrdinky dostali na párty se svým klukem, kterého chtějí políbit. Vaším úkolem je pomoct jim s prvním polibkem. V tom vám budou ale bránit ostatní holky, které vás při líbání neustále vyrušují.

Bratz Kissing 2

15.8.2011
69%
Hra - Bratz Kissing 2
Video se načítá
Sasha se dostala domů se svým klukem, kde ho chce konečně políbit. Problém je ovšem v tom, že je neustále vyrušuje Sashina maminka, která to nesmí vidět. Pomoz Sashe líbat jejího kluka dřív, než vyprší čas.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.