Oblíbené hry

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Earn to Die 2012

28.5.2013
60%
Hra - Earn to Die 2012
Video se načítá
Máme tu pokračování skvělé hry, ve které jste se snažili uniknout před hordou zombíků. Povedlo se vám to, ale né na dlouho. Druhý díl přináší mnohem více nepřátel a náročnější terén. Opět můžete za získané peníze pořídit nové auto nebo vylepšení stávajícího.

Earn To Die 2012 Part 2

22.4.2014
73%
Hra - Earn To Die 2012 Part 2
Video se načítá
Máme tu pokračování Earn To Die 2012! V prvním díle jste uniknuly jen tak, tak. Teď jde ale opravdu o život. Snažte se ujet vždy co největší vzdálenost, abyste získali co nejvíce peněz. Podaří se vám nadobro uniknout?

Little Mix Quiz

14.6.2014
84%
Hra - Little Mix Quiz
Video se načítá
Kdo z vás zná britskou hudební skupinu Little Mix tak si může vyzkoušet tento krátký kvíz, který prověří vaše znalosti.

Grow Farm

20.11.2013
70%
Hra - Grow Farm
Video se načítá
Farmáři mají velmi těžký, ale přesto krásný život. Ve hře Grow Farm si vyzkoušejte jaké je budovat novou farmu z ničeho. Jednotlivé budovy musíte stavět ve správném pořadí, abyste zajistili nejlepší prosperitu a vývoj farmy.

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

Upstream Kayak

24.3.2012
81%
Hra - Upstream Kayak
Video se načítá
Zdolejte nástrahy divoké řeky na kajaku! Trasa je nebezpečná a skýtá mnoho nástrah, avšak s trochou zručnosti a tréninku se vám určitě podaří přijet až do cíle. Hra Upstream Kayak vás nadchne svojí grafikou a skvělou hratelností.

Animal Dash

7.3.2012
75%
Hra - Animal Dash
Video se načítá
V této opravdu zajímavé závodní hře pojede na nejrůznějších zvířatech jako je kůň, kráva nebo dokonce žirafa. Navíc zvířata běhají po zadních :) Abyste dorazili do cíle v pořádku a nejlépe jako první, musíte vyrovnávat jejich vzpřímenou polohu šipkami vpravo a vlevo.

Papa's PastariaHra na skóreHra o medaileNÁŠ TIP

10.12.2013
95%
Hra - Papa's Pastaria
Video se načítá
Konečně je tu další díl této oblíbené hry! V tomto díle budete pozváni na svatbu, jenže ve městě není žádný hotel, který by vás ubytoval. Najdete si práci v luxusní restauraci, kde si odpracujete ubytování. Váš úkol je naprosto jasný, berte objednávky, co nejrychleji, nejpřesněji připravte jídlo a…
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Barbie Goes Horse Riding

22.7.2013
79%
Hra - Barbie Goes Horse Riding
Video se načítá
Barbie Goes Horse Riding je oblékací hra, která vás zaujme hlavně v tom, že Barbie se chystá jezdit na koni. Ale jaké by to bylo ježdění bez správného účesu, oblečení a koně? Právě z těchto věcí si budete moci vybírat a připravit tak Barbie na její první jízdu.

Fashion Star

7.7.2011
77%
Hra - Fashion Star
Video se načítá
Baví vás vybírání oblečení, změny stylu a vše co se týká módy? V tom případě vyzkoušejte hru Fashion Star. V této hře si můžete vybrat z několika modelek, která připravujete na vystoupení na módní přehlídce. Vystylujte vaše modelky tak, aby se líbily!

Pageant Queen

5.7.2013
60%
Hra - Pageant Queen
Video se načítá
V této krátké oblíkačce si zvolte své tři favoritky. Oblečte je, nasaďte jim šperky a pak je rozházejte na stupínek vítězů, podle toho, která je podle vás nejkrásnější. Dejte jim korunky a odznáček s umístěním a pak se můžete podívat jak na vyhlášení.

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

Amuse Park

12.8.2011
78%
Hra - Amuse Park
Video se načítá
Pokud už vás přestali bavit oblíkačky a hry s líčením, můžete vyzkoušet tuto originální hru Amuse Park. Vaším úkolem v této hře je vybudovat zábavní park a nalákat co nejvíce kolemjdoucích. K tomu můžete využít samozřejmě různé atrakce a lákadla. Hra je hezky zpracovaná a určitě vás na dlouho…

Barbie Makeover

9.3.2012
78%
Hra - Barbie Makeover
Video se načítá
Nejen pro všechny milovnice panenek Barbie je tu skvělá hra, ve které si nalíčíte i učešete jednu Barbie úplně podle své fantazie. Nakonec jí můžete dát spoustu nejrůznějších ozdob do vlasů.

Barbie Fairytale Bride

12.6.2014
66%
Hra - Barbie Fairytale Bride
Video se načítá
Vaším úkolem v této hře bude převléknout Barbie jako svatební vílu. Pomůžete jí s tím?

Barbie Nerdy Princess

26.4.2014
71%
Hra - Barbie Nerdy Princess
Video se načítá
Barbie se rozhodla vytvořit nový styl a to nerdy style. Pomozte jí se správným výběrem.
Hra - Barbie Musketeer Princess
Video se načítá
Barbie se rozhodla jít za mušketýřku, pomůžte jí s výběrem oblečení, účesu a doplňků?
Hra - Barbie School Girl Dress Up
Video se načítá
Pomůžeš vybrat barbie vhodné oblečení do školy? Vybírat můžeš z různých účesů, šatů a doplňků. Jak bude vypadat tvůj model?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.