Oblíbené hry

Adam and Eve 2

24.1.2015
73%
Hra - Adam and Eve 2
Video se načítá
Skvělá adventura pokračuje, možná ještě lépe než v předchozím díle. Zkus pomoci Adamovi na výpravě plné dobrodružství. Ze všeho nejdřív ho ale musíš dostat z klece.

Bone Sniffer

19.11.2011
84%
Hra - Bone Sniffer
Video se načítá
Ve hře Bone Sniffer budete muset tentokrát zapojit své logické myšlení, jedině tak můžete získat pro tohoto pejska kost, kterou mu ukradli. Procházejte jednotlivými částmi hry, ve kterých musíte vždy splnit určitý úkol a najít řešení situace.

Virtual Pet Game

6.7.2012
94%
Hra - Virtual Pet Game
Video se načítá
Postarejte se co nejlépe o roztomilou kočičku. Musíte ji včas krmit, mazlit se s ní, česat ji, bavit ji, postarat se aby měla dost pohybu a samozřejmě také čistit její bedýnku. Zvládnete to všechno tak, aby byla spokojená a neutekla Vám?

Kitty Makeover

31.3.2013
81%
Hra - Kitty Makeover
Video se načítá
Oblékněte a upravte podle svých představ tři kočičky v této opravdu povedené hře. Postupně každé podle své fantazie změňte barvu i styl kožíšku. Potom všechny oblékněte a vyberte jim doplňky, podle kterých se můžou stát popvými zvězdami, vypravit se na zimní sport,...

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.
Hra - Snoring 2: Winter Edition
Video se načítá
Zahrajte si skvělé zimní pokračování skvělé hry Snoring. Vaším úkolem v této hře je probudit spícího slona. K dispozici budete mít několik zvířátek, které Vám v tomto úkolu jistě pomohou.

Duck Life 4

11.12.2013
72%
Hra - Duck Life 4
Video se načítá
Duck Life 4 je pokračování známé herní série, ve které bude vaším cílem vytrénovat malé káčátko na silného závodníka. Začínat budete téměř od nuly, avšak po pár trénincích a vyhraných závodech získáte dostatek síly a energie, abyste se mohli zúčastnit i samotného šampionátu.

Duck Life 2

12.6.2013
68%
Hra - Duck Life 2
Video se načítá
Vytrénujte ze svého káčátka zlatého atleta, budete soutěžit v disciplínách, jako je běh, létání, šplhání a plavání. Jakmile ho vytrénujete na maximum, tak neváhejte a kvalifikujte se na závody do Japonska. Není to tak jednoduché, jak se zdá. Musíte se pořádně o něj starat, krmte ho, aby měl sílu,…

Red Ball 4 vol.2

1.6.2013
90%
Hra - Red Ball 4 vol.2
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této super logické hry Red Ball vol. 2. Dostaňte se s míčkem až na konec. Budete čelit nebezpečí od různých nepřátel, budete překonávat překážky a řešit jednoduché úkoly. Dávejte si pozor, máte 3 životy. Projdete všemi levely?

Ratman RalphHra na skóreHra o medaile

16.8.2014
73%
Hra - Ratman Ralph
Video se načítá
Ve hře Ratman Ralph musíte pomoci myšce jménem Ralph posbírat co nejvíce sýru. Dávejte si však pozor na jed, který se objeví vždy, když sebere kus sýru. Ve hře máte pouze 3 životy.

Chytněte Kachnu

13.3.2013
84%
Hra - Chytněte Kachnu
Video se načítá
Dokážete si jako liška chytit kachnu k večeři? Budete muset prokázat rychlost i důvtip, protože žádný lov není snadná záležitost. A jak to v přírodě chodí, ani Vy nebudete úplně v bezpečí. Číhat na Vás totiž budou hladoví vlci a ti naopak velice rádi sežerou Vás, pokud jim nestihnete utéct.
Hra - Home Sheep Home 2: Lost Underground
Video se načítá
Home Sheep Home 2: Lost Underground je pokračování logické hry, ve které se se třemi ovečkami dostanete do tmavého podzemí. Vzájemnou spoluprací mezi ovečkami musíte najít způsob, jak se z podzemí dostat. Každá ovečka má jinou velikost, co budete muset při řešení jednotlivých kol využít.

Chinchilla Pet Care

24.10.2013
79%
Hra - Chinchilla Pet Care
Video se načítá
Činčily jsou krásní malí savci velmi podobní veverkám. Chtěla by ses postarat o jednu takovou? Nebo jich dokonce zvládneš víc? Postupuj podle instrukcí a užij si zábavu ve dvou módech - v jednom musíš stihnout postarat se o co nejvíc činčil během tří minut, ve druhém si můžeš vybrat libovolnou…

Malá čarodějka

20.5.2012
83%
Hra - Malá čarodějka
Video se načítá
Staňte se malou čarodějkou v této jednoduché, ale velice zábavné kouzelnické hře. Zkuste namíchat ten správný lektvar, který z žáby udělá zase krásného prince. Po každé kombinaci kouzelných přísad vznikne z "prince" něco úplně jiného. Najdete správnou kombinaci.

Barbie Transport

1.5.2012
90%
Hra - Barbie Transport
Video se načítá
V této hře s panenkou Barbie v hlavní roli nepůjde netradičně o módu, ale o řidičské dovednosti. Barbie totiž bude mít za úkol dopravit ve svém růžovém autě náklad hraček bez úhony až do cíle. V prvních levelech se to může zdát snadné, ale postupem času se terén začne komplikovat a Vy budete mít co…

William and Sly

26.5.2013
81%
Hra - William and Sly
Video se načítá
William And Sly je super skákačka, která vás bude bavit. Hrajete za malou lišku, která pomáhá svému lidskému kamarádovi. Dostanete za úkol zapnout teleporty, které se záhadně vypli. Prozkoumávejte svět, sbírejte vše, na co narazíte a hlavně plňte úkoly pro svého kamaráda.

William and Sly 2

31.5.2013
72%
Hra - William and Sly 2
Video se načítá
Máme tady druhý díl skákačky William And Sly 2! Za úkol dostanete nalézt stránky z ukradené knihy. Vydejte se na tajuplné dobrodružství, ničte nepřátelé, sbírejte houby a vše na co narazíte. Pomocí mezerníku můžete sledovat mapu a úkoly, které máte zadané. Tak honem a pomozte kamarádovi najít to, co…

The Illusionists Dream

18.10.2012
87%
Hra - The Illusionists Dream
Video se načítá
V skákačce The Illusionists Dream se přenesete do podivného světa, v němž jako kouzelník dokážete na sebe vzít podobu libovolného zvířete. To vám umožní dostat se i přes překážky, které byste ve své lidské podobě nedokázali překonat. V momentě jak na sebe vezmete zvířecí podobu, musíte si dávat…

Cinema Slacking 2

28.1.2015
79%
Hra - Cinema Slacking 2
Video se načítá
Sara a její přítel se rozhodli jít do kina, kde si chtějí trošku odpočinout. Nicméně problém je v tom, že film který vybral Sáru nebaví a proto se chce zabavit jinými činnostmi. Pomůžete jí, aby ji přítel nepřipekl?

Sports Academy

20.11.2013
82%
Hra - Sports Academy
Video se načítá
Ve hře Sports Academy se stanete účastnicí sportovní akademie, kde budete soutěžit proti ostatních dívkám v disciplínách, jako je běh přes překážky či plavání. Abyste se mohly stát vítězkou musíte se dobře umístit ve většině disciplín, protože za každou získáváte body.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.