Oblíbené hry

Frog Dares

17.11.2011
85%
Hra - Frog Dares
Video se načítá
Ve hře Frog Dares budete ovládat malou žábu, se kterou musíte procházet jednotlivé levely. Cestou musíte překonávat různé překážky, skákat přes ostrůvky a chytat hmyz, který vám stojí v cestě. Zároveň se musíte snažit, abyste posbírali co nejvíce mincí, které cestou objevíte.

Dino Home

27.9.2014
88%
Hra - Dino Home
Video se načítá
Dino Home je další skvělá hra, ve které budete ovládat dva dinosaury, kteří si navzájem musejí pomáhat. Jeden umí házet rybí kosti, po kterých můžete skákat. Druhý zase umí hlavou rozbít pevné překážky.

Doodle Jump

26.1.2017
76%
Hra - Doodle Jump
Video se načítá
Máme tu super skákačku, ve které se snažíte získat co nejvíce bodů. Dávat pozor si musíte na překážky a hlavně nespadnout dolů.

Wyndbain's Wolf Maker

24.4.2014
87%
Hra - Wyndbain's Wolf Maker
Video se načítá
Máš ráda vlky? V této hře si totiž můžeš vytvořit nějakého podle vlastních představ. Fantazii se meze nekladou, k dispozici máš i prvky jako křídla nebo rohy. Jak bude vypadat tvůj vlk?

Text Twist 2

30.9.2016
70%
Hra - Text Twist 2
Video se načítá
Máme tu parádní hru, ve které budete mít několik písmenek. Z těchto písmenek musíte vytvořit co nejvíce anglických slovíček.

Thingdom

1.6.2013
90%
Hra - Thingdom
Video se načítá
V této opravdu velice pěkné hře dostanete možnost starat se o moc roztomilou chlupatou kuličku. Na začátku si vyberete jak se bude jmenovat a jak má přesně vypadat a pak už může ovlivňovat celý její život. Kdy bude spát, kdy si bude hrát, tančit, potkávat se s ostatními, jíst,... Máte možnost zahrát…

Tea Time

28.9.2016
80%
Hra - Tea Time
Video se načítá
Máme tu další parádní hru, kde budete dekorovat místnost. Na výběr budete mít mnoho dekorací a oblečení pro medvídka.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Gold Fish

11.4.2012
85%
Hra - Gold Fish
Video se načítá
Ubraňte všechny své zlaté rybky před nenechavou rukou, která Vám je chce usmažit. Zabránit ruce ve vyndání rybičky z akvária nemůžete. Musíte proto rybičky co nejdříve sundat z pánve a vrátit je do akvária. Hra se postupně zrychluje. Kolik rybiček dokážete zachránit?

Cupid Forever 2

3.3.2012
86%
Hra - Cupid Forever 2
Video se načítá
V pokračování oblíbené hry Cupid Forever dostanete opět na starost, aby se do sebe zamiloval mladý pár. Tentokrát bude v zoologické zahradě. Když Cupidovi namícháte na šíp špatné ingredience budou se dít zajímavé věci s nejrůznějšími zvířaty. Tak nenechte pár dlouho čekat...

Tarzan Ball

22.8.2013
84%
Hra - Tarzan Ball
Video se načítá
Hlavní postava hry je malý modrý chlupatý míček, který umí vystřelovat chapadlo. To se na něco nalepí a míček se může přitáhnout. V každém kole se musí dostat k malému červenobílému terči, a to nejlépe na nejměnší počet kliků myší. Zvládneš se dostat přes všechna kola, nebo skončíš už někde na…

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

Mop The Yeti Dress Up

19.3.2015
45%
Hra - Mop The Yeti Dress Up
Video se načítá
Oblečte si milého Yetiho a vyberte mu nové kamarády. Na výběr máte krásné doplňky a pochoutky, které můžete použít.

Red Ball 4 vol.3

6.10.2013
90%
Hra - Red Ball 4 vol.3
Video se načítá
Vydejte se se sympatickým kulatým panáčkem na dobrodružnou cestu a pomozte mu zachránit jeho přátele, kteří byli proměněni na kostky v logické skákačce Red Ball 4 vol.3. Vaše cesta bude plné nástrah a protivníků, takže dojít až do cíle nebude jednoduché.

Living Room

5.11.2012
77%
Hra - Living Room
Video se načítá
Prozkoumejte spolu se sympatickou malou holčičkou její dům i okolí. Začněte v pokoji, zkuste koupelnu a pokračujte ven, kde se můžete stavit na dětské hřiště nebo na návštěvu ke kamarádovi. Prozkoumávejte všechno myškou. Když narazíte na něco, co jde vyzkoušet a kurzor se změní z červené šipky na…

Design your Backpack

29.1.2013
88%
Hra - Design your Backpack
Video se načítá
Vyrobte si svůj vysněný školní batoh. Zvolte si barvy jaké by měl být a pak už jen vybírejte z množství nejrůznějších obrázků, nášivek, nápisů, odznaků, přívěsků a ozdob které byste na něm chtěly mít. Jako bonus si budete moct stejně udělat i poznámkový blok, takže je určitě na co se těšit :)
Hra - Birthday Cakes: Bunny Cake
Video se načítá
Udělejte své kamarádce krásný narozeninový dort ve tvaru zajíčka. Stačí pouze postupovat podle receptu a nic nemůžete pokazit.

Hamster Adoption

18.9.2012
79%
Hra - Hamster Adoption
Video se načítá
Máte doma křečka nebo morče? A chtěly byste ho? V této hře dostanete toho nejkrásnějšího hlodavce a bez komplikací ;) Vyberete si jeho barvu i druh srsti. Podle fantazie si svého nového hlodavce budete moct ozdobit a upravit mu jeho klec i s vybavením jako je domeček, kolečko na běhaní nebo jídlo.

Design Your Winter Cabin

17.3.2015
73%
Hra - Design Your Winter Cabin
Video se načítá
Postavte si krásnou horskou chatu. Budete mít také možnost vybavit i vnitřek chaty. Tak na nic nečekejte a pusťte se do toho.

Firebug

11.3.2012
85%
Hra - Firebug
Video se načítá
Firebug je skvělá skákačka, ve které budete mít za úkol dostat se s broukem k cíli. Jelikož brouk hoří a spaluje vše na co se postaví, nebudete to mít vůbec lehké. Navíc je třeba po cestě zbírat barevné fazolky, za které získáte body.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.