Oblíbené hry

Monkey Go Happy Marathon 4NÁŠ TIP

2.9.2013
90%
Hra - Monkey Go Happy Marathon 4
Video se načítá
Máme tu pro vás další senza díl této logické hry! Opět máte rodinku smutných opiček, které potřebují rozesmát. Klikejte na osoby nebo předměty a vyvolejte reakci, která je rozesměje. Zapojte mozkové buňky a rozluštěte každý level. Podaří se vám je pokaždé rozesmát?

Decorate the Circus

8.1.2013
88%
Hra - Decorate the Circus
Video se načítá
Máte rádi cirkus se spoustou šikovných zvířátek? Pak se Vám jistě bude líbit tato super dekorační hra, ve které budete moct připravit manéž přesně podle svých představ. Na výběr máte z mnoha pomůcek a ještě více nejrůznějších zvířátek, které libovolně po cirkuse rozestavíte. Když na zvířátko…

Catch the Candy

29.3.2012
91%
Hra - Catch the Candy
Video se načítá
Catch the Candy je logická hra se skvělou grafikou, ve které je vaším úkolem dostat se malým chlupatým stvořením k červeno-bílé cukrovince. Používat však můžete jen vystřelovací lano, kterým se stvoření přichytí k povrchu.

Puppy Rescue Vet

6.3.2015
80%
Hra - Puppy Rescue Vet
Video se načítá
Postarejte se o štěňátko, které bylo přineseno na Vaši veterinární kliniku. Je potřeba jej vykoupat a zjistit, jaká má zranění. Poté jej ošetřete a na konec mu jistě uděláte radost, pokud mu vyberete nějaký pěkný obleček.

Catch the Candy Halloween

11.12.2014
95%
Hra - Catch the Candy Halloween
Video se načítá
Pomozte tomuto malému chlupáčovi se dostat ke sladkostem. K tomu budete používat lano, kterým se budete přitahovat. Musíte v každém levelu nasbírat 3 bonbóny, abyste mohli postoupit dále.

Šití medvídka

20.7.2012
90%
Hra - Šití medvídka
Video se načítá
Je tady neobvyklá dovednostní hra, ve které si budete moct ušít vlastní plyšové zvířátko. Vyberte si vzor, nastříhejte látku, sešijte kousky k sobě a zvířátko vycpěte. Nakonec si zvolte, jak bude vypadat jeho obličej. Nemusíte se bát, že byste něco nezvládly, hra Vás krok po kroku povede.

My New Room 3

25.10.2012
93%
Hra - My New Room 3
Video se načítá
Užijte si zařizování dokonalého dívčího pokoje, kde budete moct ovlivnit opravdu úplně všechno. Vyberte nábytek, doplňky, koberec, osvětlení i barvu stěn a podlahy. Ve vaší moci budou taky domácí mazlíčci a obyvatelky pokoje. Všemu pak můžete určit velikost i barvy a vzory.

My New Room 2

29.4.2012
92%
Hra - My New Room 2
Video se načítá
Je tady jedna z nejdokonaleji propracovaných dekoračních her, ve které si můžete navrhnout vlastní pokoj. Můžete ovlivnit kde budou dveře a okna, barvu stěn i podlahy, samozřejmě všechen nábytek a doplňky. Aby všechno dokonale sedělo, můžete vším otáčet a najdete tu dokonce funkci na vlastní…

My New Room

15.1.2013
83%
Hra - My New Room
Video se načítá
Využijte opravdu širokou nabídku nábytku i doplňků a zařiďte si podle vlasních představ svůj vysněný pokoj. Kromě nejrůznějších postelí, oken, hraček, zvířátek, svítidel, koberečků, stolků a skříní budete mít možnost měnit věcem i velikost a barvu, takže dokonalou variantu si pro sebe vytroří určitě…

Pou Bathing

25.5.2014
77%
Hra - Pou Bathing
Video se načítá
Pou v koupelně potřebuje tvou pomoc. Vykoupej ho, umyj, podej mu hračky... Pak ho osuš a pomoz mu vybrat tu nejlepší čepici na spaní.

Monkey GO Happy Sci-fi

12.6.2014
85%
Hra - Monkey GO Happy Sci-fi
Video se načítá
Je tu nový díl vašich oblíbených opiček, tentokrát se objevíte ve futuristickém světě plného moderních technologií. Na začátku si vyberete jednoho oblíbence, dáte mu čepičku a můžete začít hrát. Řešte úkoly a hádanky jak nejrychleji jen můžete. Podaří se vám zdolat všechny úkoly?

Barbie and Pet

25.11.2012
80%
Hra - Barbie and Pet
Video se načítá
Oblékněte panenku Barbie na vycházku s jejím čtyřnohým miláčkem. Jako vždy jí můžete vybrat některý z účesů, šaty nebo topík a kalhoty nebo sukni, boty, zajímavé doplňky... Tentokrát budete navíc volit mezi různými pejsky, se kterými se Barbie vydá ven.

Monkey Go Happy Dragon

2.9.2014
86%
Hra - Monkey Go Happy Dragon
Video se načítá
Pro ty z vás co mají rádi opičáky, máme tu pro vás další díl! Čeká na vás 17 zbrusu nových levelů, které musíte splnit. Také se můžete těšit i na novou opičku. Podaří se vám vyřešit každý level?

Kit and the Octopod

10.3.2012
85%
Hra - Kit and the Octopod
Video se načítá
Kit and the Octopod je super bojová hra, ve které se s těmito hrdiny vydáte na dobrodružnou cestu plnou nečekaných nástrah a záludných nepřátel. Hra vás jistě potěší svojí bezchybnou grafikou a dobrou hratelností.

Yeti Sports 4

10.6.2013
58%
Hra - Yeti Sports 4
Video se načítá
V další docela drsné hře s Yetim a tučňákem se dostanete do neobvyklého prostředí australské pouště. Potkáte tady klokany i racky. Yeti pak musí pomocí katapultu vystřelit tučňáka tak, aby doletěl co nejdál. Pomůžou m v tom právě rackové, kterých se může ve vzduchu zachytit.

Monkey Go Happy Tales 2

16.5.2014
90%
Hra - Monkey Go Happy Tales 2
Video se načítá
Další hra ze série Monkey Go Happy je tu. Tentokrát tě čeká pět různých příběhů, ve kterých musíš zachránit malé opičky. To nebude jednoduché, musíš použít vhodně všechny věci, které ve hře najdeš.

Monkey GO Happy TalesNÁŠ TIP

4.4.2014
86%
Hra - Monkey GO Happy Tales
Video se načítá
Monkey GO Happy Tales je další z mnoha úspěšných dílů série Monkey Go Happy. Pomůžete různým pohádkovým postavičkám získat, co potřebují? Trpaslíkům chybí hudební nástroje, čertovy boty a skřítkovy je zase zima.

Monkey GO Happy Western

12.1.2015
90%
Hra - Monkey GO Happy Western
Video se načítá
Je tu další pokračování vaší oblíbené hry s opičkami. Navštivte divoký západ, kde na vás bude čekat spousta úkolů, hádanek a dobrodružství! Dokážete se dostat až na konec?
Hra - Monkey GO Happy Western 2
Video se načítá
Máme tu konečně další pokračování této skvělé adventury, kterou máte tak rádi. Dokážete opět rozluštit několik hádanek a úkolů, které vás posunou až na konec? Napřed si vyberte postavu, za kterou budete hrát a můžete se do toho z chutí pustit.

Adam and Eve 3

18.1.2015
82%
Hra - Adam and Eve 3
Video se načítá
Cílem hry je pomoci nalézt Adamovi svoji ženu. Cesta k ní je ovšem velmi spletitá, protože musíte překonat opravdu hodně překážek a hádanek. Některé jsou docela těžké, takže si skvěle procvičíte mozkové závity. Kdo se dokáže dostat až na konec?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.