Oblíbené hry

Hra - Barbie Sorority Girl Dress Up
Video se načítá
Barbie je na vysoké škole populární, protože je prezidentkou sesterstva na vysoké škole. Proto musí vypadat reprezentativně. Dokážeš jí navrhnout takový outfit?

GROW Nano Vol3

29.11.2013
69%
Hra - GROW Nano Vol3
Video se načítá
Abyste dosáhli nejvyšších úrovních ve všech aspektech, musíte zvolit správný postup. To je tedy cílem ve hře GROW Nano Vol3. Dokážete najít pouze jednu správnou variantu, abyste dotáhli vývoj na nejvyšší úroveň.
Hra - Barbie at the Beach Dress Up
Video se načítá
Oblíkačka s Barbie, která se vydala na pláž. Vyber si z rozličeného množství topů, plavek, kraťasů i sukní, doplňků, klobouků, nafukovacích míčů a udělej tu svou Barbie co nejkrásnější.

Rock Singer

3.8.2013
85%
Hra - Rock Singer
Video se načítá
Velice pěkná hra, ve které budete oblékat neznámou rockovou hvězdu. K dispozici budete mít mnoho krásných oblečků, které můžete skvěle sladit dohromady. Navíc můžete přidat i doplněk v podobě mikrofonu.

Shopping Love

12.10.2012
78%
Hra - Shopping Love
Video se načítá
V této klasické oblíkačce se ocitnete uprostřed nákupního střediska a oblečete slečnu, která se rozhodla vyrazit na nákupy. Vyberte jí některý ze zajímavých kousků, kombinujte a vše doplňte šperky, botama a tím správným účesem.

Barbie Bride Dress Up

6.4.2013
67%
Hra - Barbie Bride Dress Up
Video se načítá
I panenka Barbie se chce vdát. Pomozte jí proto s přípravou na její velký den a vyberte pro ni z množství krásných šatů a doplňků podle svého vkusu ty nejlepší, aby jí to opravdu slušelo. Volit můžete z mnoha nejrůznějších korzetů, typických bílích sukní, clých šatů i neobvyklých růžových krátkých…

Mazlíčci ve městě

13.5.2012
70%
Hra - Mazlíčci ve městě
Video se načítá
Parta psích kamarádů se vypravila na výlet do města. Aby udělali patřičný dojem, rozhodli se ustrojit skoro jako lidé. Pomůžete jim s výběrem oblečků a doplňků?

Nevěsta v noci

18.7.2012
70%
Hra - Nevěsta v noci
Video se načítá
Oblečte nevěstu do těch nejkrásnějších svatebních šatů v romantickém prostředí pod hvězdami. Na výběr budete mít z množství sukní jako pro princeznu, které budete moct kombinovat s korzety i elegantními topy. Nakonec zvolte tu nejlepší kytici a boty a nevěsta bude připravena.

Rihanna Dress Up

22.8.2012
72%
Hra - Rihanna Dress Up
Video se načítá
Vyberte to nejlepší a nejzajímavější oblečení i doplňky pro populární zpěvačku Rihannu. Její styl budete moct oživit navíc opravdu zajímavými účesy.

Keep it Classic

22.3.2013
72%
Hra - Keep it Classic
Video se načítá
Pro všechny milovnice módy je tady trocha klasiky. Modelku v této hře budete moct připravit na obchodní schůzku, do kanceláře nebo obléknout do vkusných halenek, sukní, sak a šatů. Nechybí ani elegantní lodičky a doplňky.

90's Rock

30.7.2013
72%
Hra - 90's Rock
Video se načítá
Co byste řekli na to, kdybychom se vrátili zpět do 90 let? Samozřejmě ne celkově, ale jen v módě. S hrou 90 's Rock je to možné a vyzkoušet si tento trend můžete i vy. Na výběr máte z mnoha účesů, šatů, kalhot a doplňků.

Šaty na promoci

29.6.2012
80%
Hra - Šaty na promoci
Video se načítá
Připravte slečnu na oslavu promoce. Vyberte jí podle sebe ty nejvhodnější šaty, účes i doplňky, aby jí to při této důležité události opravdu slušelo.
Hra - Sweet Rocker Anime Version
Video se načítá
Vytvořte si pravou rockerku nebo punkerku v této oblíkaččce! Budete mít na starost krásnou a mladou dívku, která potřebuje pomoci s výběrem oblečení na koncert! Tak jí nenechte čekat a hurá na to!

Barbie Cake

29.4.2012
88%
Hra - Barbie Cake
Video se načítá
Dort panenky Barbie je výborná hra ve které si přijdou na své milovnice zdobení, vaření i této krásky. Vyberte panence oblečení a hlavně tvar sukně, která se stane dortem. Ten pak můžete podle libosti zdobit z opravdu velké nabídky polev, krémů, svíček i jednotlivých cukrových pochoutek. Vše co na…

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?

Grow RPG

1.11.2013
85%
Hra - Grow RPG
Video se načítá
Ve hře Grow RPG si dobře rozmyslete strategii, jak budete stavět jednotlivé budovy, protože jejich pořadí je rozhodující pro jejich vývoj. Hru úspěšně dokončíte pouze v případě, kdy porazíte zlé démony a věřte, že k tomu vede pouze jedna jediná cesta. Pokud ji nedokážete najít, nezachráníte ani…

Randys Jail Break

15.10.2012
68%
Hra - Randys Jail Break
Video se načítá
Dostat se s vězení vlastními silami je opravdu téměř nadlidský výkon. Ve hře Randys Jail Break se přesto o to pokusíte. Cesta za svobodu však vyžaduje bystrost a dobrý úsudek, takže musíte najít tu správnou kombinaci úkonů, které vaši postavu z vězení bezpečně dostanou.

Cupid Forever 2

3.3.2012
86%
Hra - Cupid Forever 2
Video se načítá
V pokračování oblíbené hry Cupid Forever dostanete opět na starost, aby se do sebe zamiloval mladý pár. Tentokrát bude v zoologické zahradě. Když Cupidovi namícháte na šíp špatné ingredience budou se dít zajímavé věci s nejrůznějšími zvířaty. Tak nenechte pár dlouho čekat...

Avie Halloween Style

19.11.2013
83%
Hra - Avie Halloween Style
Video se načítá
Mladá a krásná Avie se chystá na Halloween a neví co na sebe. Tak jí pomozte vybrat to nejlepší jen pro ni. Budete mít i více úkolů jako pomáhat kamarádovi v laboratoři, budete moci si udělat nové nehty nebo se fotit v parku. Nečekejte a zkuste si tuto hru.

Grow Valley

2.1.2012
74%
Hra - Grow Valley
Video se načítá
Grow Valley je zajímavá hra s pěknou grafikou, kde budete zvelebovat jedno krásné údolíčko. Postupným klikáním na různé ikony pod obrázkem vytvoříte lidské sídlo se všemi továrnami, elektrárnami i silnicí. Podle pořadí, v jakém ikony zvolíte, bude vypadat výsledek. Objevíte všechny varianty?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.