Oblíbené hry

Pageant Queen

5.7.2013
60%
Hra - Pageant Queen
Video se načítá
V této krátké oblíkačce si zvolte své tři favoritky. Oblečte je, nasaďte jim šperky a pak je rozházejte na stupínek vítězů, podle toho, která je podle vás nejkrásnější. Dejte jim korunky a odznáček s umístěním a pak se můžete podívat jak na vyhlášení.

Leather And Lace

27.3.2013
71%
Hra - Leather And Lace
Video se načítá
V klasické oblíkačce Leather And Lace najdete slečna, která se chystá vyrazit do města za zábavou. Vyberte jí podle svého vkusu to nejlepší oblečení, účes, boty i doplňky, aby jí to opravdu slušelo. Volit můžete z široké nabídky moderních kalhot, sukní, triček i bundiček.

Meme Generator

1.11.2013
80%
Hra - Meme Generator
Video se načítá
MEME komiks letí světem a vy máte možnost si jeden vytvořit s tímto MEME generátorem. Vybrat si budete velké množství meme obličejů a postaviček. Vytvořte si tedy vlastní komix, s bublinami a vtipnými obrázky.

Habla Kadabla

6.8.2013
75%
Hra - Habla Kadabla
Video se načítá
Habla Kadabla je zábavná adventura, ve které musíte pomoci mladé čarodějce vypátrat zloděje, který jí v noci z obchodu se suvenýry ukradl kasu plnou peněz. Abyste odhalili stopy, které vás k zloději dovedou, je potřeba pořádně prozkoumat celé město.
Hra - Barbie New Year's Outfits
Video se načítá
Pomozte Barbie vykročit tou správnou nohou do Nového roku a vyberte jí zajímavé oblečení, účes a doplňky.
Hra - Barbie School Girl Dress Up
Video se načítá
Pomůžeš vybrat barbie vhodné oblečení do školy? Vybírat můžeš z různých účesů, šatů a doplňků. Jak bude vypadat tvůj model?

Barbie Princess Story

30.1.2014
92%
Hra - Barbie Princess Story
Video se načítá
Zahrajte se společně s Barbie na princeznu Ariel, Jasmínu a Rapunzel a oblečte se přesně na jejich styl. Kromě toho budete plnit, i další úkoly mezi které patří česání vlasů, nalezení klenotů a chytání vzácných drahokamů.

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Magazine Styler

25.7.2013
84%
Hra - Magazine Styler
Video se načítá
Magazine Style je perfektní hra pro všechny dívky, které se zajímají o módu. Ve hře si totiž můžete vytvořit vlastní módní časopis. Na výběr budete mít různé pozadí, rámečky, obrázky lidí a ještě mnohem více. Ukažte svou kreativitu a vytvořte ten nejkrásnější časopis o módě.

Pyžamový večírek

2.6.2012
95%
Hra - Pyžamový večírek
Video se načítá
Co všechno si dokážete představit, že byste dělaly na správném holčičím pyžamovém večírku? V této hře nechybí snad nic. Zkuste si barvení vlasů, pleťové masky i co nejšetrnější odstraňování nepříjemných chloupků...
Hra - Historical Art Model Dress Up
Video se načítá
Tak to tu ještě nebylo! Oblíkačka v historickém duchu. Vyberte své modelce stylový účes, ty nejkrásnější šaty, boty i doplňky a vytvořte si tak princeznu, hraběnku nebo komtesu podle vlastních představ.

Copy Celebrity Looks

12.1.2013
87%
Hra - Copy Celebrity Looks
Video se načítá
Vyberte si jednu ze čtyř současných celebrit a zkuste podle ní co nejvěrněj upravit běžnou modelku. Budete si moct zvolit z několika modelek podle toho, která má nejpodobnější tvar obličeje a potom už přijde na řadu ten správný účes, barva očí, líčení, šperky a oblečení. Až skončíte, přesvědčte se…

Avie: Christmas Style

6.1.2014
88%
Hra - Avie: Christmas Style
Video se načítá
Prožijte společně s Avie Vánoce, přes které zažívá mnoho dobrodružství. Pomozte jí nakoupit nové oblečení a vybrat pěkného domácího miláčka. Dokážete obejít všechny obchody a získat, co nejvíce předmětů?

Fashion Model Makeover

12.3.2013
93%
Hra - Fashion Model Makeover
Video se načítá
Fashion Model Makeover je opravdu povedená a dobře propracovaná hra, ve které budete měnit image hlavní hrdince, co se chce ze zanedbané šmudly stát pravou modelkou. Nechybí nic z oblíbených zkrášlovacích procedur - čištění pleti, make up, ani oblékání. Tak se do toho rychle pusťte :)

The Black Knight

1.8.2012
65%
Hra - The Black Knight
Video se načítá
Black Knight je netradiční bojovka, ve které se jménem krále pustíte do vybírání peněz od poddaných. Práce to nebude snadná, protože ve stanoveném časovém limitu musíte nasbírat dostatek financí, abyste krále potěšili.

Princezna válečnice

14.1.2013
75%
Hra - Princezna válečnice
Video se načítá
V této netradiční oblékací hře připravíte do bitvy pravou válečnickou princeznu. Jako inspirace Vám můžou posloužit hrdinské historické velkofilmy nebo seriály, kde s nájezdníky a obludami bojují nejen stateční muži. Jaké jí zvolíte oblečení, chrániče, účes a samozřejmě štít s mečem?

Sunny Lunch Box

7.9.2012
64%
Hra - Sunny Lunch Box
Video se načítá
Představte si, že se v krásném letním dni chcete vypravit na výlet. Jak by měla vypadat Vaše krabička na oběd? Jaký si uděláte obložený chleba, jaké ovoce máte rádi? Nakonec zvolte barvy i samotné obědové krabičce.

Hairstyle Wonders

4.3.2013
80%
Hra - Hairstyle Wonders
Video se načítá
Pro všechny nadšené kadeřnice je tady pěkná hra, ve které budete moct svěřené slečně vytvořit některý z mnoha účesů. Je jen na Vás jakou délku zvolíte, jestli použijete žehličku na vlasy, nebo naopak natáčky a jakou barvu vyberete. Nejdříve ale bude třeba slečně vlasy pořádně umýt a vysušit. Úplně…

Bratz 25 Ice Champions

12.8.2011
80%
Hra - Bratz 25 Ice Champions
Video se načítá
Tak trochu neobvyklá hra s tématikou Bratz. Nejde totiž o oblékací ani make up hru. V této hře jste na šampionátu v bruslení a vaším úkolem je připravit úžasnou show. Vyberte si správnou muziku a vytvořte choreografii pro vaši bruslící Bratz panenku. Potom si samozřejmě můžete celou show…

Bratz fashion show

9.3.2012
86%
Hra - Bratz fashion show
Video se načítá
Výborná oblíkačka, ve které můžete podle svých představ nastrojit hned několik panenek Bratz najednou.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.