Oblíbené hry

Famous Date

13.6.2013
89%
Hra - Famous Date
Video se načítá
Famous Date není hra v pravém slova smyslu, ale spíš velice zajímavý test, který Vám po sérii otázek určí, kdo z celebrit by byl právě pro Vás tím nejlepším partnerem pro rande snů. Tak neváhejte jděte do toho!
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Barbie Dotted Dresses

9.10.2013
79%
Hra - Barbie Dotted Dresses
Video se načítá
Oblečte Barbie podle svých představ. Máte na výběr z několika účesů a spoustu puntíkovaných věcí a šatů. Samozřejmostí jsou i módní doplňky, které Barbie zvýrazní. Oblečte jí tak, aby byla naprosto půvabná.

Barbie in Candyland

25.10.2013
72%
Hra - Barbie in Candyland
Video se načítá
Vydej se do světa sladkostí, bonbonů a lízátek! Barbie se musí umět obléct pro každou příležitost a tohle je přesně jedna z těch speciálních. Vyber jí jedny ze šíleně barvených šatů, ozdob ji bonbonovými doplňky, ať se hodí do sladkého světa.

Barbie Architect Dress Up

20.12.2013
80%
Hra - Barbie Architect Dress Up
Video se načítá
Oblečte krásnou Barbie do práce. Barbie se stala úspěšnou architektkou a potřebuje vaši pomoc. Změňte jí visage a oblečte jí do stylového oblečení.

Wedding Trouble

9.4.2012
96%
Hra - Wedding Trouble
Video se načítá
Wedding Trouble je super hra pro všechny holky, které si někdy představovaly, jak by asi měla vypadat jejich svatba. Postupně si totiž podle svých představ budete moct vybrat a vyzdobit svatební místo, nakoupit oblečení pro nevěstu i ženicha a zvolit všechny nezbytné doplňky. Na rozdíl od běžných…

Barbie Dressup

12.4.2012
67%
Hra - Barbie Dressup
Video se načítá
Oblečte si panenku Barbie podle svého vkusu v této velice povedené a graficky výborně ztvárněné hře. Vyberte pro Barbie ten správný účes, triko i kalhoty a samozřejmě doplňky. Všechno jak jinak, než v klasických barbie barvách.
Hra - Barbie Indian Princess Dress Up
Video se načítá
Oblečte krásnou Barbie v exotické Indii. Máte na výběr ze spousty tradičního indického oblečení a šperků. Udělejte jí krásný účes, vyberte jí oblečení, ve kterém bude naprosto neodolatelná a samozřejmě nějaké ty šperky. Potom už se můžete jen kochat, jak stojí u slavného Taj Mahal.

Barbie Roman Princess

27.9.2013
75%
Hra - Barbie Roman Princess
Video se načítá
Barbie přichází s novým nápadem a to převléci se za římskou bohyni. Pomůžeš jí s tímto problémem a vybereš jí pěkný účes, šaty a doplňky?
Hra - Barbie Russian Doll Dress Up
Video se načítá
Oblečte Barbie do tradičních ruských krojů! Vybírejte z krásně barevného šatstva a čepců nebo květin, které jí můžete dát. Udělejte jí i účes a samozřejmostí budou i nějaké ty šminky.

Haunt the House

30.4.2013
84%
Hra - Haunt the House
Video se načítá
Haunt the House je skvělá oddychová hra, ve které v roli duch bude vaším úkolem vystrašit všechny obyvatele velkého a starého domu. Ti se budou různé procházet po místnostech, přičemž vy je musíte následovat a v pravý čas se převtělit do předmětu v jejich blízkosti.

From Ugly To Pretty

31.12.2013
88%
Hra - From Ugly To Pretty
Video se načítá
Pomozte této mladé šprtce vypadat dobře. Je totiž zamilovaná do nejoblíbenějšího kluka ze školy. Jenže on o ní nestojí, protože je pro něj ošklivá. Vaším úkolem jí bude zkrášlit tak, aby jen zářila.

Hip Hop Barbie

22.11.2013
79%
Hra - Hip Hop Barbie
Video se načítá
Vystrojte krásnou Barbie do hip hopového oblečení. Budete mít na výběr ze spousty oblečení z 80. a 90. let!! Tak zapojte vaši fantazii a vystrojte jí podle sebe.

I love My Computer

18.6.2013
87%
Hra - I love My Computer
Video se načítá
Tak u této hry se určitě zasmějete! Určitě to každý z vás zná, když se vám sekne počítač nebo dělá to, co nechcete. Tak tento pán má nervy úplně na krajíčku. Co ho takhle rozmlátit na 8 způsobů? Doporučujeme vyčkat co nejdéle a pak začněte hledat, je to opravdu sranda. Tak neváhejte a vyzkoušejte.

Mutační komora

30.12.2012
85%
Hra - Mutační komora
Video se načítá
Profesor ze super seriálu Futurama vymyslel další zajímavý stroj. Tentokrát je to mutační komora ve které může podle libosti namíchat těla, hlavy a oči svých přátel. Zkuste si to taky a vytvořte i ty nejneuvěřitelnější kombinace ;)
Hra - Strapless Short Prom Dresses
Video se načítá
Ples je pro mladé lidi důležitá událost, kde se musí projevovat slušně a to nejen chováním, ale i oblečením. V této hře bude vaším úkolem připravit mladou slečnu na její první ples. Vyberte jí účes, make-up, šaty doplňky, aby na plese vypadala, co nejlépe.

Pixel Bomb

13.11.2012
70%
Hra - Pixel Bomb
Video se načítá
V této postřehové hře budete mít jediný úkol - odstranit co nejrychleji všechny hvězdičky z herního pole. Dosáhnete toho tak, že se jich dotknete kurzorem myši. Jak rychle dokážete projít všechny levely? Hra může mít problém s ukládáním výsledku a je pravděpodobné, že se vůbec neuloží.

Monster High Fashion

5.7.2012
89%
Hra - Monster High Fashion
Video se načítá
Je tady super hra pro všechny, kdo mají rádi Monster High. Budete totiž moct obléct ne jednu, ale hned několik žaček této strašidelné střední školy. Budou vypadat jako v seriálu, nebo je vylepšíte podle své vlastní fantazie?

Monster High Avatar

2.6.2013
96%
Hra - Monster High Avatar
Video se načítá
Napadá Vás jak by mohl vypadat nový student nebo studentka strašidelné střední školy Monster High? V této super hře si ho budete moct celého podle vlastní fantazie vytvořit. Bude to holka nebo kluk? Jaký bude mít tvar obličeje, oči, uši, pusu, nos, vlasy,...? Všechno je jen a jen na Vás.
Hra - Decorate the Gingerbread Boy
Video se načítá
Udělejte si svého vlastního vánočního panáčka, kterému můžete vybrat oblečení a vymalovat ho a všemožně dekorovat. Bude váš perníkový panáček, ten nejhezčí?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.