Poslední hrané hry

Animal Dash

7.3.2012
75%
Hra - Animal Dash
Video se načítá
V této opravdu zajímavé závodní hře pojede na nejrůznějších zvířatech jako je kůň, kráva nebo dokonce žirafa. Navíc zvířata běhají po zadních :) Abyste dorazili do cíle v pořádku a nejlépe jako první, musíte vyrovnávat jejich vzpřímenou polohu šipkami vpravo a vlevo.

My Little Pony

30.5.2011
61%
Hra - My Little Pony
Video se načítá
Líbí se vám ponící? A chtěli byste si některého z nich vyzdobit podle svých představ? Potom vyzkoušejte tuto hru, kde si můžete svého poníka vytvořit tak, jak chcete. Vyberte mu hřívu, barvu očí nebo třeba křídla jako měl Pegas, je to jen na vás.

Ariel: Naughty And Nice

29.6.2015
79%
Hra - Ariel: Naughty And Nice
Video se načítá
Pomozte mladé Ariel s výběrem nového moderního stylu. Který jí nejlépe sluší?

Ariel's Dazzling Makeup

31.5.2015
83%
Hra - Ariel's Dazzling Makeup
Video se načítá
Ariel se chystá na královskou oslavu, pomozte jí s výběrem a aplikací make-upu, který jí chybí k dokonalosti.
Hra - Strikingly Beautiful Princess Ariel
Video se načítá
Změňte princeznu Ariel k nepoznání. Vyberte jí netradiční účes, šaty a doplňky. Bude vaše Ariel krásná?

Beautiful Mermaid

14.5.2015
88%
Hra - Beautiful Mermaid
Video se načítá
Vytvořte si mořskou pannu podle vašich představ, na výběr máte krásné účesy a doplňky, které můžete aplikovat. Podaří se vám vybrat nejlepší?

Shopaholic New York

4.5.2013
98%
Hra - Shopaholic New York
Video se načítá
Oblíbená série her plných nakupování, módy a krásy Shopaholic je opět tady a tentokrát Vás zavede do ulic jednoho ze světových center módy - New Yorku. Užijte si ty nejluxusnější obchody, ve kterých budete moct vybírat z pestré nabídky super obleční, bot, šperků, kabelek nebo i účesů. Jediným…

Shopaholic Milan

28.4.2013
98%
Hra - Shopaholic Milan
Video se načítá
Vítejte v módní metropoli Miláně a vydejte se na super nákupy těch nejlepších hadříků, luxusních šatů, šperků, bot, kabelek... Co víc si holka s citem pro módu a oblékání může přát? Tak na nic nečekejte a pojďte to taky zkusit, obchody už na Vás čekají ;) Peníze můžete vydělat tak, že navštívíte…

Frozen Anna Save Elsa 2

10.7.2015
76%
Hra - Frozen Anna Save Elsa 2
Video se načítá
Anna z ledového království musí zachránit svoji sestru, která byla zamrazena do kusu ledu. Musíte za pomoci kamaráda sněhuláka nasbírat všechna srdce. Poté stačí přijít k Else a její prokletí bude zlomeno.

Závody pštrosů

15.7.2014
70%
Hra - Závody pštrosů
Video se načítá
Zazávoď si se pštrosy až ve čtyřech hráčích na jednom počítači. Vše se ovládá pomocí jednoho akčního tlačítka, každý hráč má jiné. Pomocí něj skáčeš, plachtíš, i sprintuješ. Zahrát si můžeš i sama proti počítačům.

Fart king Bros

13.3.2014
70%
Hra - Fart king Bros
Video se načítá
Dva malý domorodci potřebují najít všechny části svého totemu. Pomoci jim musíte Vy. Díky jejich schopnosti prdět se dostanete ii do vyšších pater, kde posbíráte co bude potřeba. Dále jen donesete části k totemu.
Hra - Grilled Bacon Meatloaf Burger
Video se načítá
Pomozte slečně připravit lahodný burger! Nejdříve si musíte namlít maso. Jakmile budete mít mleté maso hotové, je potřeba jej dochutit. Následně vytvoříte bochánky a dáte je na gril. Pak jen přidáte bulku, zeleninu a grilovanou slaninku.

Dekorace dortu

12.8.2011
78%
Hra - Dekorace dortu
Video se načítá
V této hře si můžeš vyzkoušet, jaké to je dělat v cukrárně. Ozdob si dorty, které jsou oblíbené v Americe a vytvoř unikátní vzhled. Hra je sice jednoduchá, ale zato hezky zpracovaná.

Yorkie Lover Secrets

7.2.2014
87%
Hra - Yorkie Lover Secrets
Video se načítá
Dejte Yorkiemu a jeho majitelce nový vzhled a to za pár minut. Oba potřebují vyčistit pleť, pořádně osprchovat a nakonec vybrat hezké šaty a doplňky.

Elsa Christmas Manicure

17.12.2014
86%
Hra - Elsa Christmas Manicure
Video se načítá
Pokud máte rády péči o nehty, pak je tato hra přesně pro Vás. Dokážete si představit, že po Vás bude chtít pomoci Elsa. Postarejte se o její ruce, upravte nehty a vyberte ideální odstín laku a také ozdoby na nehty.

Bratz Facial Makeover

18.11.2012
95%
Hra - Bratz Facial Makeover
Video se načítá
Je tady panenka Bratz, která tentokrát není úplně dokonalá a je jen na Vás, abyste z ní udělaly krásku. Vzpomeňte si jak je potřeba postarat se o pleť před samotným líčením a upravte jí obočí, zbavte ji pupínků, použijte pleťové masky a další nezbytnosti. V závěrečné fázi uplatněte svou fantazii a…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.