Poslední hrané hry

Texas Hold´em

30.5.2011
45%
Hra - Texas Hold´em
Video se načítá
Zahrajte si obměněnou verzi pokeru - Texas Hold´em. V této hře máte pouze 2 karty vlastní a 5, které sdílíte se všemi proti hráči. Vaším cílem je získat co nejlepší kombinace, díky které můžete své protivníky porazit a získat od nich kredity.

Beetle Ju Adventures

20.11.2013
76%
Hra - Beetle Ju Adventures
Video se načítá
Hra Beetle Ju Adventures prověří hráčovo myšlení. Zahrajete si za malého broučka, který musí pomoci ostatním muškám, které poletují kolem. Přiveďte je do domečku a dostanete odměnu. V pokročilých kolech si budete moci pomáhat minami, které odstřelují kameny.

Fly Me To The MoonHra na skóreHra o medaile

17.7.2014
75%
Hra - Fly Me To The Moon
Video se načítá
Fly Me To The Moon je zábavná hra, ve které se budete snažit dostat k měsíci a zabodnout do něj vlajku. Směrem k měsíci se pohybujete tak, že se odrážíte od otáčecích kol. Tím však také dáváte do pohybu bránu, která je před měsícem.

Papa PearHra na skóreHra o medaile

20.1.2015
83%
Hra - Papa Pear
Video se načítá
Střílejte kuličky tak, aby po cestě trefily co nejvíce překážek ,protože pouze toto je cesta, jak dosáhnout na co nejvyšší skóre. Dokážete také v každém kole trefit alespoň jednou kuličkou každý z hladových pytlů dole? Pokud ne, tak se s postupem do dalšího kola rozlučte předčasně.

Ultimate Mega HoopsHra na skóreHra o medaile

2.7.2014
73%
Hra - Ultimate Mega Hoops
Video se načítá
Další skvělá hra na váš postřeh. Vaším úkolem bude naházet během 10 kol, co největší počet košů. Obtížnost se stále zvyšuje.

Beads PuzzleHra na skóreHra o medaile

1.4.2015
76%
Hra - Beads Puzzle
Video se načítá
Další parádní hra, ve které můžete získat medaili! Stačí správně spojovat stejně barevné kuličky a získat požadované skóre. Spojit musíte minimálně tři stejné kuličky. Hra obsahuje tři obtížnosti.

Beautiful Beginning

27.1.2016
77%
Hra - Beautiful Beginning
Video se načítá
Vaším úkolem v této hře bude ponacházet rozličné ztracené předměty. Aby se vám to podařilo, musíte být při hledání skutečně pozorný a hledat i na neobvyklých místech. V případě, že nebudete moci najít žádný další předmět, využijte dostupnou nápovědu.

Bomboozle 3

9.7.2014
73%
Hra - Bomboozle 3
Video se načítá
Spoustu zábavy si užijete ve hře Bomboozle 3, kdy je potřeba praskat barevné balónky. Čím větší skupinu balónků se Vám podaří zničit, tím vyšší skóre dostanete jako odměnu.

Bug Match

2.3.2016
75%
Hra - Bug Match
Video se načítá
Cílem této hry je spojovat trojice obrázků se stejným hmyzem. Jakmile se vám podaří stejnou trojici spojit, zmizí z hrací plochy a vy získáte body. Na každé kolo máte jen omezený čas, během kterého se musíte snažit nasbírat co nejvíce bodů.
Hra - Ancient Jewels: Lion Temple
Video se načítá
Další klasická hra, ve které musíte spojovat 3 stejně barevné drahokamy. Dávat pozor si musíte na spodní hranici.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.