Poslední hrané hry

The Bony Puzzler

29.10.2015
70%
Hra - The Bony Puzzler
Video se načítá
Cílem v této hře bude nasbírat všechny dýně. Pomocí děla na ně budete střílet kostlivce.

Free The Fish

6.11.2011
82%
Hra - Free The Fish
Video se načítá
V této hře budete muset pomoci rybičkám z uvěznění. V každém levelu jsou totiž připoutány řetězy a vaším úkolem uvolnit je z nich. Ne vždy to bude snadné a na řešení možná nepřijdete na první pokus. O důvod víc, proč ji vyzkoušet, určitě vás zabaví na dlouho.

Rescue Panda

8.1.2014
74%
Hra - Rescue Panda
Video se načítá
Ve hře Rescue Panda si užijete mnoho zábavy, ale také si procvičíte mozkové závity. Cílem hry je dostat pandy do koše, který se nachází na zemi. Musíte však postupovat správně, protože jinak se pandy do koše nedostanou. V takovém případě musíte kolo hrát znovu.

Bounzy 2Hra na skóreHra o medaile

30.11.2013
89%
Hra - Bounzy 2
Video se načítá
Zahrajte si tuto super hru, ve které budete mít za úkol vyčistit každý level od krve lačných zombie! Ze začátku vám to přijde jako sranda, ale později vás smích přejde. Je dobré využívat zdi, pomocí kterých se kulky odrážejí. Myslíte si, že dokážete vyčistit každý level?

Cookie CruncherHra na skóreHra o medaile

13.9.2014
73%
Hra - Cookie Cruncher
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete pojídat sušenky. Vaším úkolem jich bude sníst co nejvíce během časového limitu. Snažte se jíst co nejvíce stejných sušenek pro násobení bodů.

Epic CoasterHra na skóreHra o medaile

9.7.2014
78%
Hra - Epic Coaster
Video se načítá
Zajezděte si na horské dráze! Vaším úkolem je překonat co největší vzdálenost než se zřítíte. Plňte různé úkoly a získejte nejvíce bodů!!

SD-PongHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou postřehovku na styl ping-pongu. Vždy, když odrazíte míček, tak dostanete 10 bodů. Pokud se vám podaří prostřelit obranu soupeře, dostanete bodů 100!

Sky DropHra na skóreHra o medaile

1.8.2014
70%
Hra - Sky Drop
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které se budete snažit dostat atrakci s dětmi co nejvýše. Vždy se musíte snažit, aby ukazatel byl na zeleném či modrém poli.
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.

DoeoHra na skóreHra o medaile

13.9.2013
78%
Hra - Doeo
Video se načítá
Myslíte si, že máte dobrý postřeh a reakce? Tak si to můžete otestovat na této hře. Vaším úkolem bude vysbírat každé kolo nejméně 100 růžových Doeos, abyste mohli postoupit do dalšího levelu. Ovládá se pouze pohybem myši. Zvládnete je vysbírat všechny?

FrozenHra na skóreHra o medaile

22.11.2014
76%
Hra - Frozen
Video se načítá
Máme tu parádní hru, ve které budete spojovat ledové kostky. Kostky k sobě spojujete podle stejného počtu prasklin. Kostky s postavičkou nelze otáčet.

Disco BowlingHra na skóreHra o medaile

3.8.2012
79%
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky bowlingu je tady bezvadná hra, kterou si díky stylovému prostředí i super grafice určitě užijete. Odhadněte správně směr hodu i sílu nápřahu a sražte co nejvíce kuželek.

Bongo BallsHra na skóreHra o medaile

17.6.2014
67%
Hra - Bongo Balls
Video se načítá
Máme tu skvělou zuma pařbu! Střílejte barevné kuličky do hada tak, abyste vždy vytvořili tři stejné, které pak mohou zmizet. Dávejte si pozor, aby vám had neutekl do díry.

Western ShooterHra na skóreHra o medaile

30.7.2014
70%
Hra - Western Shooter
Video se načítá
Sestřelte co nejvíce letících láhví! Body získáte i za sestřelení terče, který má sova. Dávejte si pozor na letící rybu, tu nesestřelujte.

Pop A BalloonHra na skóreHra o medaile

19.6.2014
75%
Hra - Pop A Balloon
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou a jednoduchou hru, ve které propichujete balónky. Musíte propíchnout jen ty zelené a nenechat žádný uniknout. Pokud propíchnete červený, nebudete moci nějakou dobu propichovat.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Yetisports 1Hra na skóreHra o medaile

8.10.2014
63%
Hra - Yetisports 1
Video se načítá
Podaří se vám odpálit tučňáka co nejdále? Vaším úkolem bude odpálit tučňáka, který seskočí dolů. Na získání největšího skóre máte 5 pokusů, které se sečtou.

BallieUpHra na skóreHra o medaile

12.7.2014
74%
Hra - BallieUp
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru s názvem BallieUp. Vaším úkolem bude letět do výšky a sbírat barevné kuličky. V pohybu vás udržují hvězdy, které musíte také sbírat. Dávejte si pozor na červené kuličky.

Get a HeadHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Get a Head
Video se načítá
Zahrajte si velmi jednoduchou hru, kde utrhnete robotovy hlavu a odkopnete na skládku. Vaším úkolem je získat nejvyšší skóre.

Diamond MineHra na skóreHra o medaile

5.8.2013
65%
Hra - Diamond Mine
Video se načítá
Hra Diamond Mine je postřehovka, ve které si bude moct otestovat svůj postřeh a reakce. Cílem této hry je spojovat diamanty stejné barvy. Hra je na pohled jednoduchá, ale občas se vám může i stát, že vám dojdou možnosti a hra skončí. Podaří se vám jich spojit co nejvíce?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.