Poslední hrané hry

Grow Park

29.8.2015
73%
Hra - Grow Park
Video se načítá
Cílem hry je vybudovat co nejvíce vyvinuté společenství. Jak budete stavět jednotlivé prvky, tak budete muset doufat, aby se co nejvíce vyvinuly. Kdo dosáhne největší vyspělosti?

Puzzle Freak

23.5.2011
74%
Hra - Puzzle Freak
Video se načítá
Tato stolní hra se skládá z různých miniher, kde je vaším úkolem správně poskládat rozházené puzzle ve vymezeném čase. Hru mohou hrát až čtyři hráči proti sobě, nebo proti počítači.

Moonster Safe

19.4.2014
87%
Hra - Moonster Safe
Video se načítá
Příšerky ztroskotaly nad naší planetou a někdo je uzamkl do malých kovových schránek. Pomůžeš jim dostat se ven? Stačí překonat různorodé logické úkoly a otevřít všechny schránky. Udělej to na co nejmenší počet kliků myší!

Wedding Trouble

9.4.2012
96%
Hra - Wedding Trouble
Video se načítá
Wedding Trouble je super hra pro všechny holky, které si někdy představovaly, jak by asi měla vypadat jejich svatba. Postupně si totiž podle svých představ budete moct vybrat a vyzdobit svatební místo, nakoupit oblečení pro nevěstu i ženicha a zvolit všechny nezbytné doplňky. Na rozdíl od běžných…
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.

Avie Halloween Style

19.11.2013
83%
Hra - Avie Halloween Style
Video se načítá
Mladá a krásná Avie se chystá na Halloween a neví co na sebe. Tak jí pomozte vybrat to nejlepší jen pro ni. Budete mít i více úkolů jako pomáhat kamarádovi v laboratoři, budete moci si udělat nové nehty nebo se fotit v parku. Nečekejte a zkuste si tuto hru.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.
Hra - Cargo Bridge Armor Games Edition
Video se načítá
Máme tu pro vás suprovou logickou hru od Armor games. V této hře bude vaším úkolem stavět mosty pro vojáky, co přejdou na druhou stranu a odnesou náklad nazpět. Proto musíte postavit most tak silný, aby se s nimi nezřítil. Povede se vám v každém levelu most postavit?
Hra - Clawdeen Wolf Real Haircuts
Video se načítá
Vyzkoušejte si na Clawdeen, jaké je náročné stříhat vlasy. Tato hra je výjimečná tím, že je velmi náročná na ovládání, a proto je obtížnější získat střih, který potřebujeme. Pokuste se udělat, co nejhezčí účes, aby vypadal reálně a Clawdeen se líbil.

Moji krásní mazlíčci

19.5.2012
90%
Hra - Moji krásní mazlíčci
Video se načítá
Pro všechny milovnice a milovníky roztomilých zvířátek je tady skvělá hra, ve které si ověříte i svůj postřeh a rychlost. Dostanete totiž na starost malého pejska, kočičku a koníka a budete muset co nejrychleji plnit jejich přání tak, aby nebyli smutní.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.