Poslední hrané hry

Hra - Monkey Go Happy Mini Monkeys 3
Video se načítá
Je tady už třetí pokračování super logické adventury ze série Monkey Go Happy, kde bude zase pomáhat jedomu z velké rodiny smutných opiček hledat všech 15 jejich maličkých potomků. Aby se Vám to na velké lodi podařilo, musíte rozluštit několik logických hádanek a dobře použít všecny užitečné věci.…

Monkey GO Happy Easter

23.4.2014
87%
Hra - Monkey GO Happy Easter
Video se načítá
Zahrajte si další pokračování vaší oblíbené hry Monkey GO Happy Easter! Tento Velikonoční speciál vás určitě pobaví. Jako vždy opičky jsou smutné a jediné co je rozveselí, jsou vajíčka! Tak jim pomozte jich najít co nejvíce a vyřešte pár úkolů, které vás dovedou až na konec hry.

Betsy's Crafts: Mosaic

28.9.2014
77%
Hra - Betsy's Crafts: Mosaic
Video se načítá
Betsy vyrábí zajímavé obrazy v mozaikovém stylu. Tentokrát je výroba na vás, S výsledkem budete překvapené.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…
Hra - Monkey go happy marathon 2
Video se načítá
Další pokračování super logické adventury i pro ty nejmenší, kde máte za úkol rozesmát opičku, je tady. Tentokrát si vyberete jednu z opičí rodiny a budete plnit originální a vtipné úkoly. Ve hře jde jako vždy o to, použít co nejméně kliknutí.

Monkey Go Happy Marathon 4NÁŠ TIP

2.9.2013
90%
Hra - Monkey Go Happy Marathon 4
Video se načítá
Máme tu pro vás další senza díl této logické hry! Opět máte rodinku smutných opiček, které potřebují rozesmát. Klikejte na osoby nebo předměty a vyvolejte reakci, která je rozesměje. Zapojte mozkové buňky a rozluštěte každý level. Podaří se vám je pokaždé rozesmát?
Hra - Monkey Go Happy Christmas
Video se načítá
I roztomilé opičky Monkey Go Happy se připravovaly na Vánoce. V této další povedené adventuře, která jistě zaujme i ty nejmenší hřáče, jedné z nich budete pomáhat hledat všechny důležité věci na ozdobení jejich obydlí a vánočního stromečku. Každá z věcí, jejichž stíny uvidíte ve spodní části…

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)

School Flirting Game 2

11.9.2013
90%
Hra - School Flirting Game 2
Video se načítá
Druhý díl flirtovací hry tě zavádí do tradičního japonského prostředí. S hlavní hrdinkou se snažíš upoutat pozornost co nejvíce kluků, aby ti leželi u nohou (nebo spíše létali za tebou). Dávat pozor musíš na sokyně - když se ti bude nějaká snažit kluka přebrat, "přebiješ" ji co nejrychlejším…
Hra - Disney Princesses Bridesmaids
Video se načítá
Barbie má v dnešní den dlouho očekávanou svatbu s Kenem a proto potřebuje krásné svatební šaty a dokonale oblečené družičky. Pomozte každé z nich s výběrem šatů.
Hra - Design Your Disney Princess Ring
Video se načítá
Pripravte pre jednu princeznú krásny zásnubný prsteň, ktorý by sa hodil práve k nej. Bude s Vašim výsledkom spokojná?
Hra - Modern Princess Cover Girl
Video se načítá
Vyberte si jednu z princezen a dostaňte ji na titulní stranu módního časopisu. K tomu ji samozřejmě musíte obléci, vybrat make-up a ozdobit titulní stranu. Zvládnete to?
Hra - Disney Princess Christmas Eve
Video se načítá
Princezny z různých království se sešli, aby si udělali vánoční večírek. Oblečte každou z nich, aby oslava mohla začít v honosném stylu.
Hra - Disney Princess Pregnant Brides
Video se načítá
Oblečte si tři nádherné princezny během těhotenství. Vyberte jim vhodné oblečení na společenskou událost.

Disney Princess Hipsters

1.12.2015
86%
Hra - Disney Princess Hipsters
Video se načítá
Oblečte princezny jako moderní hipsterské dívky z dnešní doby. Každá z nich má originální doplňky, šaty a účes. Vyberte pro každou z nich nejkrásnější věci.

Disney Princess Selfie

2.10.2015
65%
Hra - Disney Princess Selfie
Video se načítá
Princezny z Disney světa mají chuť na společné šelfu a proto by se chtěli upravit. Pomůžete každé z nich s výběrem šatů a doplňkem?
Hra - Disney Princesses Night Out
Video se načítá
Oblečte tři princezny na diskotéku a vyberte jim nejlepší kousky ze šatníku. Nezapomeňte ani na impozantní účesy a doplňky.

Fish Tales Deluxe

31.8.2013
90%
Hra - Fish Tales Deluxe
Video se načítá
Jako malá rybička v moři tě čeká těžký úkol. Musíš jíst, ale sníst můžeš pouze ryby, které jsou menší než ty. Postupně rosteš a rosteš a můžeš jíst i větší ryby. Některé na tebe ale budou velké vždycky. Snaž se uhnout všem nástrahám a dostat se do dalšího kola!

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Draughts

4.2.2016
70%
Hra - Draughts
Video se načítá
V této hře máte za úkol sebrat všechny protihráčovy pěšáky. Skákat můžete pouze šikmo do stran. Pokud se dostanete na druhý konec herní plochy, můžete si udělat dámu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.