Poslední hrané hry

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

Papa's Cheeseria

25.6.2015
88%
Hra - Papa's Cheeseria
Video se načítá
Zahrajte si parádní díl z dílny Papa's. Tentokrát si vaši zákazníci budou chtít dát pořádný sýrový toast. Na výběr mají hodně možností! Všechny druhy sýrů a toastů. Navrh přidáte nějaký doplněk a za dobré ohodnocení dostanete vysoké dýško. Za peníze pak můžete nakupovat různá vylepšení.

Classic Pacman

17.9.2013
80%
Hra - Classic Pacman
Video se načítá
Hra Pacman je sice stará, ale právě o to lepší. Zahraj si tuhle klasiku a se žlutým Pacmanem se vydej jíst kuličky a utíkat duchům v zapeklitém bludišti. Aby ses dostala do dalšího kola, musíš sníst úplně všechny. Kolik se ti povede získat bodů?

Ms. PacmanHra na skóreHra o medaile

9.7.2013
80%
Hra - Ms. Pacman
Video se načítá
Ms pacman je super stará hra, na kterou mnozí z vás rádi vzpomínají. Vaším úkolem bude vysbírat všechny malé tečky a vyhnout se všem příšerkám. Sníst je můžete jen tehdy, když sníte velkou blikající tečku tak je zpomalíte na omezenou dobu a můžete je požírat za extra body navíc. Za každých 10 000…

Crazy Digger 2

13.2.2014
71%
Hra - Crazy Digger 2
Video se načítá
Na první pohled vypadá hra Crazy Digger 2 jednoduše. V pokročilých kolech však musíte předvádět dobrý postřeh, myšlení a také taktiku. Cílem je sníst všechny krystaly na herní mapě. Padající předměty zabijí monstra, ale také Vás.

Pac Xon Deluxe

15.2.2014
78%
Hra - Pac Xon Deluxe
Video se načítá
Zahrajte si zajímavou adaptaci hry Pac-man. V této verzi máte za úkol zabírat jednotlivé části hrací plochy. Zabrat můžete jak jeden bod, tak i půl hrací plochy najednou. Stačí vždy spojit pevné body a prostor mezi nimi se zaplní. Ovšem, pokud v tomto prostoru není žádný duch ani podobný objekt.…

PlainChess

7.4.2017
79%
Hra - PlainChess
Video se načítá
Zahrajte si super šachy, které můžete hrát i se svým kámošem na jednom PC. Pokud však nemáte kámoše u sebe, můžete hrát online. Vyberete si bílé figurky, pojmenujete svoji hru a dáte play. Následně pošlete jméno příteli a ten se připojí za černé figurky.
Hra - Kingsley's Customerpalooza 2014
Video se načítá
Oblečte jednoho zaměstnance z Papas restaurace. Na výběr máte mnoho dekoraci, šatů a doplňků.

Winter Lily

30.4.2014
90%
Hra - Winter Lily
Video se načítá
Krásná zimní oblíkačka s mnoha kousky zajímavého oblečení. Nechybí samozřejmě ani doplňky, výrazné líčení, boty a podobně. Je jen na tobě, jak Lily oblečeš.
Hra - Pin-up Bridesmaid Doll Creator
Video se načítá
Vytvořte si svou vlastní postavičku a využijte přitom svou fantazii. Postavičce můžete změnit tvář, vlasy a oblečení. Navíc jej můžete všemožně dekorovat a barvit.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.