Poslední hrané hry

Papa's Bakeria

22.3.2016
83%
Hra - Papa's Bakeria
Video se načítá
Zahrajte si další díl z úspěšné série Papas a staňte se tentokrát pekařem. Postupně k vám budou chodit zákazníci, přičemž každý z nich bude chtít jiný koláč přesně podle svých představ. Pokuste se jednotlivé koláče připravit co nejlépe a vydělejte si tak dostatek peněz.

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.

Movie Star

3.12.2013
97%
Hra - Movie Star
Video se načítá
Oblečte modelku na módní přehlídku a různe druhy oslav. Po výběru, se zúčastněte dané promenády a necháte se vyfotografovat. Následně s vámi novináři udělají interviewu, které bude v novinách. Dokažte jim, že jste ta nejlepší modelka.

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Papa´s Pancakeria

15.4.2012
92%
Hra - Papa´s Pancakeria
Video se načítá
Je tady další z restaurací Papa´s, tentokrát specializovaná na palačinky. Přijímejte specifické objednávky, smažte správně palačinky a ozdobte je podle přání zákazníka. Nakonec bude Váš kuchařský výkon ohodnocen a podle toho také dostanete peníze. V každém dalším levelu bude víc ingrediencí a tím i…

Papa's PastariaHra na skóreHra o medaileNÁŠ TIP

10.12.2013
95%
Hra - Papa's Pastaria
Video se načítá
Konečně je tu další díl této oblíbené hry! V tomto díle budete pozváni na svatbu, jenže ve městě není žádný hotel, který by vás ubytoval. Najdete si práci v luxusní restauraci, kde si odpracujete ubytování. Váš úkol je naprosto jasný, berte objednávky, co nejrychleji, nejpřesněji připravte jídlo a…

My New Room 3

25.10.2012
93%
Hra - My New Room 3
Video se načítá
Užijte si zařizování dokonalého dívčího pokoje, kde budete moct ovlivnit opravdu úplně všechno. Vyberte nábytek, doplňky, koberec, osvětlení i barvu stěn a podlahy. Ve vaší moci budou taky domácí mazlíčci a obyvatelky pokoje. Všemu pak můžete určit velikost i barvy a vzory.

My New Room 2

29.4.2012
92%
Hra - My New Room 2
Video se načítá
Je tady jedna z nejdokonaleji propracovaných dekoračních her, ve které si můžete navrhnout vlastní pokoj. Můžete ovlivnit kde budou dveře a okna, barvu stěn i podlahy, samozřejmě všechen nábytek a doplňky. Aby všechno dokonale sedělo, můžete vším otáčet a najdete tu dokonce funkci na vlastní…

Beauty Bride

20.7.2013
78%
Hra - Beauty Bride
Video se načítá
Beauty Bride je hra, kde musíte pomoci pěkné nevěstě s oblékáním. Na výběr má množství šatů, doplňků a vaším úkolem je jí vybrat ty nejkrásnější, aby v svůj svatební den vypadala nevěsta, co nejlépe.

Šaty na promoci

29.6.2012
80%
Hra - Šaty na promoci
Video se načítá
Připravte slečnu na oslavu promoce. Vyberte jí podle sebe ty nejvhodnější šaty, účes i doplňky, aby jí to při této důležité události opravdu slušelo.

Summer Morning

24.10.2011
65%
Hra - Summer Morning
Video se načítá
Konečně další povedená oblíkačka, tentokrát s letní tématikou. Vyber této dívce takové oblečení, které ji bude slušet. Kromě triček a kalhot ji můžete změnit také vzhled jejího účesu. Tak na nic nečekejte a dejte se do hraní.

Frizzle Fraz 4

7.4.2014
76%
Hra - Frizzle Fraz 4
Video se načítá
Skákačka Frizzle Fraz má už čtvrtý díl! Budeš pomáhat chlupatému stvoření, aby se v pořádku dostalo do dalšího kola. Cestou musíš osvobodit malé příšerky, které jsou zamrzlé v ledu. Vyhni se ale zlým nepřátelům i všem nebezpečným překážkám!

Frizzle Fraz 3

4.5.2013
76%
Hra - Frizzle Fraz 3
Video se načítá
Pomůžete kuličce ve třetím pokračování této úžasné hry dostat se až do cíle? K tomu budete potřebovat vždy určitý počet klíčů. Navíc můžete po cestě sbírat i mince nebo malé kuličky pro získání většího množství bodů.

Frizzle Fraz 2

15.4.2012
88%
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
Chcete si zahrát skákačku, která vážně stojí za to? Pak je tady FRIZZLE FRAZ 2! Má krásnou grafiku, pohodlně se ovládá, její náročnost se přiměřeně postupně zvyšuje a hlavně její hrdina je neodolatelná roztomilá chlupatá kulička, kterou si budete muset oblíbit :)

FRIZZLE FRAZ

27.9.2013
83%
Hra - FRIZZLE FRAZ
Video se načítá
Hlavní hrdina této skvělé skákačky je malá chlupatá růžová koule. Ta musí posbírat další kuličky, také chlupaté, ale zelené, a navíc všechny klíče, aby se dostala do dalšího levelu. Cestu jí ale mohou zkřížit příšery, které ji mohou zabít.

High School Cheerleader

30.5.2011
91%
Hra - High School Cheerleader
Video se načítá
Chtěla by ses stát jednou z roztleskávaček? Tak v tom případě si zahraj tuto hru a vyzkoušej si, jaké to je. Tvým úkolem je na čas kopírovat pohyby, které vykonává kapitánka. Pokud se ti to bude dařit, můžeš se dostat do vyšších levelů.

Cinderella Today

4.7.2014
62%
Hra - Cinderella Today
Video se načítá
Jak by vypadala popelka v dnešní době? To závisí jen na vás, jaké oblečení a doplňky jí vyberete.

Happy Valentine

16.8.2013
85%
Hra - Happy Valentine
Video se načítá
Baví vás móda a oblečení? Tak v tom případě byste si měli zahrát hru Happy Valentine, kde je vaším úkolem nalíčit a obléci modelku tak, aby na své valentinky rande vypadala, co nejlépe. Vyzkoušej si to i ty a vytvoř novou kombinaci.

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.