Poslední hrané hry

Lego Friends Pet Salon GameNÁŠ TIP

28.10.2014
95%
Hra - Lego Friends Pet Salon Game
Video se načítá
V této unikátní hře si otevřete salón na úpravu zvířátek. Dokážete si poradit a připravit všechna zvířátka na výstavu. To znamená vykoupat, ostříhat, vyčistit zoubky, vybrat vhodnou dekoraci a poté nakrmit. Vždy si přečtěte co mají zvířátka ráda.

Duck Life 2

12.6.2013
68%
Hra - Duck Life 2
Video se načítá
Vytrénujte ze svého káčátka zlatého atleta, budete soutěžit v disciplínách, jako je běh, létání, šplhání a plavání. Jakmile ho vytrénujete na maximum, tak neváhejte a kvalifikujte se na závody do Japonska. Není to tak jednoduché, jak se zdá. Musíte se pořádně o něj starat, krmte ho, aby měl sílu,…

Polly Party Pickup

29.1.2014
67%
Hra - Polly Party Pickup
Video se načítá
V této hře má Polly za úkol vyzvednout a odvést kamarády, kde potřebují. Ale nebude to tak jednoduché, čeká vás spousta překážek a omezuje vás i časový limit.

Computer Crash

18.12.2014
55%
Hra - Computer Crash
Video se načítá
Naštval vás někdo? Můžete si váš vztek vymlátit na tomto počítači. Aby toho nebylo málo, při práci s ním vyskočí okno a všechno je v tahu. Rozbijte počítač na atomy a zničte i jeho příslušenství.
Hra - Polly's Hair Stylin' Salon
Video se načítá
Tato milá kadeřnická hra je vhodná i pro ty úplně nejmenší nadšené vlasové stylistky. Nemusíte totiž stříhat ani barvit samy, ale pro hlavní hrdinku Polly rovnou délku vlasů, účes, barvu i zajímavý klobou vyberete z nabídky. Jak bude nakonec vypadat?

Frogtastic 2

7.7.2011
84%
Hra - Frogtastic 2
Video se načítá
Povedená oddechovka, ve které musíte vytvořit lektvar. Ne však ledajaká lektvar - přísady musíte zvolit tak, aby účinky lektvaru proměnili žábu v prince. Pomozte princezně s přeměnou a najděte správný recept.

Perfect Date

13.12.2012
91%
Hra - Perfect Date
Video se načítá
Dokázaly byste připravit opravdu dokonalé rande, abyste svého vyvolého úplně ohromily a nikdy na Vás nezapomněl? V této hře si to budete moct zkusit. Při výběru kluka na začátku hry je dobré přečíst si jeho charakteristiku a to co má rád, abyste mohly zvolit správné oblečení, dekorace a hlavně jídlo…
Hra - My Little Pony Glitter Castle
Video se načítá
Vybudujte pro poníky krásný hrad a oživte ho pěknými barvami, které postrádá. Bude s a jim nové bydlení líbit?
Hra - Lego Ninjago The Final Battle
Video se načítá
Zahrajte si tuto parádní akční hru, ve které budete hrát za legendárního ninja bojovníka! Tento LEGO panáček je ozbrojený slavným a obávaným mečem katana! Vaším úkolem bude ničit nepřátelé a sbírat orby, které změní vaše schopnosti. Zvládnete porazit všechny nepřátelé, a stát se tím nejobávanějším…

Primary

4.4.2012
93%
Hra - Primary
Video se načítá
Zahrajte si tuto skvělou skákačku, ve které budete mít za úkol dostat s panáčkem dostat se až do cíle. Panáček dokáže měnit barvy, přičemž každá má trochu jiné vlastnosti. Napříkad pokud jste žlutý, můžete se stát neviditelným. Také dokážete vykouzlit kostku, která vám pomůže dostat se na vyvýšená…

Red Ball 3

3.11.2011
89%
Hra - Red Ball 3
Video se načítá
Hra Red Ball patří mezi skákačky, ve kterých je většinou vaším úkolem během cesty k cíly posbírat co nejvíce bodů a dostat se přes všechny překážky. Ani zde tomu není jinak, nebude to ovšem moc snadné, občas musíte vyřešit různé hádanky, pomocí jejichž řešení se dostanete dál.

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Romeo

20.4.2013
95%
Hra - Romeo
Video se načítá
Jeden z nejznámějších a nejlepších příběhů o síle lásky, který vzešel z pera dramatika Williama Shakespeara, je jistě Romeo a Julie. Teď si ho můžete užít i v herní podobě. V kůži zamilovaného Romea vyrazíte na cestu plnou nástrah a nebezpečí, abyste se nakonec dostali za svou vyvolenou Jůlií.
Hra - The Cat in the Hat - Don't Jump on the Couch
Video se načítá
Super a poněkud nevšední skákačka, ve které můžete hrát za jednoho ze dvou sourozenců. Budete mít za úkol skákat na gauči tak dlouho, dokud vás nenachytá vaše maminka. Vždy, když se má blížit, tak vás upozorní váš věrný kamarád v akvárku. Skákejte po gauči, točte se ve vzduchu, když do toho…

Barbie skákačka

23.8.2012
94%
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Je tady dokonalá skákačka pro holky. Hlavní hrdinkou je totiž malá panenka Barbie, se kterou podstoupíte náročnou cestu za cennými body. Stejně jako v ostatních skákačkách se nesmíte nechat zabít všudypřítomnými potvůrkami, ani nikam spadnout. Máte sice 3 životy, ale s těmi je dobré šetřit.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.