Poslední hrané hry

Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?

Fireboy and Watergirl 4

23.3.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
Skvělá hra vlastním názvem Fireboy and Watergirl in The Forest Temple 3, ve které jde hlavně o spolupráci dvou hráčů nebo obou rukou jednoho hráče. Oba panáčci mají specifické vlastnosti, díky kterým se jeden může pohybovat v ohni a druhý ve vodě. Díky spolupráci můžete pozvat i kamaráda a logické…

Bad Ice-Cream 3

1.2.2016
67%
Hra - Bad Ice-Cream 3
Video se načítá
Princip hry je jednoduchý musíte posbírat ovoce, které se vám v hra bude objevovat. jednoduché už nebude to, že se během sklizně musíte vyhnout nepřátelům, který se vás budou snažit zničit. Jedinou vaší ochranou je to, že můžete kostky vytvářet, ale i ničit. Zvládnete hru dohrát až do konce?

Playing with fire 2

13.4.2012
93%
Hra - Playing with fire 2
Video se načítá
Hra Playing with Fire 2 dozajista potěší každého. Se svou postavou se budete muset probojovat bludištěm a dostat se až k soupeři, kterého je potřeba zničit za pomoci dynamitu, který máte k dispozici. Hru mohou navíc hrát i dva hráči.

Crazy Digger 2

13.2.2014
71%
Hra - Crazy Digger 2
Video se načítá
Na první pohled vypadá hra Crazy Digger 2 jednoduše. V pokročilých kolech však musíte předvádět dobrý postřeh, myšlení a také taktiku. Cílem je sníst všechny krystaly na herní mapě. Padající předměty zabijí monstra, ale také Vás.

Pac - Xon

18.5.2013
84%
Hra - Pac - Xon
Video se načítá
Pacman je tady! Hrajte e pacmana a budujte zdi tak, aby vaši nepřátelé měli co nejméně místa kolem sebe. Musíte si dát pozor, aby se do vaší zdi, kterou zrovna budujete, protože o život. Užijte si senza hru od které se jen tak neodlepíte.

Bad Ice-Cream 2

27.4.2013
80%
Hra - Bad Ice-Cream 2
Video se načítá
Bad Ice Cream 2 je zábavná hra podobná Bombermanovi, hrajete v ní za zmrzlinu, která sbírá ovoce. Hra je opravdu jednoduchá, ovládá se šipkami a mezerníkem stavíte nebo boříte ledové bloky. Cílem hry je vyhnout se všem nepřátelům a posbírat všechno ovoce. Je možné jí hrát ve dvou i více lidech.…

Pacman

19.12.2014
73%
Hra - Pacman
Video se načítá
Není nad starou klasiku, ve které budete požírat tečky a snažit se utéci před duchy, kteří vás honí. V každém kole můžete najít ovoce, za které dostanete body. Sbírejte i blikající tečky, díky kterým budete požírat duchy vy.

BlosicsHra na skóreHra o medaile

20.11.2014
72%
Hra - Blosics
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete sestřelovat zelené kostky z platforem. Čím déle podržíte kuličkuj v zeleném poli, tím bude větší a bude vás stát více bodů. Dávejte si pozor, abyste nesestřelili červené kostky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.