Poslední hrané hry

Fantasy Horse Maker

20.5.2014
93%
Hra - Fantasy Horse Maker
Video se načítá
V této hře se můžete skutečně vyřádit a využít svou fantazii a styl. V této hře bude vaším úkolem vytvořit originálního koně se zajímavými prvky, které máte v nabídce. tak směle do toho a využijte všechny možnosti.
Hra - Pixie Hollow Real Haircuts
Video se načítá
Staňte se opravdovou kadeřnicí! V této hře si to můžete vyzkoušet, ale nebude to tak snadné, jak si myslíte. Můžete jí změnit kompletně celý účes, ale musíte velmi opatrně, protože ovládání je velmi citlivé.

Cute Fishtail Braids

25.1.2016
86%
Hra - Cute Fishtail Braids
Video se načítá
Mladá slečna přišla k vám do kadeřnictví s tím, že by chtěla moderní účes zvaný rybí ocas. Umyjte její vlasy a udělejte jí krásný účes a oživte ho dekoracemi a různými květinami.

Snip and Style Salon

22.7.2011
78%
Hra - Snip and Style Salon
Video se načítá
Ráda si hraješ na kadeřnici? V této hře si můžeš vyzkoušet, jaké to, mít kadeřnictví. Tvým úkolem je vytvářet účesy podle toho, jak si zákaznice přejí. K dispozici máš samozřejmě fén, nůžky a spoustu dalších potřeb. Ukaž své schopnosti a předveď co v tobě je.
Hra - Clawdeen Wolf Real Haircuts
Video se načítá
Vyzkoušejte si na Clawdeen, jaké je náročné stříhat vlasy. Tato hra je výjimečná tím, že je velmi náročná na ovládání, a proto je obtížnější získat střih, který potřebujeme. Pokuste se udělat, co nejhezčí účes, aby vypadal reálně a Clawdeen se líbil.
Hra - Frankie Stein Hair Salon
Video se načítá
Také modelky z Monster High o sebe musejí pečovat. Jedna z nich právě dorazila k Vám do kadeřnického salónu, takže si dejte záležet. Dokážete jí umýt vlasy a poté vytvořit opravdu originální účes? Nebude to nic složitého a jistě se Vám bude dařit.
Hra - Rainbow Rocks Twilight Sparkle
Video se načítá
V této části budete oblékat známou postavu z My Little Pony Twilight. Vybrat jí můžete účes, oblečení a doplňky, které ji oživí.
Hra - My Little Pony Pinkie Pie Rainbow Power Style
Video se načítá
Vyberte malé Pinkie krásnou hřívu, oblečení a různé doplňky, aby se stala nejkrásnějším poníkem v jejím světě.
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.