Oblíbené hry

Hra - Ever After High Blondie Dressup
Video se načítá
Oblečte tuto krásnou studentku ze seriálu Ever After High! Napřed jí budete muset pořádně nalíčit a změnit účes a celkovou visage. Potom přejděte k oblékání, kde jí můžete vybrat stylové oblečení.

Dancing Autumn Princess

17.12.2013
76%
Hra - Dancing Autumn Princess
Video se načítá
Oblečte tuto krásnou a mladou princeznu. Vyberte jí účes a vystrojte podle svých představ!
Hra - Getting Ready for Halloween Makeover
Video se načítá
Připravte tuto krásnou a mladou slečnu na Halloween! Udělejte jí ten nejhezčí make-up a oblečte jí nádherné šaty. Je na vás, jak bude vypadat.

Mermaid Makeover

19.11.2013
90%
Hra - Mermaid Makeover
Video se načítá
Říká se, že hluboko v moři, žijí mořské panny, které jsou krásné a půvabné. Ale panna ve hře Mermaid Makeover, na to nevypadá. Pomoz jí s kosmetikou, výběrem mořských šatů, účesu a doplňků, aby byla opět krásná a mohla si spokojeně plout po mořském dně.

Guardian Angel

1.12.2013
81%
Hra - Guardian Angel
Video se načítá
Vytvořte si svého andílka! Budete mít na výběr ze spousty krásného oblečení a doplňků. Je jen na vás, jak bude vypadat ten pravý anděl.

Běh po poušti

25.7.2012
84%
Hra - Běh po poušti
Video se načítá
Tato závodní hra má velice zajímavý a poutavý příběh. Jako dívka na koni totiž musíte doběhnout přez překážky pouští ke svému příteli, který čeká polomrtvý žízní u auta a dovézt mu životodárnou vodu. Podaří se Vám to?

The Dimension of Doooom

14.11.2013
84%
Hra - The Dimension of Doooom
Video se načítá
Ve hře The Dimension of Doooom si užijete mnoho zábavy. Stačí si vybrat svoji postavičku a vyrazit na dobrodružství do světa strojů. Musíte sbírat součástky, které se mohou nacházet volně na zemi, ale také padají z nepřátel a také z beden, které jsou rozmístěny na hůře dostupných místech. Dokážete…

Fashion Rivals

29.7.2013
78%
Hra - Fashion Rivals
Video se načítá
Fashion Rivas je srandovní hra, ve které bude vaším lavním úkolem zničit své kamarádce její oblečení. Nesmí vás, ale při tom přistihnout, jinak hra končí. Jakmile se otočí tak se pusťte do díla. Podaří se vám jí zničit celý šatník?

Apple White Haircuts

11.11.2013
78%
Hra - Apple White Haircuts
Video se načítá
Máme tu další kadeřnickou hru, ve které budete moci slečně upravit vlasy podle představivosti. Prvně budete muset slečně vlasy umýt a vysušit. Pak si můžete hrát s jejich délkou, vlnit je, žehlit nebo barvit. Jako doplněk pak můžete pro slečnu zvolit šaty a náhrdelník.

Catrina Claws

10.11.2013
74%
Hra - Catrina Claws
Video se načítá
V této hře si budete moci obléknout hrdinku ze seriálu Monster High, slečnu Catrina Claws. Krom mnoha druhů oblečení můžete měnit i její barvu kůže, ocas, uši nebo drápy. K dispozici máte i několik odlišných pozadí.

Hollywood Slacking

9.11.2013
82%
Hra - Hollywood Slacking
Video se načítá
Máme tu další flákací hru, tentokrát v prostředí červeného koberce v Hollywoodu. Tentokrát si budete muset dávat pozor na všetečnou ochranku, která vás neustále sleduje. Vy se musíte pokusit splnit úkoly jako je příprava koktejlu, focení celebrit nebo psaní zpráv.
Hra - Madagascar 3 Race Across Europe
Video se načítá
V závodní hře Madagascar 3 Race Across Europe jde pouze o vítězství. Všechna zvířátka zde závodí proti lovkyni zvířat, kterou známe i z filmu. Během jízdy můžete sbírat dárkové balíčky, které Vám dají nějakou schopnost. Poté můžete vypustit raketu, bombu, stát se neviditelným a mnoho dalšího.
Hra - Blondie Lockes Ever After Secrets
Video se načítá
Tahle milá blondýna čeká na dívku, které jí udělá kosmetiku a nakonec vybere, pěkný make-up a oufit. Budeš to ty?

Kitty needs owner

5.11.2013
90%
Hra - Kitty needs owner
Video se načítá
Osamocená kočička potřebuje vaši pomoc! Musíte ji prvně vykoupat, osušit, navonět a přidat nějaký ten doplněk. Pak máte mnohem větší šanci, že se kočičky někdo ujme.

Pick & Paint Fairytales

25.9.2012
84%
Hra - Pick & Paint Fairytales
Video se načítá
Vymalujte si moc pěkné obrázky z pohádek. Zkuste dát barvy podle své fantazie třeba krásným květinovým vílám nebo Pinokiovi. Obrázky nejsou příliš komplikované, takže se hra bude jistě líbit i těm nejmenším.

Winx Puzzle

12.8.2011
70%
Hra - Winx Puzzle
Video se načítá
Panenky Winx jsou velmi oblíbené a proto není divu, že vzniká plno her s touto tématikou. Jednou z nich je i naše online puzzle. Sestavit toto puzzle není obtížné, stačí klikáním poskládat kousky do správné polohy.

Pony Slacking

19.9.2013
85%
Hra - Pony Slacking
Video se načítá
Sára je ve stáji a měla by uklízet, ale to se jí rozhodně nechce. Aniž by ji majitelka stájí viděla, ráda by stihla spoustu věcí. Například nakrmit koníky mrkví, uplést poníkovi copánek, umýt ho, napsat smsku, zamíchat mísu plnou ovsa a podobně.

Meme Generator

1.11.2013
80%
Hra - Meme Generator
Video se načítá
MEME komiks letí světem a vy máte možnost si jeden vytvořit s tímto MEME generátorem. Vybrat si budete velké množství meme obličejů a postaviček. Vytvořte si tedy vlastní komix, s bublinami a vtipnými obrázky.

Pom Pom Cheerleader

2.3.2013
75%
Hra - Pom Pom Cheerleader
Video se načítá
Vžijte se na chvíli do role roztleskávačky a vymalujte si obrázek s dívkou, která se právě věnuje tomuto zvláštnímu sportu. Použít můžete opravdu širokou paletu barev a je jen na Vás jakou barvu dáte jejím vlasům, oblečení, klasickým střepcům i celému okolí.

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Skládaly jste někdy mozaiku? V této propracované hře si to vyzkoušíte. Na výběr budete mít spoustu krásných obrázků i množství barev. Vybraná barevná sklíčka rozbijete kladívkem a můžete začít skládat.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.